?>

En tatlı "evet"

TBMM Meclis Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer...

Gündem - 8 yıl önce

TBMM Meclis Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Türkiye'nin ekonomi liginde zirveye çıkabilmesi için sistem değişikliğinin şart olduğunu söyledi. Sahada etkin bir şekilde çalışmalarını sürdüren Koçer’e en tatlı evet yanıtını üzerinde ay yıldızlı Türk bayrağı ve cumhurbaşkanlığı forsu bulunan baklava tepsileriyle ünlü baklava ustaları verdi.

Koçer, anayasa değişikliği ve referandum sürecini detaylıca anlatabilmek için her gün farklı bir bölgeye gidiyor. Vatandaşlarla bir araya gelen Koçer, anayasa değişikliği ve referandum sürecine ilişkin merak edilen soruları da cevaplıyor.

Koçer, referandum gezisi kapsamında Çelebioğlu Baklavaları üretim atölyesini ziyaret ederek yönetici ve çalışanlarla bir araya geldi. Koçer, burada referandum ve anayasa değişikliğine yönelik geniş kapsamlı bilgi verdi. Bugüne kadar birçok başarılı çalışmaya imza atan AK Parti hükümetlerinin bunların çoğunu da zor şartlarda gerçekleştirdiğini ifade eden Koçer, ülkenin önündeki sorunların bir bir çözüme kavuşturması için çift başlılığın bitirilmesi gerektiğini vurguladı. Koçer, "Türkiye'nin ekonomi liginde zirveye çıkabilmesi için sistem değişikliğinin artık şart oldu. 16 Nisan bunun için milattır, milletimizin büyük teveccühü ile bugüne kadar ülkenin gelişmesi için çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Daha hızlı hizmet üretebilmemiz için referandumda 'evet' diyeceğiz" diye konuştu. Ziyaret sonunda Koçer'e Ay-Yıldızlı baklava takdim edildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te hareketli saatler

2017-03-17 05:17 - Video Haber

Yılan hikayesine döndü

2017-03-22 11:40 - Güncel

BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU

2017-03-23 12:44 - Güncel

Yemeni ustaları yetişecek

2017-03-19 10:52 - Mobil

Bülent Uygun: "Katar’a dönmeyi düşünüyorum"

2017-03-20 09:04 - Spor

İşyerleri yıkılınca seyyara düştü

2017-03-19 10:37 - Mobil

Gaziantep'teki 8 bin 500 Kobiye faizsiz kredi müjdesi

2017-03-20 12:27 - Ekonomi

Parkomatta ‘VIP’ uygulama

2017-03-23 12:14 - Güncel

Gül Özkaplan Halı’da işçilerle buluştu

2017-03-23 09:59 - Gündem

Gaziantep'te uyuşturucudan 216 tutuklama

2017-03-21 08:50 - Mobil

İlgili Haberler

Umut Yılmaz ve Üçlü Yönetmen Ekibi “Paklandık mı, AKlandık mı?”

18:16 - Gündem

CHP’li Gençlerden Sarsıcı Mesaj “Boş UMUT’lara Değil, Gerçeğe Geliyoruz!”

23:30 - Gündem

YRP'li Sedat Yıldız: Yapay Polemiklerle Oyalanıyoruz!

16:19 - Gündem

11 Kitaplık Yolculuğun Başkahramanı Ali Atalar Okurlarıyla Buluşuyor

07:57 - Gündem

Şehitkamil Meclisinde Gergin Anlar

16:43 - Gündem

Günün Manşetleri

Milli Görüş Fırtınası Gaziantep’ten Esti

16:04 - Özel Haber

Üretken İş İnsanları Derneği’nden Dev Hamle! Küçük Adımlarla Büyük Mutluluklar

13:35 - Özel Haber

Hırsızlık Alarmı “Muhtar Yolladı” Diyerek Para Topluyorlar!

20:15 - Asayiş

GAÜN İletişim Fakültesi, Bilimle Medya Arasında Köprü Kuruyor!

18:10 - Özel Haber

GAZİANTEP Adalet için geliyoruz; çünkü Biz Farklıyız!

18:06 - Genel