?>

Erdemoğlu Ailesi gönüllere dokundu

Yaşam - 6 yıl önce

“Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına 3 milyon TL destekte bulunan Erdemoğlu Ailesi, Besni ilçesinde 8 esnaftan içerisinde 152 bin TL'lik alacak kaydı bulunan veresiye defterini satın aldı.

Hayırseverliği ile bilinen Erdemoğlu Ailesi, korona virüs (Covid-19) salgını sürecinde de devletinin ve milletinin yanında yer almaya devam ediyor. Yaklaşık 30 yıldan beri ihtiyaç sahiplerini unutmayan Erdemoğlu Ailesi, salgın sürecinde de bu yardımlarını arttırdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına 3 milyon TL bağışlayan Erdemoğlu Ailesi, Adıyaman’ın Besni ilçesi ve Gaziantep’te bir Osmanlı geleneği olan ‘zimem defteri’ geleneği kapsamında veresiye defterlerini satın aldı.

Daha önce Gaziantep’te 2 bin 500 ailenin tüp borçlarını kapatan Erdemoğlu Ailesi, Adıyaman’ın Besni ilçesinde de bakkal, fırın ve tüpçü esnafından oluşan 8 esnafın veresiye defterlerini 152 bin TL’ye satın alarak, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü. Besni ilçesindeki esnaf temsilcileri, esnafı ziyaret ederek Erdemoğlu Ailesi adına veresiye defterlerini aldı.

Korona virüs sürecinde birçok il ve ilçede 30 bin paket gıda yardımında bulunan Erdemoğlu Ailesi, Adıyaman merkez ve Besni ilçesinde 200 bin adet maske desteğinde de bulundu. Maskeler dağıtılmak üzere yetkililere teslim edildi.

Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Covid -19 salgınından dolayı, Cumhurbaşkanımızın “Biz Bize Yeteriz Türkiye'm" kampanyasına biz de devletimize ve ülkemize yardımcı olabilmek adına 3 milyon TL nakit yardım ile katkı sağlamaya çalıştık. Diğer taraftan 120 bini Adıyaman, 80 bini ise Besni ilçesine olmak üzere 200 bin adet maske dağıtıldı. Besni ilçesinde yaklaşık bin ailemizin bakkal, fırın ve tüpçüye olan borçlarını esnafın veresiye defterini alarak onları bu yükten kurtarmaya çalıştık. Yine Gaziantep’te 2 bin 500 ailenin Valimiz öncülüğünde tüp borcunu karşıladık. Toplum olarak, devlet olarak, ülke olarak bu güç bu ülkede var, bu millette var. Bu süreci de hep birlikte aşacağız. Önümüz açık ve parlak. Birbirimize destek vereceğiz, yardımcı olacağız ve çok çalışacağız” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

BÜYÜKŞEHİR'DEN TÜRKİYE'DE BİR İLK!

2020-05-08 06:15 - Dünya

GAÜN’de 20 hasta iyileşti

2020-05-13 11:01 - Güncel

Gaziantep’e giriş-çıkış yasağı 27 Mayıs’ta kalkacak

2020-05-12 10:25 - Güncel

En başarılı belediye başkanı Fatma Şahin

2020-05-13 21:08 - Mobil

GAZİANTEP TOKİ KURA ÇEKİMLERİ BAŞLIYOR

2020-05-13 13:02 - Mobil

AHD Kamera Sistemleri

2020-05-08 11:00 - Teknoloji

YAZIK DEĞİL Mİ?

2020-05-12 11:38 - Özel Haber

Avukatlar tepkili

2020-05-13 10:59 - Yaşam

Giriş-çıkışlar kontrol altında…

2020-05-12 10:57 - Özel Haber

“Dondurmayı evde yiyeceğiz”…

2020-05-12 10:55 - Özel Haber

İlgili Haberler

Sağlıklı Yaşam Tutkunları Boğazköy Gusto'da Buluşuyor

11:53 - Yaşam

Şehitkamil'de Bayat Ekmek Toplama Hizmeti Tartışma Yarattı

09:44 - Yaşam

Kadın Doğumda Yeni Dönem İzsiz Ameliyat Gaziantep'te

08:06 - Yaşam

Gaziantep'te Gelecek Kaygısı Bavulları Toplattı

18:22 - Yaşam

Göçün Merkezi İstanbul, Çıkışta İlk 10’da Gaziantep de Var

17:58 - Yaşam

Günün Manşetleri

Türkiyedeki istiladan Gaziantep etkilendi

16:24 - Gündem

Çiftçinin Maliyet Yükü Büyüyor

14:05 - Ekonomi

Gaziantep'te Motosiklet Denetimi

12:36 - Asayiş

VEFAT VE TEŞEKKÜR

12:14 - Genel

Türk Halı Sektöründen Lojistik Alarmı: 184 Ülkeye İhracat Var, Sevkiyat Yok

14:06 - Ekonomi