?>

ESNAF DENETİMİ DEVAM EDECEK!

Gaziantep genelinde koronavirüse karşı esnaf denetimleri devam ediyor. Kent genelinde ciğer kebapçıları meslek odası yetkilileri tarafından denetlendi.

Özel Haber - 5 yıl önce

İçişleri Bakanlığının 81 İl Valiliğine göndermiş olduğu genelge doğrultusunda “Sağlık için hepimiz için” mottosu ile ülke genelinde eş zamanlı olarak geniş kapsamlı düzenlenen korona virüs denetimleri aralıksız bir şekilde devam ediyor. Denetimler kapsamında kentte büyük ilgi gören ciğer kebapçıları sıkı bir şekilde denetlendi. Ciğer Kebapçıları Odası Başkanı Mehmet Gül, esnafın koronavirüs karşısında detaylı bir şekilde uyarıldığını anlattı.

TÜM İŞYERLERİ TİTİZLİKLE DENETLENDİ

Kovid-19 salgınının toplum sağlığına yönelik oluşturduğu riski yönetebilmek için sosyal izolasyon ve sosyal mesafe kurallarına riayet edilmesine yönelik alınan tedbirlere toplumun tüm kesimleri tarafından uyulmasının sağlanması amacıyla oluşturulan ekipler ciğer kebapçılarını denetlediler. Kontrollü sosyal hayat döneminde uyulması gereken kuralların ve alınan tedbirlerin kapsamlı şekilde kontrollerinin denetimi gerçekleştirildi. Ciğer Kebapçıları Odası Başkanı Mehmet Gül, yapılan denetimlerde ölümcül virüse karşı alınması gereken kuralların esnaf anlatıldığına dikkat çekti.

ŞEHİTKAMİL İLÇE KAYMAKAMI ESNAFI DENETLEDİ

Denetimlerin ardından açıklama yapan Ciğer Kebapçıları Odası Başkanı Mehmet Gül, “Esnafımızı, halkımızı korona virüs konusunda uyardık. Maske, mesafe ve hijyen kuralları konusunda onların dikkatini çektik. Yapılan bütün tedbirler alınan bütün çalışmalar halkımızın sağlığı için. Onların daha sağlıklı yaşaması için ne gerekiyorsa yapmak gerektiğini, onlarında bu konuda dikkatli olması gerektiğini söylüyoruz. Bugünde yine o denetimlerden birini gerçekleştirdik. Halkımızın arasına çıktık. Esnafımızla, halkımızla, esnaf müşterileriyle istişarelerde bulunduk. Korona virüsünün çağımızın hastalığı olduğunu bu virüsten korunmak için elimizdeki en önemli şeyin maske olduğunu, bunun yanında temizlik, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına harfiyen uymak gerektiğini halkımıza tekrar tekrar anlattık” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Yeni GASMEK merkezi için çalışmalara başlandı

2020-08-13 09:40 - Gündem

Gaziantepli sanayiciler zirvede

2020-08-13 08:29 - Ekonomi

SAĞLIKTA BİR TUHAF ATAMA!

2020-08-16 10:42 - Özel Haber

Salçalık biber satışı başladı

2020-08-16 10:40 - Özel Haber

Gözyaşları arasında toprağa verildi

2020-08-16 03:55 - Mobil

“Dilenmez dilenci olduk”

2020-08-13 12:21 - Özel Haber

Bakan Koca '%32 azalma var' diyerek 5 ile dikkat çekti

2020-08-11 17:48 - Türkiye

Bakan Koca '250 bini geçti' diyerek kritik rakamları paylaştı

2020-08-17 16:29 - Türkiye

AK PARTİ’DE İL BAŞKANI YENİDEN EYÜP ÖZKEÇECİ!

2020-08-14 10:48 - Mobil

Bakan Koca 'aktif hasta sayısı'na dikkat çekip uyardı

2020-08-16 16:18 - Türkiye

İlgili Haberler

Adem Özdemir TÜGEM Gaziantep İl Başkanlığı Görevine Başladı

18:14 - Özel Haber

AYKILIÇ GROSS’UN BAŞARISI TESCİLLENDİ

11:10 - Özel Haber

EXTRONGLOBAL’den İçecek Sektörüne Yenilikçi Vizyon

18:03 - Özel Haber

Gaziantep Beyazay’da Yeniden Yapılanma

18:34 - Özel Haber

Yeniden Refah Partisi Şahinbey’den Engelliler Günü’nde Sorunlara Yerinde Tespit

17:43 - Özel Haber

Günün Manşetleri

Gaziantep İyilik Hareketi’nden Minik Kalplere Büyük Destek

21:14 - Yaşam

Adem Özdemir TÜGEM Gaziantep İl Başkanlığı Görevine Başladı

18:14 - Özel Haber

AYKILIÇ GROSS’UN BAŞARISI TESCİLLENDİ

11:10 - Özel Haber

Gaziantepli Çiftçiler İçin Meclis’te Kritik Görüşme

10:00 - Gündem

Tiryaki Agro Bünyesindeki İki Şirket Ödüllendirildi

17:33 - Gündem