?>

CHP’de il kongresi 9 Şubat’ta

Özel Haber - 7 yıl önce

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Nizip ve Karkamış ilçe kongreleri bu hafta sonunda yapılacak. Nizip ve Karkamış ilçe başkanlığı kongrelerinin ardından il kongre sürecinin başlayacağı Cumhuriyet Halk Partisi’nde şu ana kadar Dr. Lütfi Demir’in dışında adaylığını açıklayan bir isim bulunmuyor. Diğer yandan il başkanlığı kongresinin 9 Şubat’ta planlandığı ve kongrede 600 delegenin oy kullanması bekleniliyor.

ADAYLIĞINI İLK AÇIKLAYAN İSİM DR. LÜTFİ DEMİR OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 37. Olağan Kurultay süreci başladı. CHP'de ilçe delegelerinin seçilmesinin ardından ilçe ve il kongreleri başlayacak. CHP'de 7 Kasım 2019 tarihinde mahalle delege seçimleri, 14 Aralık 2019 - 27 Şubat 2020 tarihleri arasında ise ilçe kongreleri yapılacak. İlçe Kongrelerinin tamamlanmasının ardından 3 Şubat 2020’de İl Kongreleri süreci başlayacak. Bu süreçte ilçe kongrelerinin ardından yapılacak olan il başkanlığı kongresinde CHP İl Başkanı Dr. Lütfi Demir başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAYACAĞIZ”

2 Ocak ila 3 Mart tarihileri arasında ise il kongreleri tamamlanacak. Nisan ayı içerisinde ise Büyük Kurultay yapılacak. İlçe kongrelerimizin ardından ise il başkanlığı kongresi yapılacak ve o kongrede ben partimizin 88 ruhunu yeniden yakalaması için aday olduğumu bugünden açıklıyorum” şeklinde konuştu. İl başkanlığı adaylığı noktasında da çalışmalarını sürdürdüğünü anlatan Dr. Lütfi Demir, “Tabandan gelen istek doğrultusunda, partiye ağabeylik yapılması kanaatine vardık. Yarım kalan işleri tamamlamaya, partiyi birlikte, beraberlik ve kardeşlik hava içerisine sokmaya çalışan bir adayım. Bu birliği ve beraberliği partimizde sağlayacağız. Bizim, bizden başka dostumuz yok. 2023 hedefi ile partimizin iktidarında birlik ve beraberlik havası içerisinde insan sevgisinin yoğun olduğu bir parti örgütü oluşturmaya çalışacağız. Kırgın ve küskün olanları barıştıracağız. Geçmişte yaşanan kırgınlıkları bir kenara bırakarak, tek olma zamanıdır. Bu partide hepimize ihtiyaç var. Partimizden kimsenin ayrılmasını istemeyiz, birlikte mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ CEVAP VEREMEDİ!

2020-01-02 10:05 - Özel Haber

BELEDİYE ÇALIŞANLARINA SİGARA İÇİP İÇMEDİKLERİ SORULDU

2020-01-03 09:10 - Özel Haber

Büyük ikramiye Gaziantep’e çıktı

2020-01-01 09:46 - Özel Haber

Konut sektöründe yeni dönem

2020-01-03 08:38 - Özel Haber

CHP’DE GÜRSEL’İN ZAFERİ GÖZLER ŞİMDİ ŞEHİTKAMİL’DE

2020-01-01 09:47 - Özel Haber

Ak Parti’de merak edilen soru; “İl başkanı kim olacak?”

2020-01-05 07:39 - Özel Haber

Nakliyatçılar isyan ediyor

2020-01-05 07:40 - Özel Haber

“Turizmde söz sahibiyiz”

2020-01-03 08:39 - Özel Haber

“İnternet üzerinden almayın”

2020-01-02 10:04 - Özel Haber

Şehitkamil’de temizlik harekatı yapıldı

2020-01-06 07:05 - Yaşam

İlgili Haberler

Gaziantep Yeşilay Şube Başkanı Prof. Dr. Haluk Şen ‘den Önemli Açıklamalar

15:30 - Özel Haber

Gaziantep'te Ezber Bozan Genel Sekreter

12:20 - Özel Haber

GİKAD Projelerini Taçlandıran Kapanış Buluşması

15:44 - Özel Haber

Etki Akademi’de Eğlence, Sürpriz ve Hediye Dolu Gün

08:38 - Özel Haber

Çocuk Yaşta Evliliklerin Önlenmesi İçin Gaziantep’te Önemli Eğitim

17:50 - Özel Haber

Günün Manşetleri

AFTER PARTY

09:03 - Genel

BAŞKAN ŞAHİN’İN ÖNCÜLÜĞÜNDE GAZİANTEP TURİZMDE YENİ BİR DÖNEME HAZIRLANIYOR

14:19 - Gündem

Gaziantep SMMM Odası’ndan Yeşil Dönüşüm Hamlesi

10:08 - Gündem

Gaziantep Yeşilay Şube Başkanı Prof. Dr. Haluk Şen ‘den Önemli Açıklamalar

15:30 - Özel Haber

Necati Binici, Kent Konseyleri Birliği’nde Başkan Vekilliğine Seçildi

15:07 - Gündem