?>

Erdoğan, dini kitaplar fuarını gezdi

Yaşam - 9 yıl önce

14 yayın evinin katılımıyla Ramazan buluşmaları etkinlikleri kapsamında Gaziantep’te açılan dini kitaplar fuarı vatandaşların büyük ilgisini görüyor. Fuarı ziyaret eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan “Okuyan nesiller yetiştirmek en büyük idealimizdir. Bu ideali gerçekleştirecek çalışmaların her zaman destekçisi olacağız” dedi.

Gaziantep'te 'Ramazan Buluşmaları' kapsamında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve İl Müftülüğüyle 25 gönüllü Sivil Toplum Kuruluşunun desteği açılan kitap fuarını ziyaret eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan yayın evi yetkililerinden fuarla ilgili bilgiler aldı. Fuarın güzel geçtiğini ifade eden yayın evi yetkilileri Gaziantep’in kitap okumayı seven bir kent olduğunu ve stantlara Ramazan ayı olmasına rağmen yoğun ilgi yaşandığını ifade ettiler.14 yayın evinin katıldığı ve dini kitapların ağırlıklı olarak tanıtıldığı fuarın 1 Temmuz’a kadar devam edeceği de açıklandı. Fuarla ilgili bir değerlendirme yapan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, “Gaziantep’te Gaziantep Büyükşehir Belediyemiz, İl Müftülüğümüz ile 25 gönüllü Sivil Toplum Kuruluşunun desteği ve 14 yayınevi ile 20 yazarın katılımıyla gerçekleştirilen fuar önemli bir eksikliğin giderilmesini sağlamış. Gaziantep önümüzdeki süreçlerde bu tür etkinliklerin en önemli merkezi haline gelecektir. Geçtiğimiz aylarda açılan TUYAP Kitap Fuarında da olduğu gibi vatandaşlarımızın kitap fuarına ilgisinden memnun olduklarını ifade eden yayın evi yetkilileri gelecekten daha büyük yoğunlukların yaşanacağı yönündeki beklentilerini dile getirdi. Elbette okuyan nesillerin yetişmesi hepimizin ortak dileği ve temennisidir. Bunu gerçekleştirmek için gerekli her türlü proje ve çalışmanın içerisinde olacağız” dedi.

Fuarı ziyareti sırasında vatandaşların yoğun ilgisini gören Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan gecenin geç saatlerine kadar vatandaşlarla sohbet ederek sorularını da cevaplandırdı.

Haftanın Öne Çıkanları

SUSUZ MAHALLE!

2016-06-26 11:12 - Mobil

“BIKTIK ARTIK”

2016-06-27 10:17 - Mobil

Şehidin Gaziantep'teki ailesine acı haber ulaştı

2016-06-22 11:43 - Mobil

KEMİKLERİ SIZLAYACAK!

2016-06-27 10:32 - Mobil

Sanko’dan Adıyaman’da çalışanlara iftar yemeği

2016-06-24 03:30 - Yaşam

GTO'da istifalar devam ediyor

2016-06-27 05:20 - Mobil

Polis, eylem yapan IŞİD üyelerini adım adım izlemiş

2016-06-27 07:36 - Mobil

Aydınbaba Türbesi bakımsız kaldı

2016-06-27 10:11 - Mobil

Haraç vermeyen 2 kardeşi vurdular

2016-06-28 03:43 - Mobil

‘Mağdurların durumu ne olacak?’

2016-06-26 06:32 - Mobil

İlgili Haberler

Tac Mahal Gelinlik Gaziantep’e İkinci Işıltıyı Taşıdı

17:53 - Yaşam

Gaziantep Yardım Vakfı Gönüllülerle Gençleri Buluşturdu

16:12 - Yaşam

Topçuoğlu Ailesinin Acı Kaybı

11:19 - Yaşam

Akdoğan Ailesinin Acı Günü

11:39 - Yaşam

“Bizim Mahallenin Halleri” Yıkılan Değerleri Tek Tek Gözler Önüne Serdi

18:15 - Yaşam

Günün Manşetleri

Gaziantep Kent Konseyi’nin Çalıştayı Yerel Yönetime Önemli Sorumluluklar Yüklüyor

16:41 - Gündem

Nehir Alparslan’a Parti Genel Merkezinden Yeni Görev

16:25 - Özel Haber

Temmuz Ayında Suç Çetelerine Büyük Operasyon

16:08 - Asayiş

Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Kadınlara Büyük Destek

15:35 - Özel Haber

Şahinbey Ülkü Ocakları’ndan Genel Merkeze Anlamlı Ziyaret

14:19 - Güncel