?>

MHP'nin'“evet” çalışmaları sürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Muhittin Taşdoğan 16 Nisan referandumu “Evet” kampanyası kapsamında...

Gündem - 9 yıl önce

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Muhittin Taşdoğan 16 Nisan referandumu “Evet” kampanyası kapsamında Şahinbey Belediyesi İbn-i Sina Sosyal Tesislerinde vatandaşla buluştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı, Şahinbey İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz, Şehitkamil İlçe Başkanı Aziz Yücel, TÜRKAV Başkanı Levent Kürüz, yönetim ve partililer Gaziantep’te “evet” çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan İbn-i Sina Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada Türkiye’nin içinde bulunduğu duruma dikkat çekere, “12 Eylül’de Sıkıyönetim Mahkemelerinde bir kısmı mahkum edildi. Bir kısmı işkence çekti, bir kısmının boynuna yağlı urgan geçti. Bir sağdan bir soldan bakkal hesabı can verdik. 9 arkadaşımızı şehit verdik. Bu canlardan biride Gazianteplidir. İsmi Ahmet Kerse’dir. İşlemediği bir suçtan idam edilmiş asıldıktan sonra masumiyeti ispatlanmıştır. Milletten gücünü almış iktidarlar göreve gelmelidir. Askeri yönetimler doğru bir sistem değildir. Türk Milleti muhtıralardan çok çekti, bunun için Türk Milletinin bekası ve geleceği için elbette “Evet” diyeceğiz. Millet iradesinin üstünlüğü şarttır. Bunun için tam demokrasi ile adil bir yönetim, Meclisi güçlü Devlet, güçlü bir Türkiye için “evet” diyeceğiz elbet,”ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi heyeti daha sonra Yukarıbayır Hoşgör Mahallesinde bir kahvehanede toplantılarına devam etmek üzere İbni-i Sina Sosyal Tesislerinden ayrıldı.

Haftanın Öne Çıkanları

GIRTLAKLARINDA KALDI

2017-04-05 12:01 - Güncel

Ciğerin kilosu 40 etin kilosu 55 lira

2017-03-31 11:56 - Mobil

Başbakan Binali Yıldırım Gaziantep'te

2017-04-06 05:20 - Gündem

Semiha Yıldırım, Antep Sepeti ürünlerine hayran kaldı

2017-04-07 04:29 - Gündem

Kente yakışmayan görüntü

2017-04-05 10:16 - Mobil

Başbakan Yıldırım müjde üstüne müjde verdi

2017-04-06 07:40 - Güncel

Başbakan Yıldırım Türkiye'nin ikinci büyük içme suyu projesinin temelini attı

2017-04-06 10:24 - Güncel

Kota aşımına dikkat!

2017-03-31 11:38 - Mobil

Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Mutfak Sanatları Merkezini açtı

2017-04-07 04:22 - Gündem

“Elimizi bile sıkmak istemeyenler var”

2017-04-05 11:55 - Mobil

İlgili Haberler

“Fırtına Geliyordu Ama Görülmedi” Üzümcü’den Ekonomi Yönetimine Eleştiri

20:53 - Gündem

“İtibar Suikastı Yapılıyor” Diyen Elay’dan Gündem Yaratan Video

23:18 - Gündem

Kebap Başkenti Gaziantep'de Kesim Çıkmazı

16:57 - Gündem

Gaziantep’te 1000 Öğrenciye İş Kapısı

01:10 - Gündem

Ağıralioğlu: “İmralı’nın Statüsü Tartışma Konusu Olamaz”

01:03 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep’te Anahtar Parti’den Birlik Sofrası

13:52 - Yaşam

Sağlıkta Skandal İddia! PET Çekimi İçin Gelen Hasta Mağdur Edildi

12:56 - Yaşam

Gaziantep Barosu’ndan Kadın Hakları Paneli

01:25 - Özel Haber

KATODER Başkanı Sabiha Gül: “Toplumsal Kalkınma İçin Çalışıyoruz”

10:04 - Özel Haber

GİKAD Cumhuriyetin Kadınlarını Hatıra Defterinden Günümüze Taşıdı

22:06 - Özel Haber