?>

Fadıloğlu, şehit annesinin anneler gününü kutladı

Gündem - 5 yıl önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Anneler Günü dolayısıyla şehit annesi ile 79 yaşındaki bir anneyi evinde ziyaret etti. Annelerin dua kapısı olduğunu kaydeden Başkan Fadıloğlu, “Şehit annesi, Habibe annemizin şahsında tüm annelerimizin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Anneler Günü dolayısıyla iki anneyi ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu, ilk olarak şehit annesi Habibe Altunatmaz’ın evine konuk oldu. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra da Fatih Mahallesi’nde ikamet eden ve yalnız yaşayan 79 yaşındaki İjlal Keretli’yi evinde ziyaret etti. Ziyaret ettiği annelerin şahsında tüm annelerin Anneler Günü’nü tebrik eden Başkan Fadıloğlu, annelere çiçek armağan etti.

"O kendi evladını bu vatan için şehit verdi"

Ziyarette konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Şehit annesi, Habibe annemizin şahsında tüm annelerimizin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum. Habibe annemizi, biz imkanlar dahilinde ziyaret etmeye gayret gösteriyoruz. Anneler Günü münasebetiyle de şehit annemizden başlayarak ziyaretlerimizi gerçekleştirelim, dedik. O, kendi evladını bu vatan için şehit verdi. Rabbim, şehidimizi ve bizleri de şefaatine nail eylesin. Allah, hiçbir zaman büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Annelerimiz, bizim her zaman dua kapılarımız. Onların duası sayesinde ayakta duruyoruz. Cennet, annelerin ayakları altındadır, diye boşuna söylenmemiştir. Ben, tekrar Habibe annemizin şahsında tüm annelerimizin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

"Çok gururlu ve mutlu oluyorum"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Habibe Altunatmaz, “Bugün Başkanımız, Anneler Günü vesilesiyle bizleri ziyaret etti, çok gururlu ve mutlu oluyorum. Başkanımızı, yanımızda gördükçe gerçekten gurur duyuyoruz. Başkanımı gördükçe neşeleniyorum. Çünkü Başkanımız, ayağımıza kadar geliyor, evimize kadar geliyor bizi ziyaret ediyor. Ben de bu ziyaretten dolayı gururlanıyorum. Başkanımız daima beni sevindiriyor, Allah da her zaman kendisini sevindirsin. Bugün de Anneler Günü nedeniyle beni ziyaret etmesinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Zaten her yıl Başkanımız gelir beni ziyaret eder. Benim oğlum da şehit oldu. Şehitlik, gerçekten çok yüksek bir mertebe. Ben de bir anne olarak hem acılıyım hem de gururluyum. Çünkü benim oğlum şehit oldu, Allah’ın yolundan gitti. İnşallah Rabbim de kendisini kabul eder” açıklamasında bulundu.

Haftanın Öne Çıkanları

DEAŞ operasyonuna 6 tutuklama

2021-05-05 06:24 - Asayiş

Çeşitli suçlardan aranan 462 şahıs yakalandı

2021-05-03 10:00 - Asayiş

ÜNLÜ SANAYİCİ ÖZKAYA VEFAT ETTİ

2021-05-06 07:02 - Mobil

TÜRKİYE GAZİANTEP’TE FATMA ŞAHİN’İ KONUŞUYOR

2021-05-07 05:20 - Özel Haber

Zeybek, FETÖ ile mücadelede kritik roller üstlenmiş

2021-05-06 07:18 - Asayiş

ÇİÇEKÇİ ESNAFINA DESTEK ELİ

2021-05-05 11:22 - Mobil

GESOB CENGİZ ZEYBEK’İN GİTMESİNİ İSTEMİYOR

2021-05-05 06:34 - Mobil

Yıldırım ihracat rakamlarını değerlendirdi

2021-05-03 10:08 - Ekonomi

PANDEMİNİN KAHRAMANLARI!

2021-05-03 14:47 - Özel Haber

Şehitkamil vadi park HİZMETE AÇILIYOR

2021-05-04 07:21 - Mobil

İlgili Haberler

Tiryaki Agro Bünyesindeki İki Şirket Ödüllendirildi

17:33 - Gündem

Gaziantep Adliyesi’nde Büyük Değişim

12:44 - Gündem

Türkiye’de İlk Kez GAÜN’de “Mühendislik Ruhu” Korteji Yollardaydı

19:35 - Gündem

CHP İl Başkanı Açar’dan Gaziantep Modeline Sert Eleştiri

16:14 - Gündem

Katmerci “Bu Festivalde Her Lokmada Emek, Her Tatta Dayanışma Var”

17:41 - Gündem

Günün Manşetleri

Tiryaki Agro Bünyesindeki İki Şirket Ödüllendirildi

17:33 - Gündem

IKEA Gaziantep Şubesi Basına Tanıtıldı

15:22 - Yaşam

MBA Okulları Gaziantep’te Eğitimin Kodlarını Yeniden Yazıyor

09:56 - Röportajlar

EXTRONGLOBAL’den İçecek Sektörüne Yenilikçi Vizyon

18:03 - Özel Haber

Grip Bu Yıl Daha Erken Yayılıyor

10:37 - Yaşam