?>

DOLANDIRILMAYIN!

KOSGEB Gaziantep İl Müdürlüğü yetkilileri başvuracak kişi veya kurumların aracılara fırsat vermeden kendilerine direk başvurmalarını istedi

Özel Haber - 8 yıl önce

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Gaziantep İl Müdürlüğü yetkilileri desteklemelere başvuracak iştirakçileri dolandırıcılara karşı uyardı. Yetkililer yaptıkları açıklamalarda bazı şahısların işletmeleri arayarak, 'KOSGEB'in destek ve kredilerini belli bir komisyon karşılığında çıkaracakları' yönünde, asılsız ve gerçeğe uygun olmayan beyanlarla, işletmeleri yanılttıkları ve parasal talepte bulundukları yönünde şikâyetler alındığı belirtildiler.

KOSGEB’TE GİRİŞİMCİLİK VE DANIŞMANLIK ÜCRETSİZ

KOSGEB'in KOBİ'lere ve girişimcilere ücretsiz ve aracısız verdiği hizmetleri, çıkar sağlama peşinde olan kişilerin, iş takibi adı altında para alarak yapması konusunda üyelerinin duyarlı olması ve bu kişilere itibar etmemesi istendi. KOSGEB Başkanlığı tarafından, KOBİ'lere ve girişimcilere yönelik hizmet kapasitenin arttırılması adına önemli çalışmalar yapıldığı belirtilen açıklamada, “Bu kapsamda; KOBİ'lerin KOSGEB destek programlarına başvuruları, e-KOBİ sisteminde yer alan yenilikler ile internet üzerinden yapılmaktadır” denildi.

“BAŞVURULARDA ARACILARA İTİBAR ETMEYİN”

Açıklamada, “Bu sebeple, aracılara itibar edilmemelidir. KOSGEB tarafından, KOBİ'lere ve girişimlere verilen kredi ve destek programları, öncelikle hizmet merkezleri ve basın-yayın organları aracılığıyla duyurulmaktadır. İşletmeler, KOSGEB faaliyet ve destek programları ile ilgili en doğru ve güncel bilgileri, www.kosgeb.gov.tr adresi, hizmet merkezleri aracılığıyla öğrenebilmektedir. KOSGEB İdare Başkanlığı'nın destek ve hizmetlerini olumsuz yönde etkileyen bu tür beyanlara ve girişimlere itibar edilmemesi, herhangi bir sebeple KOSGEB adına KOBİ'lerden parasal talepte bulunan kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulmalıdır” şeklinde görüş belirtildi. 

AYSU YIKMIŞ

Haftanın Öne Çıkanları

Gazişehir coştu

2018-12-03 03:05 - Spor

Poliklinik hizmeti başladı

2018-11-29 11:08 - Özel Haber

“NLKSOFT İŞİNİZE İYİ GELECEK”

2018-12-05 09:35 - Röportajlar

LÖSEMİYLE SAVAŞI VEFASIYLA KAZANDI

2018-12-04 06:50 - Röportajlar

“KENT İYİ YÖNETİLECEK”

2018-12-02 10:07 - Röportajlar

Borç batağındayız!

2018-11-30 03:12 - Güncel

MARAŞ TARHANASI ANTEP PEKMEZİYLE YARIŞIYOR

2018-11-29 11:13 - Özel Haber

LASTİK ÇİZMELER TEKRAR REVAÇTA

2018-11-29 11:11 - Özel Haber

İhracatta tarihi rekor

2018-12-02 10:16 - Ekonomi

Enflasyon rakamları açıklandı

2018-12-03 05:57 - Ekonomi

İlgili Haberler

GİKAD Projelerini Taçlandıran Kapanış Buluşması

15:44 - Özel Haber

Etki Akademi’de Eğlence, Sürpriz ve Hediye Dolu Gün

08:38 - Özel Haber

Çocuk Yaşta Evliliklerin Önlenmesi İçin Gaziantep’te Önemli Eğitim

17:50 - Özel Haber

MHP KAÇEP İl Başkanı Mezine Sırakaya Yeni Dönem Hedeflerini Açıkladı

17:21 - Özel Haber

19 Mayıs Ruhuna Yakışan Organizasyon TÜKD’den Geldi

19:57 - Özel Haber

Günün Manşetleri

Türkiyedeki istiladan Gaziantep etkilendi

16:24 - Gündem

Çiftçinin Maliyet Yükü Büyüyor

14:05 - Ekonomi

Gaziantep'te Motosiklet Denetimi

12:36 - Asayiş

VEFAT VE TEŞEKKÜR

12:14 - Genel

Türk Halı Sektöründen Lojistik Alarmı: 184 Ülkeye İhracat Var, Sevkiyat Yok

14:06 - Ekonomi