?>

"Hem Türkiye hem de Gaziantep şahlanacak”

Yaşam - 8 yıl önce

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, yoğun seçim çalışmaları kapsamında Düztepe Özel Yaşam Hastanesi’ni ve bölgedeki esnafı  ziyaret etti. AK Parti Şahinbey Kadın Kolları toplantısına da katılan Erdoğan, 24 Haziran'da hem Türkiye'nin hem de Gaziantep’in şahlanacağını söyledi.

Seçim çalışmalarında gerçekleştirdiği ziyaretlerinde AK Parti hükümetleri döneminde yapılan yatırımları anlatan Erdoğan, Cumhur İttifakı ve partisi için destek istedi. Gaziantep’in 2002 yılından bugüne kadar tüm seçimler ve halk oylamalarında AK Parti'ye her zaman tam destek verdiğini belirten Erdoğan, "İnanıyorum ki bu seçimde de halkımızın desteği tam olacaktır. Bu sevdayı 24 Haziran'da da göstereceğinizi tüm kalbimle ümit ediyorum" dedi.

Düztepe Özel Yaşam Hastanesi ziyaretinde Başhekim Dr. İdris Ertaşkın’la görüşen Erdoğan, servislerde tedavi gören hastaları da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Milletvekili Erdoğan, AK Parti Şahinbey Kadın Kolları toplantısına da katılarak partili kadınlara seslendi ve seçim gününe kadar yoğun bir tempoyla çalışmalarını istedi ve şöyle konuştu:

"AK Parti olarak güçlü bir vekille parlamentoya girmek istiyoruz. Bu seçim hem ülkemiz hem de başta Filistin olmak üzere zulüm gören tüm Müslüman ülkeler için önemli. Çünkü bazı kendini bilmez ülkeler tarafından Türkiye üzerine bir takım oyunlar oynanmaktadır. Buna fırsat vermemek için 24 Haziran çok önemli. Çok yoğun bir çalışmamız var, sabah erken saatlerde başlayıp gece yarılarına kadar süren bir seçim çalışması yapıyoruz; ama bundan şikayetçi değiliz çünkü insanımıza dokundukça, ülkemizin, Gaziantep’in önceliklerini onlara anlattıkça, 24 Haziran seçiminin önemine değindikçe çok daha duygularının, bakışlarının, ilgilerinin ve karşılıklarının farklı olduğunu görüyoruz.”

Erdoğan, mümkün olduğu kadar herkese ulaşmaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını götürmeye, 24 Haziran'da yapmak istedikleri değişikliği anlatmaya ve destek istemeye çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Haftanın Öne Çıkanları

SÖZLERİMİZİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ!

2018-06-11 11:03 - Röportajlar

KANSER, OBEZİTE VE DİYABET ÇAĞIN EN ÖNEMLİ SAĞLIK PROBLEMİ

2018-06-05 11:07 - Röportajlar

GTO DİJİTAL DÖNÜŞÜME HAZIRLANIYOR

2018-06-07 08:28 - Güncel

BÜYÜKŞEHİR’DEN ESNAFA DEV ADIM.

2018-06-10 09:03 - Özel Haber

65 yıllık karşıyaka köprüsü yıkıldı

2018-06-08 10:05 - Yaşam

Listede yok ama çalışıyor

2018-06-10 09:02 - Güncel

SURİYE VATANDAŞI MI OLALIM?”

2018-06-07 09:49 - Özel Haber

“TÜM PARTİLERİN TEK ADAYIYIM”

2018-06-08 10:52 - Özel Haber

Fatma Şahin % 62 diyor ANKETLER BAŞKA SÖYLÜYOR

2018-06-08 10:51 - Güncel

Dışarıda yumruklar içeride karşılıklı suçlamalar

2018-06-11 10:10 - Güncel

İlgili Haberler

Mavi İz Projesiyle Deniz Kirliliğine Sanat Dokunuşu

13:16 - Yaşam

Kızılay Şehitkamil’den Yetim Çocuklar ve Askerler Onuruna Anlamlı İftar

16:00 - Yaşam

GASTURDER ile GİBTÜ'den Gastronomi İçin İş Birliği

13:47 - Yaşam

KATODER’den Devlet Korumasındaki Çocuklara Anlamlı İftar

11:10 - Yaşam

Gaziantep’te LÖSEV Gençlerinden Umut Dolu Buluşma

00:40 - Yaşam

Günün Manşetleri

Gaziantep Barosu’ndan Kadın Hakları Paneli

01:25 - Özel Haber

KATODER Başkanı Sabiha Gül: “Toplumsal Kalkınma İçin Çalışıyoruz”

10:04 - Özel Haber

GİKAD Cumhuriyetin Kadınlarını Hatıra Defterinden Günümüze Taşıdı

22:06 - Özel Haber

“Fırtına Geliyordu Ama Görülmedi” Üzümcü’den Ekonomi Yönetimine Eleştiri

20:53 - Gündem

Gaziantep’te Elektrik Kesintileri Vatandaşı Çileden Çıkardı!

05:34 - Özel Haber