?>

GTB'de stres yönetimi eğitimi

Gündem - 4 yıl önce

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), üye ve personellerine yönelik ‘Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü Eğitimi’ düzenledi. Video konferans sistemiyle gerçekleştirilen eğitimde, Kişisel Gelişim Uzmanı Yüksel Bağışlar tarafından stresle başa çıkmanın yolları ve öfke kontrolü hakkında katılımcılara bilgiler verildi.  Gaziantep Ticaret Borsası, üye ve personellerine yönelik gerçekleştirdiği farkındalık eğitimlerini sürdürüyor. İş yaşamı ve sosyal hayatta verimliliği düşüren, fizyolojik ve psikolojik etkileri bulunan stresle başa çıkmanın yollarının ele alındığı eğitimde, Kişisel Gelişim Uzmanı Yüksel Bağışlar, stres ve öfke yönetiminin başarıya giden yolda etkileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Stres ve kontrol edilebilir öfkenin normal ve insani duygular olduğunu belirten Bağışlar, önemli olanın bu sorunları kontrol ederek, etkilerini azaltacak tetikleyici unsurları tespit etmek olduğunu söyledi.

Stresin her insanın iş yaşamı veya sosyal hayatında karşılaşabileceği bir durum olduğuna işaret eden Bağışlar, “Stres, organizmanın bedensel ve ruhsal sınırlarının zorlanması ile ortaya çıkan bir durumdur. Etkili bir stres yönetimi, şahsın fiziki ve zihni dengesini sağlar, problem çözme ve karar karar alma yeteneğini artırır, iş tatminini kolaylaştırır ve iş görenlerin verimliliğini artırır” dedi.

Stresin kaynakları, nedenleri ve belirtileri ile ilgili katılımcılara bilgiler Aktaran Bağışlar, ayrıca olumlu ve olumsuz stres, iş stresinin nedenleri, stresin azaltılmasında yöneticilere düşen görevler ve stresle baş etme yöntemleri hakkında detaylı açıklamalarda bulundu. 

Eğimde öfke ve öfke kontrolünün önemi üzerine de bilgiler aktaran Bağışlar, öfkenin doğal, insana özgü belirli bir düzeyde normal kabul edilir bir duygu olduğunu ifade etti. Öfkeyi ifade etme biçimleri, öfkenin sebepleri, etkileri, türleri ve öfkeyi kontrol etme yöntemleri ile ilgili bilgiler veren Bağışlar, eğitim programının sonunda ise katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.

Haftanın Öne Çıkanları

Son Dakika... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 'hazırladık' deyip duyurdu! Devamı gelecek

2021-02-26 06:59 - Türkiye

Bakan Soylu paylaştı!

2021-03-02 04:42 - Türkiye

Bakan Selçuk'tan yüz yüze eğitimle ilgili flaş açıklama

2021-03-05 04:25 - Türkiye

CoronaVac isimli Covid-19 aşısının Faz-3 Türkiye sonuçları açıklandı

2021-03-03 06:21 - Türkiye

Gaziantep FK'dan hakem tepkisi

2021-02-28 08:13 - Mobil

AK PARTİ’ DE DEĞİŞİM SÜRÜYOR!

2021-03-03 11:34 - Mobil

Zorlu karşılaşma

2021-03-03 03:26 - Spor

CHP Gaziantep’te “tabela” partisi gibi

2021-03-04 10:21 - Özel Haber

NE BELEDİYE NE SENDİKA OLAN İŞÇİYE OLUYOR!

2021-03-01 10:51 - Özel Haber

YARDIM VAR ŞOV YOK!

2021-02-28 11:11 - Özel Haber

İlgili Haberler

Uluslararası Sağlık Zirvesi Gaziantep Kent Konseyi Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

20:18 - Gündem

Gaziantep’te yemekte tağşiş iddiası firmasıdan flaş açıklama 

13:11 - Gündem

Fatih'in Mirası Ayasofya'dır, Sergi Alanı Değil!

10:58 - Gündem

Gençlerin Yerel Demokrasiye Katılımı İçin AB Destekli Proje Başladı

18:45 - Gündem

Cuma Kerkez’den Güçlü Adaylık Açıklaması ‘Daha Güçlü Bir Sendika İçin Yeniden Adayım’

19:45 - Gündem

Günün Manşetleri

Uluslararası Sağlık Zirvesi Gaziantep Kent Konseyi Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

20:18 - Gündem

Gaziantep’te yemekte tağşiş iddiası firmasıdan flaş açıklama 

13:11 - Gündem

Fatih'in Mirası Ayasofya'dır, Sergi Alanı Değil!

10:58 - Gündem

Dünyaya Açılan Lezzet Markası Antepsan Zirveye Koşuyor

18:51 - Ekonomi

Gençlerin Yerel Demokrasiye Katılımı İçin AB Destekli Proje Başladı

18:45 - Gündem