?>

Ahmet Tiryakioğlu'ndan 15 Temmuz mesajı

Gündem - 9 yıl önce

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, 15 Temmuz gecesi milletimizin ikinci bir kurtuluş mücadelesi verdiğini belirterek, “Türkiye’yi darbe girişimiyle kaosa sürüklemek isteyenler halkımızın cesareti ve feraseti karşısında bozguna uğradılar" ifadelerini kullandı.

GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle yaptığı açıklamada, 15 Temmuz 2016’da yaşanan ve dünya demokrasi tarihine kara bir leke olarak giren hain darbe girişiminin milletin ortak mücadelesi, azmi ve devletin kararlı duruşu sayesinde akamete uğratıldığını ifade etti.

Türk milletinin bir gece içerisinde ikinci bir kurtuluş savaşı mücadelesi verdiğini anımsatan Tiryakioğlu, "Milli iradenin yok edilmek istenildiği 15 Temmuz gecesi, aziz milletimiz sokaklara inerek, uçaklara, tanklara ve namlulara karşı çıplak elleriyle mücadele verdi. Fetö’cü darbecilere karşı dünya tarihinde eşi görülmemiş bir kahramanlık örneği sergileyen halkımız, güvenlik güçlerimiz ve yöneticilerimiz bu melun girişimi gönül birliğiyle önlemiştir" ifadelerine yer verdi.

Ecdadın Kurtuluş savaşı yıllarında gösterdiği milli birlik ruhunun o gece yeniden tezahür ettiğini vurgulayan Tiryakioğlu'nun mesajında, "İstiklali ve istikbali için destan yazan halkımız o gece atalarının vatan savunması için cephelerde verdiği inanç, azim ve kararlılığı aynı ruhla bir kez daha ortaya koydu. 15 Temmuz’da kurtuluş savaşı şuuruyla hareket ederek destan yazan milletimiz aynı zamanda demokrasiye olan sadakatini ve bağlılığını da tüm dünyaya bir kez daha gösterdi. Bu destan aynı zamanda şanlı tarihimizin bizlere nakşettiği vatan sevgisini geleceğe daha sağlam adımlarla taşıma gücünü de verdi. Bu vesileyle 15 Temmuz gecesinin karanlığını canları pahasına Türkiye’nin aydınlık yarınlarına çeviren tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum" denildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep pasajlarında hayat durdu

2017-07-08 12:37 - Mobil

3,5 yıldır ebabil kuşu omzunda geziyor

2017-07-09 07:07 - Yaşam

411 MİLYON TL’LİK YAPILANDIRMA

2017-07-08 12:43 - Manşet

Gaziray Projesi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor

2017-07-11 08:04 - Mobil

Hakan Tanrıöver, "Bir işgal girişimiydi"

2017-07-11 07:59 - Mobil

Almacı Pazarı'nda hareketli günler başladı

2017-07-11 07:54 - Mobil

FETÖ’ye finans sağlayan iş adamlarına operasyon

2017-07-08 11:51 - Güncel

Kangallar ’en güzel’ olmak için yarıştı

2017-07-09 07:02 - Türkiye

Gaziantep'te feci trafik kazası

2017-07-09 06:45 - Güncel

Güzelyurt konutları satışa çıkıyor

2017-07-11 07:35 - Güncel

İlgili Haberler

Türkiyedeki istiladan Gaziantep etkilendi

16:24 - Gündem

Vicdanın "Uçuş Modu" :Hız Tutkusu/Haz Çukuru  

07:40 - Gündem

Kadooğlu'nun Yeni Görevi Bölge İhracatına Güç Katacak

17:12 - Gündem

Gaziantep'in Yeni Konut Modelinde Mehmet Haz İmzası

10:17 - Gündem

Gaziantep’te 590 Bin TL’ye Bahçeli Ev Dönemi Başlıyor

10:06 - Gündem

Günün Manşetleri

Türkiyedeki istiladan Gaziantep etkilendi

16:24 - Gündem

Çiftçinin Maliyet Yükü Büyüyor

14:05 - Ekonomi

Gaziantep'te Motosiklet Denetimi

12:36 - Asayiş

VEFAT VE TEŞEKKÜR

12:14 - Genel

Türk Halı Sektöründen Lojistik Alarmı: 184 Ülkeye İhracat Var, Sevkiyat Yok

14:06 - Ekonomi