?>

Evlilik Okulu Projesine katılan 84 çift sertifika aldı

Şahinbey Belediyesi mutlu ve huzurlu bir toplum oluşturmak için 2009 yılında başlattığı Evlilik Okulu Projesine katılan ...

Gündem - 9 yıl önce

Şahinbey Belediyesi mutlu ve huzurlu bir toplum oluşturmak için 2009 yılında başlattığı Evlilik Okulu Projesine katılan 84 çift daha düzenlenen törenle sertifikalarını aldı

Şahinbey Belediyesi, Gaziantep İl Müftülüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Gaziantep Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Şahinbey Rehberlik Araştırma Merkezi ile bilirlikte yürütülen projede amaç mutlu ve huzurlu bir toplum oluşturmak.Şahinbey Belediyesi nikâh salonunda düzenlenen sertifika törenine, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Yılmaz, Şahinbey Belediyesi başkan yardımcıları, kurum müdürleri ve kursiyerler katıldı.

15 TEMMUZ ÇİFTİ DE SERTİFİKASINI ALDI

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Demokrasi Meydanı’nda nikâhlarını kıydıran Nazlı ve Ahmet Narin çifti Şahinbey Belediyesi’nin Evlilik Okulu programına katılarak sertifikalarını aldı.

FETÖ tarafından 15 Temmuz'daki darbe girişimine karşı tutulan demokrasi nöbetinin Gaziantep’te 6. Gününde Alana gelinlik ve damatlıkla gelen Ahmet ve Nazlı çiftinin nikâhlarını Demokrasi Meydanı’nda Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kıymıştı. Şahinbey Belediyesi’nin evlilik okuluna gelen Narin çifti eğitim sonrasında sertifikalarını alarak Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ettiler.

EŞLERİN BİRBİRİNİ DAHA İYİ ANLAMASI İÇİN

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Evlilik Okulu’nu önemsediğini ve 2009 yılında başlatılan projenin patentinin Şahinbey Belediyesi’nde olduğuna dikkati çekerek, “Evlilik insanın hem dünyadaki, hem ahiretteki hayatını etkileyen çok önemli bir unsur. Evlilik ile birlikte bu dünyamız ya cennet hayatı olacak veya cehennemi burada yaşayacağız. Evlilik okulu, evlilik hayatını etkileyecek ve yönlendirecek çok önemli eğitimler veriyor. Biz evliliğin cennet bahçesi olmasını istiyoruz. Çünkü toplumumuzun en küçük yapısı aile. Ailemiz sağlam olursa toplumumuzda sımsıkı olur ve o zaman hiçbir güç bizimle baş edemez. Bu nedenle toplumun çekirdek yapısını sağlam tutmamız gerekiyor. Suç şebekesinin en fazla musallat olduğu çocuklar, annesi babası olmayan çocuklardır. Boşanmalar da bunların en önemli sebeplerinden birisi. Dağılan aile sonrasında sahipsiz kalan çocuklar suç şebekelerinin ağına düşüyor ve onların ellerinde hayatları yok oluyor. Bu nedenle Evlilik Okulu’nda verilen eğitimlerin birinci amacı aile hayatını mutlu bir hayata dönüştürerek, sudan sebeplerle çıkan kavgaların çözümü ve eşlerin birbirini anlamasını sağlamaktır” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Demokrasi Meydanında nikah kıydıran Narin çiftine ve diğer katılımcılara sertifikalarını Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu ile birlikte taktim etti.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te 110 taksi durağı var

2017-02-08 06:50 - Güncel

Avukat Aybüken Yıldırım deneyimlerini öğrencilerle paylaştı

2017-02-08 06:29 - Güncel

50 yeni otobüs alınacak

2017-02-08 17:37 - Güncel

Tekstil ve penye sektörü Gaziantep’te buluşuyor

2017-02-05 06:41 - Ekonomi

“NEDEN EVET DEMELİYİZ?”

2017-02-03 16:53 - Manşet

Gaziantep'te polise silahlı saldırı

2017-02-04 11:05 - Güncel

269 DEAŞ hedefi vuruldu, 4'ü emir toplam 51 terörist öldürüldü

2017-02-04 09:00 - Türkiye

Parkomat kalktı rakamlar uçtu

2017-02-05 17:10 - Güncel

Referandum için gözler Erdoğan’da

2017-02-05 09:24 - Türkiye

Gaziantep’e “Gazilik” unvanı verilişinin 96. yıldönümü kutlanıyor

2017-02-07 06:12 - Gündem

İlgili Haberler

Gaziantep’te Ekmek ve Pideye Zam İddiaları Yalanlandı

14:20 - Gündem

6 Şubat’ın Yıl Dönümünde Burkay Güçyetmez ’den Sert Uyarı

10:35 - Gündem

CHP Milletvekili Öztürkmen Gaziantep’te Artan Şiddeti Meclis Gündemine Taşıdı

14:54 - Gündem

CHP’li Meriç Çiftçilerin Borç Yükünü Meclis Gündemine Taşıdı

14:12 - Gündem

Gaziantep Lokantacılar Odası’nda Katmerci Dönemi Devam Ediyor

20:46 - Gündem

Günün Manşetleri

TAG Otoyolu’nda Sabah Saatlerinde Korkunç Kaza

10:39 - Yaşam

6 Şubat’ın Yıl Dönümünde Burkay Güçyetmez ’den Sert Uyarı

10:35 - Gündem

GASTURDER ve İl Milli Eğitim’den Ortak Sıfır Atık Hedefi

15:45 - Yaşam

Antepsan Lezzetleri Gulfood 2026’da Dünya Sahnesine Çıktı

15:25 - Ekonomi

CHP Milletvekili Öztürkmen Gaziantep’te Artan Şiddeti Meclis Gündemine Taşıdı

14:54 - Gündem