?>

Anneden oğluna ikinci hayat

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde gerçekleştirilen operasyonla annesinden nakledilen böbrekle ikinci kez ...

Yaşam - 9 yıl önce

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde gerçekleştirilen operasyonla annesinden nakledilen böbrekle ikinci kez hayata tutunan Bülent Yakaryılmaz, annesinin kendisine yeniden hayat verdiğini söyledi.

Osmaniye Bahçe’de yaşayan 13 yıllık evli iki çocuk babası Bülent Yakaryılmaz (40), bir yıldan beri böbrek hastası olduğunu belirterek, “Baş ağrısı ve yüksek tansiyon şikayetleri ile doktora gittiğimde yapılan tetkikler sonucunda doğuştan sağ böbreğimin gelişmediği belirlenerek ilaç tedavisi başlatıldı” dedi.

“İlerleyen süreçte ilaçlar yetersiz gelmeye başladı. Doktorum ya diyaliz tedavisine başlamam ya da nakil olmam gerektiğini söyledi” diyen Yakaryılmaz, şöyle konuştu:“Bunu duyan annem böbreğini vermek istedi. Yapılan tetkikler sonucu dokuların uyduğunu öğrenince nakil için Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’ne yatışımızı ve nakil işlemini gerçekleştirdik. Çok şükür başarılı bir nakil oldu. Annem sayesinde diyalize girmeden tekrar sağlığıma kavuştum. Annem yeniden bana hayat verdi.”

Sani Konukoğlu Hastanesi’ni, gerçekleştirilen başarılı nakiller nedeniyle tercih ettiğini kaydeden Yakaryılmaz, “Operasyonu başarı ile gerçekleştiren Prof. Dr. Fatih Yüzbaşıoğlu, Doç. Dr. Selman Ünverdi ve Organ Nakil Merkezi ekibine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Organ bağışı konusunda herkesin daha duyarlı olmasını isteyen Yakaryılmaz, uygun bulunursa, kendisinin de organ bağışında bulunacağına vurgu yaptı.

ANNE EMİNE YEŞİL

Ev hanımı olan 7 çocuk annesi Emine Yeşil (65) ise oğlunun ve torunlarının durumuna dayanamayarak, oğluna böbreğini vermeyi kararlaştırdığına dikkati çekti.Doku uyumu olduğu saptanınca gerçekleştirilen operasyon sonucu oğlunun kurtulduğunun altını çizen Yeşil, organ bekleyen herkesin bir an önce sağlığına kavuşmasını diledi.

Haftanın Öne Çıkanları

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR VİZYON PROJELERİYLE İLKLERE İMZA ATTI

2017-02-16 08:56 - Güncel

Yılmazel Hotel hizmete girdi

2017-02-20 15:54 - Güncel

Anne adaylarına önemli uyarılar

2017-02-17 09:13 - Güncel

Artukbey Kahve'nin lansmanı göz kamaştırdı

2017-02-16 07:17 - Türkiye

Tiryaki Agro Anadolu’nun Zirvesinde

2017-02-19 06:54 - Ekonomi

Gaziantep Asri Mezarlıkta tadilat sürüyor

2017-02-17 09:08 - Güncel

300 ton fıstık hırsızlığında ikinci şüpheli teslim oldu

2017-02-18 11:21 - Güncel

Alacak-verecek kavgasında silahlar konuştu: 1 ölü, 2 yaralı

2017-02-21 03:28 - Video Haber

Fıstık dolandırıcılığı iddiasında yeni gelişme

2017-02-21 03:20 - Gündem

Halil Uğur: "Tam takım sahadayız"

2017-02-16 06:04 - Güncel

İlgili Haberler

Derya Bakbak Kurban Bayramı İlanı

10:09 - Yaşam

Şölen Kurban Bayramı İlanı

15:22 - Yaşam

Acarsan Holding Halit Acar Bayram İlanı

15:04 - Yaşam

Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler'den Bayram İlanı

14:53 - Yaşam

Türkiye’de Vatandaşın Güvenlik Endişesi Büyüyor

00:06 - Yaşam

Günün Manşetleri

Çocuk Yaşta Evliliklerin Önlenmesi İçin Gaziantep’te Önemli Eğitim

17:50 - Özel Haber

CHP MUTLAK BUTLAN GELİŞMESİ: OLAYLARA KİŞİSEL DEĞİL, KURUMSAL YENİLENME PERSPEKTİFİNDEN BAKABİLMEK!...

17:48 - Gündem

MHP KAÇEP İl Başkanı Mezine Sırakaya Yeni Dönem Hedeflerini Açıkladı

17:21 - Özel Haber

Derya Bakbak Kurban Bayramı İlanı

10:09 - Yaşam

Sanko Holding

15:54 - Genel