?>

GTO’dan İstanbul’daki saldırıya tepki

Yaşam - 9 yıl önce

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, terörün çirkin yüzünü Atatürk Havalimanı'nda bir kez daha gösterdiğini belirterek, kandan, kaostan ve kargaşadan beslenen hainlerin kutsalının da olmadığını söyledi. 

Bartık, İstanbul Havalimanı'nda gerçekleştirilen saldırıya ilişkin, masum insanları hedef alan alçak saldırıyı lanetlediğini vurguladı. 

Karanlık ellerin ülkede huzur istemediğine dikkati çeken Bartık, son bir yılda artarak devam eden terör olaylarının hedefinin masum insanlar olduğunu kaydetti. Eli kanlı "canilerin" kutsalının olmadığının altını çizen Bartık, şöyle devam etti:

"Kandan, kaostan ve kargaşadan beslenen hainler, mübarek zaman dilimlerini yok sayıyor. En geri kabile toplulukları dahi kutsal aylarda savaşmayı bırakır, ateşkes ilan eder. Bu hainlerin öyle bir derdi yok, çoluk çocuk, genç yaşlı demeden saldırıyor, kan dökmeye devam ediyorlar. Coğrafyamız zor bir süreçten geçiyor. Art arda gerçekleştirilen saldırılarda insanlarımız hayatını kaybediyor. Atatürk Havalimanı'ndaki hain saldırıyla bir kez daha kanlı yüzünü gösteren terör, ülkemizin huzurunu hedef aldı. Ülkede huzursuzluk tayin etmek isteyen hainler bunun için hedef gözetmeksizin saldırıyor, saldırmaya devam ediyor. Şu da unutulmamalıdır ki Türkiye büyük bir ülke, bu zor günleri elbirliğiyle beraberce atlatmasını bilir. Acımız büyük, bu acıyı dindirmek, yaraları sarmak da devletimizin en büyük görevidir." Günün birlik ve beraberlik olma günü olduğunun altını çizen Bartık, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı, yaralılara da şifa diledi.

GTO Meclis Başkanı Ali Yener de bu saldırının ülkenin birlik ve beraberliğine yapıldığını belirtti.

Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da şifa dileyen Yener, “Ülkenin huzuruna yönelik gerçekleştirilen bu saldırıyı lanetliyorum. Terörden ve kargaşadan medet umanlar bu eylemlerle bir yere varamayacaktır. Vatandaşlarımız da sağduyulu davranarak kaos ortamından faydalanmak isteyenlere fırsat vermemelidir” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin birlik ve beraberliğinin hedef alınmak istendiğini vurgulayan Yener, tek yumruk olup birlikteliğin daha da artırması gerektiğini kaydetti.

 

Haftanın Öne Çıkanları

SUSUZ MAHALLE!

2016-06-26 11:12 - Mobil

“BIKTIK ARTIK”

2016-06-27 10:17 - Mobil

Ayak için doğal klima 'yemeni'

2016-06-28 07:19 - Mobil

Şehidin Gaziantep'teki ailesine acı haber ulaştı

2016-06-22 11:43 - Mobil

KEMİKLERİ SIZLAYACAK!

2016-06-27 10:32 - Mobil

Sanko’dan Adıyaman’da çalışanlara iftar yemeği

2016-06-24 03:30 - Yaşam

Katmere yoğun ilgi

2016-06-28 11:29 - Mobil

GTO'da istifalar devam ediyor

2016-06-27 05:20 - Mobil

Polis, eylem yapan IŞİD üyelerini adım adım izlemiş

2016-06-27 07:36 - Mobil

İslahiye'de çocuklar süs havuzunda serinliyor

2016-06-28 07:25 - Yaşam

İlgili Haberler

Akdoğan Ailesinin Acı Günü

11:39 - Yaşam

“Bizim Mahallenin Halleri” Yıkılan Değerleri Tek Tek Gözler Önüne Serdi

18:15 - Yaşam

Fatma Şahin’den Ailelere Bayram Gibi Festival!

17:57 - Yaşam

Gazeteci Ali Atalar, Antep Evlerinin Sır Kapılarını Aralıyor

12:16 - Yaşam

Acarsan Holding Bayramınızı Kutlar

13:06 - Yaşam

Günün Manşetleri

Şahinbey Lions Kulübü’nden Geleneksel Kahvaltıyla Açlığa Anlamlı Destek

12:46 - Özel Haber

Akdoğan Ailesinin Acı Günü

11:39 - Yaşam

Turnuva Şampiyonu Merinos, Betül’ün Adını Unutturmadı

21:07 - Spor

Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Dolu Dolu Bir Yıl

20:51 - Özel Haber

GİKAD’dan Kadınlara Ekonomik Özgürlük Hamlesi!

13:38 - Özel Haber