?>

25. GAPSHOES Fuarı 19 Temmuz'da açılıyor

Gündem - 9 yıl önce

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu, Gaziantep Kunduracılar Odası ve Küçük ve Orta ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme idaresi Başkanlığı (KOSGEB) desteğiyle, Akort Fuarcılık tarafından organize edilen 25. Uluslararası Ayakkabı, Terlik ve Yan Sanayi Fuarı (GAPSHOES), 19 Temmuz’da açılacak.

Ortadoğu Fuar Merkezi’nde dört gün boyunca açık olacak fuara yurt içinden Gaziantep, Adana, Ankara, İstanbul, Kayseri, Konya, Samsun, Sinop ,Şanlıurfa ve birçok ilden, yurt dışından ise Çin’den firmalar katılacak. Ortadoğu ülkeleri ve Türk Cumhuriyetleri olmak üzere yaklaşık 20 bin ziyaretçinin gelmesinin beklendiği fuarda, 135 firma ile 350 marka yer alacak.

"Doğru Pazar, doğru alıcı"

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, ilk olarak 2003 yılında gerçekleştirilen GAPSHOES Fuarı’nın o günden bugüne istikrarlı bir şekilde büyüdüğünü ve sektöre yön veren bir fuar haline geldiğini belirtti. Gaziantep’in, Türkiye’de ayakkabı sektörünün nabzını tuttuğunu ve en önemli ayakkabı üreticilerinin faaliyet gösterdiğine işaret eden Konukoğlu, Gaziantep’ten en fazla ayakkabı ihracatı yapılan pazarların başında Ortadoğu, Türk Cumhuriyetleri, AB ülkeleri ve Afrika ülkelerinin geldiğine dikkat çekti.

Böylesine güçlü bir rekabet ortamında amacın sadece kaliteli ürün üretmek olmadığını, üretilen ürünün doğru pazarlarda doğru alıcıya güvenle ulaştırmak gerektiğini ifade eden Konukoğlu, “Ürettiğimiz her ne olursa olsun kaliteden, yenilikçi anlayışından ve müşteri beklentilerine göre vizyon çizen pazar stratejileri üreterek daha çok büyümenin sağlanacağına inanıyorum” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep pasajlarında hayat durdu

2017-07-08 12:37 - Mobil

3,5 yıldır ebabil kuşu omzunda geziyor

2017-07-09 07:07 - Yaşam

Özel Hatem Hastanesi’nden saldırıya kınama

2017-07-05 10:25 - Gündem

411 MİLYON TL’LİK YAPILANDIRMA

2017-07-08 12:43 - Manşet

FETÖ’ye finans sağlayan iş adamlarına operasyon

2017-07-08 11:51 - Güncel

Uyuşturucu bağımlısından şok sözler..

2017-07-06 09:35 - Güncel

Kangallar ’en güzel’ olmak için yarıştı

2017-07-09 07:02 - Türkiye

Gaziantep'te feci trafik kazası

2017-07-09 06:45 - Güncel

Suriyelilere yönelik provokasyona 9 gözaltı

2017-07-06 11:37 - Güncel

Güzelyurt konutları satışa çıkıyor

2017-07-11 07:35 - Güncel

İlgili Haberler

CHP MUTLAK BUTLAN GELİŞMESİ: OLAYLARA KİŞİSEL DEĞİL, KURUMSAL YENİLENME PERSPEKTİFİNDEN BAKABİLMEK!...

17:48 - Gündem

Milletvekili Ali Şahin Üzerinden Neyin Hesabı Görülüyor?

18:49 - Gündem

STK ve Meslek Odalarından “Bu Sadece Bir Parti Meselesi Değil” Mesajı

16:09 - Gündem

MHP’den Gaziantep’te Kritik Karar

17:54 - Gündem

PARALI BOHÇA SİYASETİ VE AKTÖRLERİ

13:50 - Gündem

Günün Manşetleri

Çocuk Yaşta Evliliklerin Önlenmesi İçin Gaziantep’te Önemli Eğitim

17:50 - Özel Haber

CHP MUTLAK BUTLAN GELİŞMESİ: OLAYLARA KİŞİSEL DEĞİL, KURUMSAL YENİLENME PERSPEKTİFİNDEN BAKABİLMEK!...

17:48 - Gündem

MHP KAÇEP İl Başkanı Mezine Sırakaya Yeni Dönem Hedeflerini Açıkladı

17:21 - Özel Haber

Derya Bakbak Kurban Bayramı İlanı

10:09 - Yaşam

Sanko Holding

15:54 - Genel