?>

Başkan Fadıloğlu sahada görev yapan personeli ziyaret etti

Gündem - 5 yıl önce

Kentte etkili olan kar yağışının ardından yoğun bir mesai başlatan karla mücadele ekiplerini sahada ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Gece saat 02.00’dan itibaren tüm ekip arkadaşlarımız sahada çalışma yürütüyor. Geceden tuzlama çalışması başlattık. Vatandaşlarımızdan, zorda kalmadıkça evden çıkmamalarını rica ediyorum” dedi.

Şehitkamil Belediyesi, meteoroloji tarafından yapılan uyarı sonrası kar yağışı öncesi tüm tedbirlerini alarak gece 02.00’dan itibaren çalışma başlatmıştı. Ekipler, kar temizleme çalışmalarını öncelikli olarak hastaneler, sağlık ocakları, kamu kurum ve kuruluşlarının olduğu bölgelerde yoğunlaştırdı. Ekipler, ağaç üzerlerinde biriken ve ağaç dallarının kırılmasına neden olan karları da özenle temizliyor. İlçenin her noktasına ulaşmak adına yoğun bir mesai yapan karla mücadele ekiplerini sahada ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, personellere kolaylık diledi.

Sahada yaptığı incelemelerin ardından açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, tuzlama çalışmalarının kar yağışı öncesi başlatıldığını bildirdi. Çalışmaların gece de devam edeceğini dile getiren Başkan Fadıloğlu, “Gaziantep’te beklenen kar, çok şükür geldi. Gece saat 02.00’dan itibaren tüm ekip arkadaşlarımız sahada çalışma yürütüyor. Hava tahmini raporları takip edilerek herhangi bir sıkıntının yaşanmaması için geceden tuzlama çalışması başlattık. Ekiplerimiz, tuzlama çalışmalarını yağış öncesinde başlatmışlardı. Çok şükür şu anda ana arterlerimizde herhangi bir sıkıntı yok. Ekiplerimiz, kar yağışının ağaçlarımıza zarar vermesini engellemek amacıyla gayretle çalışmalarını sürdürüyorlar. Ağaç üzerlerinde biriken karlar, ekiplerimiz tarafından özenle temizleniyor. Çalışmalarımız gün boyu devam edecek. Geceki ekiplerimiz şimdi dinlenmeye geçti, diğer ekip arkadaşlarımız görevi devraldılar. Gece de ekip arkadaşlarımız çalışmalarını aralıksız sürdürecek. Tuz stoklarımızda, makine ve ekipmanlarımızda bir sıkıntı yok. Büyükşehir Belediyemiz ile koordinasyon içerisinde yapılan görev dağılımına göre çalışma yürütüyoruz. Yayalarımızın da herhangi bir sıkıntı yaşamaması için kaldırım temizleme ekiplerimiz çalışıyor. Ben, tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızdan, zorda kalmadıkça evden çıkmamalarını rica ediyorum. İnşallah bu rahmet, bize su olarak dönecek" diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

SANAYİCİLERDE YENİ OSB SEVİNCİ

2021-01-18 11:37 - Mobil

SEN NEYMİŞSİN ÇELİKTÜRK!

2021-01-17 15:07 - Özel Haber

DÜMENDE ÖZKEÇECİ

2021-01-13 10:14 - Özel Haber

GAZİANTEP FK KALDIĞI YERDEN DEVAM

2021-01-16 17:33 - Spor

Gaziantep FK’da Ricardo Sa Pinto sesleri

2021-01-18 05:21 - Mobil

Yardım tabletler satışa çıktı!

2021-01-14 10:17 - Özel Haber

Sanko Enerji Salihli JES törenle açıldı

2021-01-16 17:30 - Mobil

Nizip'te hırsızlık operasyonunda 7 gözaltı

2021-01-15 09:09 - Asayiş

1 milyonluk dolandırıcılık

2021-01-13 10:01 - Mobil

Fİ Güzellik Merkezi işletmecisinin siyasetçi eşi İKTİDARI arkasına aldı!

2021-01-17 15:05 - Özel Haber

İlgili Haberler

“Fırtına Geliyordu Ama Görülmedi” Üzümcü’den Ekonomi Yönetimine Eleştiri

20:53 - Gündem

“İtibar Suikastı Yapılıyor” Diyen Elay’dan Gündem Yaratan Video

23:18 - Gündem

Kebap Başkenti Gaziantep'de Kesim Çıkmazı

16:57 - Gündem

Gaziantep’te 1000 Öğrenciye İş Kapısı

01:10 - Gündem

Ağıralioğlu: “İmralı’nın Statüsü Tartışma Konusu Olamaz”

01:03 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep Barosu’ndan Kadın Hakları Paneli

01:25 - Özel Haber

KATODER Başkanı Sabiha Gül: “Toplumsal Kalkınma İçin Çalışıyoruz”

10:04 - Özel Haber

GİKAD Cumhuriyetin Kadınlarını Hatıra Defterinden Günümüze Taşıdı

22:06 - Özel Haber

“Fırtına Geliyordu Ama Görülmedi” Üzümcü’den Ekonomi Yönetimine Eleştiri

20:53 - Gündem

Gaziantep’te Elektrik Kesintileri Vatandaşı Çileden Çıkardı!

05:34 - Özel Haber