?>

GGC Başkanı Ay, "Hainlerin tuzağına düşmeyeceğiz"

Gündem - 9 yıl önce

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı (GGC) İbrahim Ay İstanbul Beşiktaş'ta iki farklı noktada gelen terör saldırısını lanetledi. Ay, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Dış güçlerin ve ülkeyi bölmek isteyen katillerin tuzağına düşmemeliyiz" dedi.

Ülkenin huzur ve refahına yönelik gerçekleştirilen bu saldırıyı gerçekleştirenlerin asla o kirli emellerine ulaşamayacağını belirten Başkan Ay; “Biz güçlü bir ülkeyiz. Bu alçakça saldırılar bizim dik duruşumuzu asla bozmayacaktır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne göz diken canavarların ülkeyi parçalama çabası daha önceden olduğu gibi yine sonuçsuz kalacaktır" dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

Yapılan hain saldırıyla ilgili devletin gerekli çalışmaları yürüttüğünü ve en kısa zamanda bu alçakça saldırının hesabının sorulacağını belirten Ay; “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Dış güçlerin ve ülkeyi bölmek isteyen katillerin tuzağına düşmemeliyiz. Hiç olmadığı kadar birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu bir dönemden geçiyoruz. Türkiye üzerinde oynanan oyunlar ve yapılan bu alçak saldırılar bizi asla yıldıramayacak. Hep birlikte kenetlenip vatanımıza, bayrağımıza bağlılığımızı daha çok haykırıp o hainlere gereken cevabı verip Terör karşısında tek yürek ve tek güç olarak mücadelemizi sürdürmeliyiz” ifadelerini kullandı.

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Hain saldırı sonrası tüm yurtta olduğu gibi Gaziantep’te de büyük üzüntü yaşandığını belirten GGC Başkanı İbrahim Ay; “Kahpece yapılmış bu saldırıda hayatını kaybeden polislerimize ve masum insanlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Gaziantepli kahraman yiğidimiz Adem Serin’de bu saldırıda şehit oldu. 1 ay sonra nişanlanacaktı. Rabbim mekanını cennet etsin.  Yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Temennimiz bu olayların bir an önce artık son bulmasıdır. Milletimizin başısağolsun" diye konuştu.

!#**h11170**#!

Haftanın Öne Çıkanları

Google Transit Türkiye'de!

2016-12-09 06:47 - Video Haber

Facebook hatası başınızı yakabilir!

2016-12-12 03:36 - Teknoloji

Facebook uygulamasına sürpriz güncelleme!

2016-12-11 10:25 - Teknoloji

Gaziantep'te elektrikler kesilecek

2016-12-08 09:31 - Mobil

BU MAĞARAYA DİKKAT!

2016-12-08 13:00 - Manşet

Sözünü tuttu, düğünü bedava yapacak

2016-12-09 08:34 - Video Haber

Şehit ateşi Gaziantep'e düştü

2016-12-11 06:10 - Video Haber

Eski Bakan İsmet Sezgin hayatını kaybetti

2016-12-07 16:41 - Video Haber

Kozanlı’da ‘SOSYAL TESİS’ heyecanı

2016-12-06 12:32 - Video Haber

Gaziantep’te göreve iade edilen 215 öğretmenin tam listesi

2016-12-07 06:26 - Mobil

İlgili Haberler

6 Şubat’ın Yıl Dönümünde Burkay Güçyetmez ’den Sert Uyarı

10:35 - Gündem

CHP Milletvekili Öztürkmen Gaziantep’te Artan Şiddeti Meclis Gündemine Taşıdı

14:54 - Gündem

CHP’li Meriç Çiftçilerin Borç Yükünü Meclis Gündemine Taşıdı

14:12 - Gündem

Gaziantep Lokantacılar Odası’nda Katmerci Dönemi Devam Ediyor

20:46 - Gündem

Kadınlar ve Çocuklar Korunmuyor, Sistem Seyirci

14:24 - Gündem

Günün Manşetleri

TAG Otoyolu’nda Sabah Saatlerinde Korkunç Kaza

10:39 - Yaşam

6 Şubat’ın Yıl Dönümünde Burkay Güçyetmez ’den Sert Uyarı

10:35 - Gündem

GASTURDER ve İl Milli Eğitim’den Ortak Sıfır Atık Hedefi

15:45 - Yaşam

Antepsan Lezzetleri Gulfood 2026’da Dünya Sahnesine Çıktı

15:25 - Ekonomi

CHP Milletvekili Öztürkmen Gaziantep’te Artan Şiddeti Meclis Gündemine Taşıdı

14:54 - Gündem