?>

Fadıloğlu, Demokrasi Meydanına indi

Gündem - 4 yıl önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, darbe girişiminin 5. yıl dönümünde de milli iradeye sahip çıkanlarla birlikte 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na indi. Başkan Fadıloğlu, “O karanlık gecenin sabahında güzel bir güneş doğdu. Bu güneşin doğmasında milletin her kademesindeki ferdinin emeği ve inancı vardı” dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016 tarihinde kalkıştığı darbe girişiminin 5. yıl dönümü dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen programa katıldı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne özel düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Program, Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua edilmesi ile devam etti. Daha sonra 15 Temmuz’u anlatan sinevizyon gösterimi gösterildi. Sinevizyon gösterimi sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Millete Sesleniş’ konuşması takip edildi.

"Allah, bize 15 Temmuz gibi bir gün yaşatmasın"

Programda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bundan 5 yıl önce bu meydanda hep birlikte bir harekete dur dedik. Dünya var oldu olalı, iyiler de var kötüler de var. Allah’a şükür Türkiye’nin her noktasında olduğu gibi Gaziantep’te de vatandaşlarımız, milletimiz iyilerden yana tavır koydu. Çok şükür, bu meydanda, bu davaya inandığımız için iyilerin yanında saf tutarak bugünlere geldik. Atalarımızın dökmüş olduğu kanlarla sulamış oldukları bu topraklarda büyük emekler var. Elden ele devredilen bu topraklarda bizler de gençlerimizle birlikte daha iyi bir geleceğe bundan sonra hep birlikte devam edeceğiz. O karanlık gecenin sabahında güzel bir güneş doğdu. Bu güneşin doğmasında milletin her kademesindeki ferdinin emeği ve inancı vardı. Bu inanç, damarlarındaki dolaşan asil kanda mevcuttu. Gençliğimize ve geleceğimize inanıyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte Allah, bize 15 Temmuz gibi bir gün yaşatmasın" diye konuştu. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yaptığı konuşmanın ardından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bulunan halkla yakından ilgilendi, talep eden vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Cerablus Hastanesi Ek Poliklinik Binası hizmete alındı

2021-07-09 07:12 - Gündem

“DEĞERLİ YILLAR PLAKETİ” TAKDİM TÖRENİ YAPILDI

2021-07-15 03:30 - Mobil

Korkutan yangın

2021-07-14 10:57 - Video Haber

Gaziantep’te 15 Temmuz şehitleri anıldı

2021-07-15 06:38 - Video Haber

Hırsızlık çetesi operasyonu

2021-07-09 07:17 - Video Haber

Gaziantep'te çarşılarda bayram yoğunluğu

2021-07-16 06:33 - Video Haber

Eminönü esnafı 'bayram' yapıyor

2021-07-13 05:17 - Video Haber

Türkiye’den Tunus’a tıbbi malzeme yardımı

2021-07-13 05:17 - Video Haber

Sunar Özlem'de yükseliş sürüyor

2021-07-12 07:31 - Ekonomi

Sokak hayvanları için seferber oldular

2021-07-14 07:40 - Video Haber

İlgili Haberler

Gaziantep Kent Konseyi’nin Çalıştayı Yerel Yönetime Önemli Sorumluluklar Yüklüyor

16:41 - Gündem

Anahtar Parti’den Sert Uyarı

19:20 - Gündem

Gaziantep’te Yumurtacılıkta Yeni Dönem Başladı

19:08 - Gündem

Altyapı Yatırımı Nerede?

09:19 - Gündem

Gaziantep STK’larından Ortak Bildiri “Bu Gidişat Hepimizi Yakıyor!”

21:45 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep Kent Konseyi’nin Çalıştayı Yerel Yönetime Önemli Sorumluluklar Yüklüyor

16:41 - Gündem

Nehir Alparslan’a Parti Genel Merkezinden Yeni Görev

16:25 - Özel Haber

Temmuz Ayında Suç Çetelerine Büyük Operasyon

16:08 - Asayiş

Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Kadınlara Büyük Destek

15:35 - Özel Haber

Şahinbey Ülkü Ocakları’ndan Genel Merkeze Anlamlı Ziyaret

14:19 - Güncel