?>

Alper Ergenekon: 'Müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarına uygun çözümler üretiyoruz'

Ekonomi - 6 yıl önce

Turkcell’in yeni ‘Fiber Hız Şenliği’ kampanyası kapsamına ilişkin bilgi veren Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper Ergenekon, “Müşteri memnuniyeti odaklı stratejimiz gereği, müşterilerimizin ihtiyaçlarını ön görerek ve onlardan gelen talepleri karşılayacak çözümler üretmeyi her zaman birinci önceliğimiz olarak kabul ediyoruz” dedi.

Güçlü fiber altyapısı sayesinde kullanıcılarına ışık hızında internet sunan Turkcell, evlerde internete bağlanan cihaz sayısının gittikçe artmasıyla birlikte yüksek hızlı ve kesintisiz internet bağlantısına olan ihtiyacı karşılamak için yeni bir kampanyaya imza attığını duyurdu.

Alper Ergenekon: “Müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarına uygun çözümler üretiyoruz”

Türkiye'de evleri fiber internet ile tanıştıran ilk operatör olduklarının altını çizen ve evde aynı anda internet kullanan kişi sayısının artmasıyla birlikte müşterilerinden daha yüksek hızlarda internet için gelen talebin de arttığını belirten Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper Ergenekon, “Günümüzde neredeyse her evde 4-5 cihaz birden aynı anda internet bağlantısına ihtiyaç duyabiliyor. Kalabalık evlerde bu sayı 10'u geçebiliyor. Turkcell olarak müşteri memnuniyeti odaklı stratejimiz gereği, müşterilerimizin ihtiyaçlarını ön görerek ve onlardan gelen talepleri karşılayacak çözümler üretmeyi her zaman birinci önceliğimiz olarak kabul ediyoruz. Hız kesmeden yaptığımız fiber altyapı yatırımlarımız sayesinde müşterilerimize ışık hızında internet sunarak, onlardan gelen talebe en uygun çözümleri geliştirmek için çalışıyoruz. Bu anlamda başlattığımız ‘Fiber Hız Şenliği' kampanyası ile 200 Mbps hızında internet bağlantısını ev kullanıcılarımıza sunuyoruz. Müşterilerimizden gelen taleplere uygun şekilde upload hızlarımızı da iki katına çıkararak 10 Mbps'ye ulaştırdık. Müşterilerimizi dinlemeye ve onlardan gelecek taleplere göre uygun tarife ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Bakan Selçuk'tan yüz yüze eğitimle ilgili flaş açıklama

2021-03-05 04:25 - Türkiye

Bakan Soylu paylaştı!

2021-03-02 04:42 - Türkiye

CoronaVac isimli Covid-19 aşısının Faz-3 Türkiye sonuçları açıklandı

2021-03-03 06:21 - Türkiye

Gaziantep FK'dan hakem tepkisi

2021-02-28 08:13 - Mobil

AK PARTİ’ DE DEĞİŞİM SÜRÜYOR!

2021-03-03 11:34 - Mobil

CHP Gaziantep’te “tabela” partisi gibi

2021-03-04 10:21 - Özel Haber

NE BELEDİYE NE SENDİKA OLAN İŞÇİYE OLUYOR!

2021-03-01 10:51 - Özel Haber

İşe yerleştirme vaadiyle 9 kişiyi dolandırdı

2021-03-04 07:17 - Asayiş

Zorlu karşılaşma

2021-03-03 03:26 - Spor

YARDIM VAR ŞOV YOK!

2021-02-28 11:11 - Özel Haber

İlgili Haberler

ARABANIZ, SAATİNİZ, ÇANTANIZ... PEKİ SİZ KİMSİNİZ?

14:18 - Ekonomi

Kapitalizmin Yeni Düzeni: SERVET TRANSFERİNDEN, PATRON DEVLETE !...

12:22 - Ekonomi

ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE PİYASALARDA NE Mİ OLACAK? BUYRUN OKUYUN DERİM…

15:52 - Ekonomi

Halit Acar ''Türkiye-Irak Ekonomik Ortaklığı Daha da Güçlenecek''

12:06 - Ekonomi

EMO Gaziantep Şube Başkanı İslim Arıkan'dan Elektrikli Araçlar İçin Kritik Uyarı

13:35 - Ekonomi

Günün Manşetleri

AFTER PARTY

09:03 - Genel

BAŞKAN ŞAHİN’İN ÖNCÜLÜĞÜNDE GAZİANTEP TURİZMDE YENİ BİR DÖNEME HAZIRLANIYOR

14:19 - Gündem

Gaziantep SMMM Odası’ndan Yeşil Dönüşüm Hamlesi

10:08 - Gündem

Gaziantep Yeşilay Şube Başkanı Prof. Dr. Haluk Şen ‘den Önemli Açıklamalar

15:30 - Özel Haber

Necati Binici, Kent Konseyleri Birliği’nde Başkan Vekilliğine Seçildi

15:07 - Gündem