?>

Çiçekler vitrinlerdeki yerini aldı

Yaşam - 7 yıl önce

Gaziantepli Çiçekçiler, her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü’nü heyecanla bekliyor. Sektör temsilcileri bu özel gün nedeniyle satış oranlarının artmasını bekliyor.

1994 yılından beri çiçekçilik sektörünün içinde olan Gaziantep Çiçekçiler Derneği Onursal Başkanı Ender Kandemir her yıl olduğu gibi bu yılda insanların duygularını dile getirebilmenin en doğru yolunun manevi anlamda en yüksek boyutunun çiçek olduğunu söyledi.

Hoşgörünün, karşılıksız emek ve sevginin kaynağının anneler olduğunu vurgulayan Ender Kandemir,” Şahsım ve tüm ekibim adına tüm annelerimizin ve anne adaylarının anneler gününü kutlar sağlık mutluluk ve esenlikler dilerim. Anneler, yılda sadece bir gün değil, her gün sevgi ve saygıya layıktır. Sevgi, şefkat ve merhamet dolu yürekleriyle annelerimiz, yaşamı güzelleştiren, zenginleştiren ve anlamlaştıran fedakarlık simgeleridir. Dünyada anne sevgisinin yerini alabilecek başka bir sevgi yoktur. Karşılıksız emek ve sınırsız sevgiyle çocuklarını en iyi şekilde yetiştirmeye çalışan annelerin tek beklentileriyse evlatlarının topluma en iyi şekilde hazırlanması, iyi bir mevki elde ederek topluma yararlı bireyler olarak yetişmeleridir” dedi. Anneler günü öncesi hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden Kandemir, “Annelerimizin hakkını hiç bir zaman hiç bir şekilde ödeyemeyiz. Annelere verilen en güzel hediye her zaman çiçek olmuştur. Çiçek en saf duyguların temsilcisi olduğundan akla gelen ilk tercih oluyor. Bir başka hediye alınmış olsa bile yanında bir de çiçekle tamamlamak en makbulüdür. Çiçekçi esnafı olarak her bütçeye, her keseye hitap edebilecek şekilde hazırlıklarımızı tamamladık. Vitrinlerimize çiçek çeşitlerinin neredeyse tamamını koyduk. Her Anneler gününde olduğu gibi bu yılda mevsim buketleri gül menekşe orkide salon bitkileri aranjmanlar ve teraryumlar daha çok tercih ediliyor” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Berber esnafı iftarda kapalı olacak

2019-05-06 11:48 - Özel Haber

KADIN UCUZ İŞ GÜCÜ OLARAK GÖRÜLÜYOR

2019-05-07 11:15 - Özel Haber

BAŞKANDAN PARALEL TEŞKİLATLANMA MI?

2019-05-06 10:04 - Özel Haber

Müslüm Aykılıç son yolculuğa uğurlandı

2019-05-08 09:05 - Yaşam

Sevgi Hastanesi’nde bir ilk

2019-05-09 11:34 - Özel Haber

Gaziantep ALG Spor Kader Maçına Çıkacak

2019-05-06 08:53 - Spor

KREDİ FAİZ ORANI YÜKSELDİ

2019-05-10 09:50 - Özel Haber

Ak Parti Gaziantep’te kimler ihraç edildi?

2019-05-07 10:06 - Özel Haber

CHP’DEN İSTANBUL ÇIKARTMASI

2019-05-09 11:35 - Özel Haber

3 puan Gazişehir'e

2019-05-06 03:37 - Spor

İlgili Haberler

Mavi İz Projesiyle Deniz Kirliliğine Sanat Dokunuşu

13:16 - Yaşam

Kızılay Şehitkamil’den Yetim Çocuklar ve Askerler Onuruna Anlamlı İftar

16:00 - Yaşam

GASTURDER ile GİBTÜ'den Gastronomi İçin İş Birliği

13:47 - Yaşam

KATODER’den Devlet Korumasındaki Çocuklara Anlamlı İftar

11:10 - Yaşam

Gaziantep’te LÖSEV Gençlerinden Umut Dolu Buluşma

00:40 - Yaşam

Günün Manşetleri

Gaziantep Barosu’ndan Kadın Hakları Paneli

01:25 - Özel Haber

KATODER Başkanı Sabiha Gül: “Toplumsal Kalkınma İçin Çalışıyoruz”

10:04 - Özel Haber

GİKAD Cumhuriyetin Kadınlarını Hatıra Defterinden Günümüze Taşıdı

22:06 - Özel Haber

“Fırtına Geliyordu Ama Görülmedi” Üzümcü’den Ekonomi Yönetimine Eleştiri

20:53 - Gündem

Gaziantep’te Elektrik Kesintileri Vatandaşı Çileden Çıkardı!

05:34 - Özel Haber