?>

Demet Akalın konserine yoğun ilgi

Gündem - 3 yıl önce

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin kentteki kadınlar için hayata geçirdiği “Kadın Dostu Kent Gaziantep” mobil uygulamasının tanıtımı, ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın konseriyle taçlandı.

Festival Park’taki konserde “Evli, mutlu çocuklu”, “Türkan”, “Kulüp” gibi şarkılarını seslendiren Akalın, alanı dolduran binlerce Gaziantepliye unutulmaz bir akşam yaşattı.

Akalın’a günün anısına çiçek takdim eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı konuşmada, sanatçı Demet Akalın’ın Kadın Dostu Kent Gaziantep uygulamasının tanıtımı için Gaziantep’e geldiğini belirterek, şunları kaydetti:

“Bir süre önce Genç Gaziantep uygulamasını başlatmıştık. Binlerce gencimiz bu uygulamayı indirdi. Bugün de Kadın Dostu Kent Gaziantep uygulamasını kullanıma açtık. Bu uygulama sayesinde şehri kadınlarımızla birlikte yöneteceğiz. Bu uygulamayı indirdiğiniz zaman size sürprizlerimiz olacak. Ulaşımla ilgili desteklerin yanı sıra uygulama bünyesinde elde edilen yıldız puanlarla sizleri seyahatle ve çeşitli hediyelerle buluşturuyoruz. Hediyeler arasında tabletler, koşu bantları, beyaz eşyalar ve daha birçok şey bulunuyor.”

Uygulama ile kadınların, çevre koruma, enerji tasarrufu ve sıfır atık konularında bilgilendirildiğini ve ardından atıkların ayrıştırılıp belediyeye ulaştırıldığında kadın üyelerin yıldız puan kazandığına dikkati çeken Başkan Şahin, “Kullanıcılarımız elde ettiği bu puanlarla hediye envanterinden istediği beyaz eşya, teknolojik aleti alabiliyor ya da gezi turu yapabiliyor. Ayrıca uygulama indirildiğinde onlarca firmayla imzalanan indirim protokollerinden faydalanma fırsatı sunuluyor ve her kullanıcı için bir ağaç dikiyoruz.” diye konuştu.

DEMET AKALIN: GAZİ ŞEHİRLİ HER KADININ İNDİRMESİ GEREKTİĞİ BİR UYGULAMA

Uygulama hakkında yorumlarını dile getiren Akalın ise Gazi şehirli her bir kadının bir an önce indirmesi gerektiği bir mobil uygulama olduğuna dikkati çekerek, “Ben Gaziantep’e geldiğim an bu uygulamayı indirdim ve inceledim. Sahiden içerisinde kadınlarımız için inanılmaz fırsatlar var.” ifadesini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluştu

2022-06-05 11:54 - Özel Haber

Gaziantep milletvekilleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü

2022-06-05 07:47 - Mobil

"Çocuğa dokunmak, ülkeye dokunmaktır"

2022-06-08 13:47 - Özel Haber

CHP GAZİANTEP'TE ÇÜRÜK TEMELE OTURDU

2022-06-08 13:16 - Özel Haber

Sanko Okulları'nın TÜBİTAK başarısı

2022-06-09 09:01 - Gündem

Baklava CHP'de gündem oldu

2022-06-08 09:07 - Gündem

MOTOSİKLET VE GÜRÜLTÜ TERÖRÜNE KİM DUR DİYECEK?

2022-06-09 13:31 - Özel Haber

Medical Park Hastanesi'nden başarılı ameliyat

2022-06-06 10:58 - Gündem

33. GAPSHOES FUARI 20 HAZİRAN’DA KAPILARINI AÇIYOR

2022-06-07 05:48 - Mobil

Sanko Üniversitesi 'Sağlıklı Yaşam Festivali'nde'

2022-06-09 05:21 - Gündem

İlgili Haberler

Uluslararası Sağlık Zirvesi Gaziantep Kent Konseyi Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

20:18 - Gündem

Gaziantep’te yemekte tağşiş iddiası firmasıdan flaş açıklama 

13:11 - Gündem

Fatih'in Mirası Ayasofya'dır, Sergi Alanı Değil!

10:58 - Gündem

Gençlerin Yerel Demokrasiye Katılımı İçin AB Destekli Proje Başladı

18:45 - Gündem

Cuma Kerkez’den Güçlü Adaylık Açıklaması ‘Daha Güçlü Bir Sendika İçin Yeniden Adayım’

19:45 - Gündem

Günün Manşetleri

Şahinbey Lions Kulübü’nden Geleneksel Kahvaltıyla Açlığa Anlamlı Destek

12:46 - Özel Haber

Akdoğan Ailesinin Acı Günü

11:39 - Yaşam

Turnuva Şampiyonu Merinos, Betül’ün Adını Unutturmadı

21:07 - Spor

Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Dolu Dolu Bir Yıl

20:51 - Özel Haber

GİKAD’dan Kadınlara Ekonomik Özgürlük Hamlesi!

13:38 - Özel Haber