?>

Gaziantep Genç Müsiad’da bayrak değişimi

Yaşam - 5 yıl önce

Gaziantep Genç Müsiad Olağan Genel Kurulu Toplantısı gerçekleşti. Genç Müsiad Gaziantep Şube başkanlığına Burak Babüroğlu’nun yerine Mustafa Orhan Nacar seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Kuran’ı Kerim tilavetiyle başlayan Gaziantep Genç Müsiad Olağan Genel Kurulu toplantısında Genç Müsiad Gaziantep Şube başkanlığına Burak Babüroğlu’nun yerine Mustafa Orhan Nacar seçildi. Görevini Mustafa Orhan Nacar’a bırakan Burak Babüroğlu, bu değerli ailenin içerisinde 5 yıllık görevini tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, her zaman gururla taşıdıkları bayrağı bugün burada gururla devretmenin heyecanı içerisinde olduğunu vurguladı. Gaziantep Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Mustafa Orhan Nacar ise, “Genç Müsiad’ın her yıl artan başarı çizgisiyle genç sivil toplum kuruluşları arasında örnek teşkil etmektedir. Bugün 2 milyon kişiye istihdam sağlayan 60 bine yakın işletmeyi temsil eden ülkemizin ve dünyanın en yaygın iş adamları derneği olan Müsiad’ımızın ve kutlu davasının en güzel meyvesi genç Müsiad’ımızdır. Genç Müsiad geleceğin iş adamlarını yetiştirmekte bizleri hayata hazırlamaktadır. Bugün şubemizde bir bayrak değişimi oluyor. Görev süresini layıkıyla tamamlayan Burak Babüroğlu başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

“Daha önce olduğu gibi her zaman yanınızdayım”

MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk her zaman gençlerin yanında olduğunu belirterek, “Tohumlarını 1990 da bir avuç genç ve yürekli iş adamının toprağa attığı Müsiad 30 yılın sonunda kocaman bir çınara dönüştü. Yeni yönetimiyle birlikte Mustafa Orhan Nacar’a bugün bayrak değişimi ama yarış devam ediyor. Yeni yönetimimize görevleri hayırlı uğurlu olsun. Daha önce olduğu gibi her zaman yanınızdayım" ifadelerini kullandı. Genç MÜsiad Genel Başkanı Furkan Akbal da, “Bizlerde bu nesil kırılmasında en aktif rolü almak zorundayız. Gaziantep Şubemiz Gaziantep’te Antep kalesine Genç Müsiad sancağını en yükseğe dikmek zorundadır. Burak Başkanımız görev süresi boyunca çok güzel faaliyetlerde bulundu. Ama çok daha iyisine talibiz. Bizim hedeflerimiz, ideallerimiz var bu hedefe Gaziantep’ten Şırnak’a İzmir’den Van’a ulaşma hedefimiz var. Bu hedeflere ulaşacağımıza bütün kalbimle inanıyorum” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Kaliteli Spor Tunik Modelleri

2020-02-28 04:40 - Yaşam

TMSF Başkanı Gülal Naksan’da konuştu

2020-02-27 11:26 - Özel Haber

Ulu Önerin sancağı Gaziantep’te…

2020-02-27 08:06 - Güncel

TARİFEYE UYMAYANA KAPATMA CEZASI

2020-02-21 11:03 - Özel Haber

ALİ DOĞAN’IN YARDIMCISINA DOKUNAN OLMADI!

2020-02-23 09:32 - Özel Haber

Başarılı bürokrat Sarıfakı’ya “KUMPAS”

2020-02-21 12:06 - Güncel

Vedat Topçuoğlu Lisesinde ‘Akran Zorbalığı’ anlatıldı

2020-02-26 09:16 - Güncel

O görüntüyü çeken kişi belirlendi

2020-02-23 08:47 - Özel Haber

Baklavalık iç fıstığın kilosu 200 lira

2020-02-26 12:21 - Özel Haber

Vantilatör Fiyatları Nedir?

2020-02-28 04:52 - Yaşam

İlgili Haberler

Tac Mahal Gelinlik Gaziantep’e İkinci Işıltıyı Taşıdı

17:53 - Yaşam

Gaziantep Yardım Vakfı Gönüllülerle Gençleri Buluşturdu

16:12 - Yaşam

Topçuoğlu Ailesinin Acı Kaybı

11:19 - Yaşam

Akdoğan Ailesinin Acı Günü

11:39 - Yaşam

“Bizim Mahallenin Halleri” Yıkılan Değerleri Tek Tek Gözler Önüne Serdi

18:15 - Yaşam

Günün Manşetleri

Gaziantep Kent Konseyi’nin Çalıştayı Yerel Yönetime Önemli Sorumluluklar Yüklüyor

16:41 - Gündem

Nehir Alparslan’a Parti Genel Merkezinden Yeni Görev

16:25 - Özel Haber

Temmuz Ayında Suç Çetelerine Büyük Operasyon

16:08 - Asayiş

Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Kadınlara Büyük Destek

15:35 - Özel Haber

Şahinbey Ülkü Ocakları’ndan Genel Merkeze Anlamlı Ziyaret

14:19 - Güncel