?>

GAPTARIM Fuarı’na binlerce ziyaretçi

Yaşam - 8 yıl önce

Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde eş zamanlı olarak 16-20 Ocak tarihlerinde düzenlenen 9’uncu GAPTARIM Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı ile 14’üncü GAPFOOD Gıda Fuarı’nı 245 bin kişi ziyaret etti.

Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Tarım İl Müdürlüğü, Gaziantep Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği, Gaziantep Ziraat Odası, Gaziantep Ticaret Borsası ve Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri’nin destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından 18 bin metrekare alanda düzenlenen GAPTARIM ve GAPFOOD fuarlarının açılışını, 16 Ocak’ta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba yaptı.

Tarım makinaları, traktör ve ekipmanları, hayvansal üretim makineleri, tarımsal danışmanlık, gübre, ilaçlama, yem katkı maddeleri, gıda ürünleri gibi ürün gruplarının yer aldığı fuarlara 180 marka ve firma katıldı.

Fuarlarda başta Gaziantep olmak üzere, Adana, Adıyaman, Aksaray, Ankara,  Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kilis, Konya, Kocaeli, Mersin, Samsun, Sakarya, Şanlıurfa, Trabzon ve Van’dan firma ve markalar yer aldı.

Bölge il ve ilçelerden çiftçiler, üreticiler, akademisyenler, bayiler, ilgili kurum, kuruluş, oda ve dernek üyeleri, belediyelerden ziyaretçilerin geldiği fuarlarda, Akort Fuarcılık, Gaziantep İl Tarım ve Gıda Müdürlüğü, Türk Veteriner Hekimler Birliği, Veteriner Hekimler Dayanışma Derneği, Gaziantep ili Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birligi ve Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından, “Gaziantep 5’inci Buzağı Güzellik Yarışması”  ve “Gaziantep 4’üncü Kuzu ve Oğlak Güzellik Yarışması“ gerçekleştirildi.

Birlikler ve odalar tarafından çiftçileri bilinçlendirmeye yönelik çeşitli etkinliklerin de yapıldığı fuarlara çevre il ve ilçelerden araçlarla organize geliş-gidişler sağlandı

Haftanın Öne Çıkanları

Sarıbal güven tazeledi

2018-01-19 12:07 - Manşet

Lidersan’dan Türkiye’ye yakışan tesis

2018-01-16 06:28 - Güncel

EDS açıldı 1 saatte ceza yağdı

2018-01-17 05:32 - Güncel

Lastik ayakkabı nostalji oldu

2018-01-15 11:56 - Güncel

Bakırcılar Çarşısına can veriyor

2018-01-21 09:05 - Ekonomi

Şimşek, Özpolat Makina’yı ziyaret etti

2018-01-21 09:10 - Yaşam

Hamsinin kilosu 20 lira

2018-01-16 11:29 - Güncel

Böyle vahşet görülmedi

2018-01-19 03:47 - Güncel

Karkamış’ta top sesleri

2018-01-18 10:46 - Güncel

Berberler Darıcı dedi

2018-01-18 09:37 - Güncel

İlgili Haberler

Sağlıklı Yaşam Tutkunları Boğazköy Gusto'da Buluşuyor

11:53 - Yaşam

Şehitkamil'de Bayat Ekmek Toplama Hizmeti Tartışma Yarattı

09:44 - Yaşam

Kadın Doğumda Yeni Dönem İzsiz Ameliyat Gaziantep'te

08:06 - Yaşam

Gaziantep'te Gelecek Kaygısı Bavulları Toplattı

18:22 - Yaşam

Göçün Merkezi İstanbul, Çıkışta İlk 10’da Gaziantep de Var

17:58 - Yaşam

Günün Manşetleri

Türk Halı Sektöründen Lojistik Alarmı: 184 Ülkeye İhracat Var, Sevkiyat Yok

14:06 - Ekonomi

GİKAD Projelerini Taçlandıran Kapanış Buluşması

15:44 - Özel Haber

Sağlıklı Yaşam Tutkunları Boğazköy Gusto'da Buluşuyor

11:53 - Yaşam

Finansal Nihilizm: Umudunu Kaybeden Gençlik, Ekonominin En Büyük Riskidir

13:15 - Ekonomi

Şehitkamil'de Bayat Ekmek Toplama Hizmeti Tartışma Yarattı

09:44 - Yaşam