?>

“Gençlik komisyonu her yerde”isimli kariyer günleri düzenlendi

SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ile...

Yaşam - 8 yıl önce

SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ile Türkiye Fizyoterapistler Derneği (TFD) Gençlik Komisyonu, “Gençlik Komisyonu Her Yerde” isimli Kariyer Günleri düzenlendi.

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen organizasyona Hacettepe Üniversitesi’nden TFD Genel Sekreteri Doç. Dr. Naciye Vardar Yağlı, Hacettepe Üniversitesinden TFD İl Temsilcileri Komisyonu Üyesi Doç. Dr. Melda Sağlam, TFD Gaziantep İl Temsilcisi Fizyoterapist İbrahim Küçükcan, SEV Amerikan Hastanesi’nden Fizyoterapist Yusuf Kırmacı, TFD Gençlik Komisyonu Yönetim Kurulu Üyesi Barış Başar katıldı.

Organizasyonun sunuculuğunu SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi ve aynı zamanda SANKO Üniversitesi TFD Gençlik Komisyonu Temsilcisi Merve Gündüz yaptı.

Toplantının açılışında konuşan SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Başkan Yardımcısı Öğretim Görevlisi Uzman Fizyoterapist İpek Katırcı Kırmacı,  “Her meslekte olduğu gibi fizyoterapist olarak da mesleği severek yapmak başarıyı getirir” dedi.

“Sevgili öğrencilerimiz, konuşmacılara soru sormaktan çekinmeyin çünkü bu organizasyon sizler için düzenlendi. İstiyoruz ki aklınızda hiçbir soru işareti kalmasın. Çünkü biz bir ekibiz ve sizlere en iyi ve en doğruyu anlatmak için buradayız” diyen Kırmacı, ekip çalışmasının her zaman önemli olduğunu ve iyi bir ekiple başarıya ulaşılacağını söyledi.

Fizyoterapistlik mesleğinin ve TFD’nin geçmişi, bugünün sorunları ve gelecekte yapılması planlanan etkinliklerin konuşulduğu organizasyonda, katılımcı öğrenciler merak ettikleri soruları, endişe duydukları konuları sorma fırsatı buldular.

Organizasyon, Rektör Vekili Prof. Dr. Güner Dağlı ve SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türkan Pasinlioğlu’nun konuşmacılara teşekkür belgeleri ve hediye takdimi ile sona erdi.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te saatli bomba alarmı

2017-04-25 03:45 - Video Haber

İplik fabrikasında çıkan yangın korkuttu

2017-04-25 03:19 - Video Haber

Otomobil iş yerine girdi, yaya son anda kurtuldu

2017-04-23 07:05 - Video Haber

GENELEVİ MÜHÜRLENDİ

2017-04-28 11:44 - Mobil

Arapça tabela kalmayacak

2017-04-24 12:32 - Mobil

YARGININ YÜKÜ HAFİFLEYECEK

2017-04-27 13:12 - Güncel

“İndirim geldi ekranlar gitti”

2017-04-24 12:36 - Mobil

NE GEREK VAR?

2017-04-25 12:23 - Mobil

ABONEDE KAOS SONLANDIRILDI!

2017-04-23 08:42 - Mobil

ŞAHİNBEY’E YAKIŞMIYOR!

2017-04-26 12:09 - Mobil

İlgili Haberler

Akdoğan Ailesinin Acı Günü

11:39 - Yaşam

“Bizim Mahallenin Halleri” Yıkılan Değerleri Tek Tek Gözler Önüne Serdi

18:15 - Yaşam

Fatma Şahin’den Ailelere Bayram Gibi Festival!

17:57 - Yaşam

Gazeteci Ali Atalar, Antep Evlerinin Sır Kapılarını Aralıyor

12:16 - Yaşam

Acarsan Holding Bayramınızı Kutlar

13:06 - Yaşam

Günün Manşetleri

Akdoğan Ailesinin Acı Günü

11:39 - Yaşam

Turnuva Şampiyonu Merinos, Betül’ün Adını Unutturmadı

21:07 - Spor

Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Dolu Dolu Bir Yıl

20:51 - Özel Haber

GİKAD’dan Kadınlara Ekonomik Özgürlük Hamlesi!

13:38 - Özel Haber

Uluslararası Sağlık Zirvesi Gaziantep Kent Konseyi Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

20:18 - Gündem