?>

GTB’den Vali Yerlikaya’ya ziyaret

Yaşam - 8 yıl önce

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve Meclis Divanı ile Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret etti.

Nisan ayı içerisinden gerçekleştirilen organ seçimleri sonrası yeni meclis divanı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan GTB heyeti, Vali Ali Yerlikaya ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. GTB heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yerlikaya, yaptığı konuşmada, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamı içerisinde gerçekleşen bir seçim dönemini yüzünüz akıyla artık geride bıraktınız. Teslim almış olduğunuz hizmet bayrağı artık sizlerim omuzlarınızda, zor ama bir o kadarda onurlu bir göreve talip oldunuz. Yeni görevlerinizde başarı ve muvaffakiyetler diliyorum. Allah utandırmasın” dedi.

Ziyarette, GTB’nin süren projeleri hakkında Meclis Başkanı Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Akıncı’dan bilgiler alan Vali Yerlikaya, Et Borsası’nın Gastronomi kenti Gaziantep için taşıdığı öneme vurgu yaptı. GTB Meclis Başkanı Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ise ziyarette, GTB’nin tamamlanan ve halen çalışmaları süren projeleri hakkında açıklamalarda bulundular. GTB Meclis Başkanı Tiryakioğlu,inşaat çalışmaları devam eden ET Borsası, GTB yeni idari hizmet binası, Antep fıstığı lisanslı depoculuk projeleri gibi önemli yatırımları en kısa süre içerisinde hizmete kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. GTB Yönetim Kurulu Başkanı Akıncı ise hedeflerini yüksek tuttuklarını ve Gaziantep ekonomisinin gelişmesine katkı sunacak vizyon projelere yeni dönemde de ara vermeden devam edeceklerini ifade etti. Ziyarete, Meclis Başkan Yardımcıları Enver Çokay, Karaca Türkmen, Meclis Katip Üyesi Ahmet Karakan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ali Alagöz, Cesim Arslan, Yönetim kurulu Üyeleri Fatih Çakır, Nebi Koca, Bilal Darı, Turgay Doğan ve Genel Sekreter Özgür Bayram katıldı.

Haftanın Öne Çıkanları

"Cumhurbaşkanı aday gösterme tarihi 4-9 Mayıs"

2018-04-26 07:47 - Türkiye

Seçmen kütüğü listeleri 2 Mayıs’ta askıya çıkacak

2018-04-27 03:20 - Türkiye

İdlib’e hava saldırısı: 3 ölü, 5 yaralı

2018-04-24 08:07 - Dünya

Endonezya’da petrol kuyusunda yangın: 21 ölü

2018-04-26 06:45 - Dünya

Muharip gazi maaşlarına iyileştirme gelecek mi?

2018-04-26 12:32 - Özel Haber

MHP İl Başkanlığı'na Muzaffer Çelik seçildi

2018-04-26 02:53 - Yaşam

MAFY’NİN 40. FUARIN 7. YILI “HACI RAMAZAN ÇOK ÜLKEDE ARANILAN MARKADIR”

2018-04-24 12:40 - Güncel

Gaziantep’te Galatasaray taraftarı kutlama yaptı

2018-04-30 02:58 - Mobil

En başarılı takımı Gazişehir Gaziantep

2018-04-27 07:26 - Spor

MADDE BAĞIMLILIĞINDAN AVRUPA ÜÇÜNCÜLÜĞÜNE!

2018-04-27 11:19 - Özel Haber

İlgili Haberler

Derya Bakbak Kurban Bayramı İlanı

10:09 - Yaşam

Şölen Kurban Bayramı İlanı

15:22 - Yaşam

Acarsan Holding Halit Acar Bayram İlanı

15:04 - Yaşam

Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler'den Bayram İlanı

14:53 - Yaşam

Türkiye’de Vatandaşın Güvenlik Endişesi Büyüyor

00:06 - Yaşam

Günün Manşetleri

BOTAŞ ve GAZDAŞ Tecrübesiyle PALMET’e Güç Katacak

11:11 - Türkiye

Çocuk Yaşta Evliliklerin Önlenmesi İçin Gaziantep’te Önemli Eğitim

17:50 - Özel Haber

CHP MUTLAK BUTLAN GELİŞMESİ: OLAYLARA KİŞİSEL DEĞİL, KURUMSAL YENİLENME PERSPEKTİFİNDEN BAKABİLMEK!...

17:48 - Gündem

MHP KAÇEP İl Başkanı Mezine Sırakaya Yeni Dönem Hedeflerini Açıkladı

17:21 - Özel Haber

Derya Bakbak Kurban Bayramı İlanı

10:09 - Yaşam