?>

Fadıloğlu'na teşekkür ziyareti

Yaşam - 8 yıl önce

 Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mustafa Kemal Güneş ve yeni Yönetim Kurulu üyeleri Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na, Sanayi Sitesi’ne yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile yeniden Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mustafa Kemal Güneş ve yeni Yönetim Kurulu üyeleri Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret etti. Konuklarıyla yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, Mustafa Kemal Güneş ve ekibini tebrik etti. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, Başkan Güneş, Şehitkamil Belediyesi tarafından sanayi sitesine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Fadıloğlu’na, yönetim kurulu adına teşekkür ederek, hediye takdiminde bulundu. Ziyarette, sanayi sitesinin sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu.

BAŞKANIMIZ, SANAYİ SİTEMİZİN SIKINTILARIYLA YAKINDAN İLGİLENİYOR

Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mustafa Kemal Güneş, ziyarette yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz günlerde Kooperatifimizin olağan üstü kongresini yaptık. Yeniden Kooperatif Başkanlığına seçildim. Bugünde yeni yönetim kurulu üyelerimizle gerçekleştirdiğimiz protokol ziyaretleri kapsamında Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret ediyoruz. Sayın Başkanımız her zaman yanımızda oldu. Başkanımız, Şehitkamil Belediyesi’nin imkanları dahilinde her zaman Sanayi Sitemizin sıkıntılarını gidermek adına ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Asfalt, temizlik, yeşil alan olmak üzere her türlü hizmeti sunmaya devam ediyorlar. Bu konuda Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek te karşılığını ödeyemeyiz. Bizlerde bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaret kapsamında, günün anısına küçük bir hediye sunduk. Bu konuda sanayi sitemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı bir kez daha Başkanıma ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum. Çalışmalarının her zaman devam etmesini diliyorum.

BU ŞEHİR, ÜRETEN, İMAL EDEN, İHRACAT YAPAN BİR ŞEHİRDİR

Nazik ziyaretlerinden dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Güneş ve ekibine teşekkürlerini sunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Ben öncelikle Mustafa Kemal Güneş beyin şahsında yeni yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyor, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bizim hiçbir zaman ayrımız, gayrımız yoktur. Kurumlar arası iş birliği çerçevesinde memleketimize hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Onlar Küçük Sanayi Sitesinde bu hizmeti verirken, bizde kendi bölgemizde bu hizmeti devam ettiriyoruz. Tabi bu şehir, yalnızca emeklilerin yaşadığı bir şehir, yalnızca evlerin bulunduğu bir şehir değil. Bu şehir, üreten, imal eden, ihracat yapan bir şehirdir. Bu şehrin onun için sanayi bölgelerinin, üretim noktalarının de daha fazla hizmete ihtiyacı olduğuna inanıyoruz. Küçük Sanayi Sitesi Gaziantep’in gelişmesiyle birlikte kendi kabuğuna sığmıyor. Çünkü biz hep şunu söylüyoruz, iş yeri ile evin yan yana olması doğru değil, o mahalle ile ilgili çalışma bitirildi. İnşallah yakın süreçte orası daha nitelikli bir alan olacak. Tabi biz her zaman milletimizin hizmetindeyiz. Kooperatifimizden olsun, esnafımızdan olsun, gelen talepleri yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Çünkü onlar bir noktada bizim adımıza fahri müfettişlik yapıyorlar. Her noktada bizim eksiklikleri görmemiz mümkün değil, onlardan gelen talepleri de değerlendirip, çözüm üretmeye gayret gösteriyoruz. Ben geçmiş dönemde görev alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, yeni yönetimdeki arkadaşlarımızla da inşallah daha güzel hizmetleri hep birlikte yapacağımıza inanıyorum. Nazik ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mustafa Kemal Güneş ve yeni Yönetim Kurulu üyeleri ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haftanın Öne Çıkanları

Yıl sonu indirimleri, piyasayı canlandırdı

2017-12-31 09:00 - Güncel

Kimsesizler mezarlığına gömüldü

2018-01-01 07:38 - Güncel

2017 yılı mücadele dolu bir yıl oldu

2017-12-31 08:49 - Ekonomi

“ALTIN ÇAĞDAYIZ”

2017-12-28 10:13 - Güncel

2018’de hedef 10 milyar dolar

2018-01-03 08:40 - Ekonomi

PROJE NETLEŞTİ

2018-01-03 11:26 - Güncel

Hıdıroğlu: “Bu başarı hepimizin”

2018-01-03 08:41 - Ekonomi

Hindiler elde kaldı

2017-12-31 08:53 - Güncel

Gaziantepspor'da 'kulübü kapatma' kararı

2017-12-31 09:04 - Güncel

GTB haberin zirvesinde

2018-01-03 08:41 - Ekonomi

İlgili Haberler

Mavi İz Projesiyle Deniz Kirliliğine Sanat Dokunuşu

13:16 - Yaşam

Kızılay Şehitkamil’den Yetim Çocuklar ve Askerler Onuruna Anlamlı İftar

16:00 - Yaşam

GASTURDER ile GİBTÜ'den Gastronomi İçin İş Birliği

13:47 - Yaşam

KATODER’den Devlet Korumasındaki Çocuklara Anlamlı İftar

11:10 - Yaşam

Gaziantep’te LÖSEV Gençlerinden Umut Dolu Buluşma

00:40 - Yaşam

Günün Manşetleri

Gaziantep Barosu’ndan Kadın Hakları Paneli

01:25 - Özel Haber

KATODER Başkanı Sabiha Gül: “Toplumsal Kalkınma İçin Çalışıyoruz”

10:04 - Özel Haber

GİKAD Cumhuriyetin Kadınlarını Hatıra Defterinden Günümüze Taşıdı

22:06 - Özel Haber

“Fırtına Geliyordu Ama Görülmedi” Üzümcü’den Ekonomi Yönetimine Eleştiri

20:53 - Gündem

Gaziantep’te Elektrik Kesintileri Vatandaşı Çileden Çıkardı!

05:34 - Özel Haber