?>

GAÜN’de geleneksel iftar yemeği

Gündem - 9 yıl önce

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) akademik ve idari personeli aileleriyle birlikte geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

GAÜN Öğrenci Yemekhanesinde önünde gerçekleştirilen yemekte konuşan Rektör Prof. Dr. Ali Gür, geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar yemeğine iki bin dolayında katılımın gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Gaziantep Üniversitesi’nin çok büyük bir aile olduğunu ve artık kapalı olanlara sığmadıklarını söyledi. Ramazan ayının bereket ve aynı zamanda insanın kendine dönüşü olduğunu belirten Prof. Dr. Gür, “Bir ay boyunca sadece oruç tutmayız. Aynı zamanda kalbimizden sevgiyi arttırmayı dileriz. Birbirimize daha yaklaşmak istediğimiz anlar olur ki, işte Ramazan ayı bu bakımdan da çok önemli. Ramazanla birlikte aynı zaman da bir bayram sevincimiz var. Huzur ve barışık bir şekilde, İnşallah bu milletin evlatları olarak vatana faydalı olarak daha çok çalışacağız, daha çok kaynaşacağız, daha çok paylaşacağız ve nice Ramazanlarda bir ayara geleceğiz” diyerek, iftara katılanların Ramazan Bayramını tebrik etti.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği GAÜN iftar yemeğine; Rektör Prof. Dr. Ali Gür, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hilmi Bayraktar ve Prof. Dr. Metin Bedir, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı, Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz, Genel Sekreter Doç. Dr. Ayhan Doğan, Genel Sekreter Yardımcıları Burhan Akyılmaz ve Mehmet Ali Eminoğlu, akademik ve idari çalışanlar ile aileleri katıldı.

Haftanın Öne Çıkanları

Trump: "Çok üzgünüz"

2017-06-14 10:37 - Dünya

Fenerbahçe Gaziantep Futbol Okulu'nda kayıtlar devam ediyor

2017-06-13 08:05 - Mobil

Londra’da yangın dehşeti

2017-06-14 10:11 - Dünya

Duayen sanayici toprağa verildi

2017-06-15 11:36 - Mobil

Hayırsever İşadamı Adnan İnanıcı vefat etti

2017-06-15 16:13 - Güncel

Osman Toprak "HESABINI SORACAĞIZ"

2017-06-13 07:05 - Manşet

Gaziantep Kart sistemi aktifleşti.. Kartınızı ne zaman değiştirmelisiniz?

2017-06-15 08:28 - Güncel

Başbakan Yıldırım’dan Jandarma Teşkilatına övgü

2017-06-14 12:26 - Türkiye

‘ZAMAN AŞIMI’ BEKLENTİSİ

2017-06-12 08:13 - Manşet

Doğum raporunda 'ERKEK' yazılan bebek 'KIZ' çıktı

2017-06-13 07:44 - Güncel

İlgili Haberler

Rotary’den Topluma Değer Katan İsimlere Büyük Onur

14:45 - Gündem

“Fırtına Geliyordu Ama Görülmedi” Üzümcü’den Ekonomi Yönetimine Eleştiri

20:53 - Gündem

“İtibar Suikastı Yapılıyor” Diyen Elay’dan Gündem Yaratan Video

23:18 - Gündem

Kebap Başkenti Gaziantep'de Kesim Çıkmazı

16:57 - Gündem

Gaziantep’te 1000 Öğrenciye İş Kapısı

01:10 - Gündem

Günün Manşetleri

Kızılay Şehitkamil’den Hem İftar Hem Umut

15:17 - Özel Haber

Rotary’den Topluma Değer Katan İsimlere Büyük Onur

14:45 - Gündem

Gaziantep’te Anahtar Parti’den Birlik Sofrası

13:52 - Yaşam

Sağlıkta Skandal İddia! PET Çekimi İçin Gelen Hasta Mağdur Edildi

12:56 - Yaşam

Gaziantep Barosu’ndan Kadın Hakları Paneli

01:25 - Özel Haber