?>

Başkandan yerinde inceleme

Yaşam - 8 yıl önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Beykent Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle Muhtarını ziyaret ettikten sonra mahalle sakinleri ve esnafla bir araya gelen Başkan Fadıloğlu, daha sonra Beykent Mahallesi’nde yürütülen belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Her fırsatta gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleriyle vatandaş ve esnafla bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son olarak Beykent Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahallelinin taleplerine ilişkin Mahalle Muhtarı Hayrettin Karataş’tan bilgi alan Başkan Fadıloğlu, yolda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşın sorunlarını dinleyen ve çözüm konusunda istişarede bulunan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra esnaf ziyareti gerçekleşti.

Beykent Mahallesindeki ziyareti sonrası bölgedeki Şehitkamil Belediyesi tarafından yürütülen hizmetleri inceleyen Başkan Fadıloğlu, ilk olarak Beykent Mahallesinde yapılan pazaryeri inşaatını inceledi. Toplam 4 bin 100 metrekare inşaat alanına sahip pazaryerinin altına yapılan pide fırını, 3 dükkan ve bay-bayan taziye evi inşaatını yerinde inceleyen  Başkan Fadıloğlu, daha sonra Alparslan, Beykent, Gaziler, Çamlıtepe Mahallesinde açılan yolları gezerek inceledi.

SAYIN BAŞKANIMIZ, ÇOK DUYARLI, HİZMET AŞIĞI BİR İNSAN

Ziyarete ilişkin konuşan Beykent Mahalle Muhtarı Hayrettin Karataş, “Sağ olsun Başkanımız bizi ziyarete geldi. Mahallemizde yapılan ve yapılacak hizmetleri yerinde inceledi ve bizimle istişare yaptı. Mahallemizdeki bazı eksiklikleri kendisine ilettik. Sayın Başkanımız, çok duyarlı, hizmet aşığı bir insan. Mahallemizdeki imar yollarının yapımı devam ediyor. Pazaryerimiz bitme aşamasına getirildi. Yakında hizmete açılacak. Pazaryerinin alt kısmına taziye evi ve ticari üniteler istemiştik. Sağ olsun Başkanımız bu talebimizi de karşıladı. Pazaryerinin altına bay-bayan taziye evi yaptı. Pazaryerine daha kolay ulaşımı sağlayacak bir yolun yapımı devam ediyor. Vatandaşlarımız, muhtarlığa gelerek Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ediyor. Tabi ki biz de Mahalle Muhtarı olarak Başkanımıza hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

5 SEKTÖRDE ESNAF KÜLLÜ’YE TAŞINACAK

2018-01-08 10:51 - Güncel

2,33'lük Ramazan, kadro için başvurdu

2018-01-09 06:34 - Yaşam

İŞTE GAZİANTEPSPOR'UN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ

2018-01-11 07:49 - Güncel

Muhammed Himmet Ertürk’ten Süper Lig sinyali

2018-01-10 02:50 - Güncel

Sürücülere elektronik denetim uyarısı

2018-01-09 11:59 - Güncel

ARSA FİYATLARI DÜŞER Mİ?

2018-01-10 10:34 - Güncel

Gaziantepspor, Oktay Derelioğlu ile sözleşme imzaladı

2018-01-12 09:52 - Güncel

İŞKUR hem meslek hem iş sahibi yapıyor

2018-01-08 03:08 - Güncel

Fadıloğlu'ndan öğrencilere tavsiyeler

2018-01-12 06:32 - Yaşam

ORGANLARI CAN OLACAK

2018-01-14 08:28 - Güncel

İlgili Haberler

Gaziantep İyilik Hareketi’nden Minik Kalplere Büyük Destek

21:14 - Yaşam

IKEA Gaziantep Şubesi Basına Tanıtıldı

15:22 - Yaşam

Grip Bu Yıl Daha Erken Yayılıyor

10:37 - Yaşam

Gaziantep’te Yarın Su Kesintisi

17:21 - Yaşam

Gaziantep Kent Konseyi’nden Anlamlı Proje

13:33 - Yaşam

Günün Manşetleri

İncilipınar Lions Umut Dağıtıyor

18:42 - Özel Haber

Gaziantep İyilik Hareketi’nden Minik Kalplere Büyük Destek

21:14 - Yaşam

Adem Özdemir TÜGEM Gaziantep İl Başkanlığı Görevine Başladı

18:14 - Özel Haber

AYKILIÇ GROSS’UN BAŞARISI TESCİLLENDİ

11:10 - Özel Haber

Gaziantepli Çiftçiler İçin Meclis’te Kritik Görüşme

10:00 - Gündem