?>

Kamil Ocak Stadyumu MİLLET BAHÇESİ olacak

Ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’dan müjde!

Güncel - 7 yıl önce

TRT 1’e konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazianteplilere müjde verdi: “Kamil Ocak Stadyumunun yeri Millet Bahçesi olacak”

Daha evvel Gaziantep’te AK Parti Kongresinde Stadyumun yerinin “Cuma Cami” olacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT 1’de katıldığı programda yeni projesini açıklayarak “Kamil Ocak Stadyumunun yeri Millet Bahçesi olacak.” dedi.

25 Şubat 2018’de Gaziantep’e AK Parti İl Kongresine gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, sivil toplum örgütlerini eleştirerek, “Çatlak seslere tahammülümüz yok. Kamil Ocak Stadyumunun yeri tüm bölgeye hizmet edecek olan bir Cuma Cami yapılacaktır.” demişti.

TRT 1’deki programa konuk olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, izleyenleri şaşırttı hatta ters köşe etti.

Programın ilerleyen dakikalarında, Avrupa’da birçok ülkede millet bahçelerinin bulunduğunu belirterek “İngiltere’nin Millet Bahçesi var. Bizim niye olmasın?” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başta Atatürk Havalimanını Millet Bahçesine çevirerek, halkın rahat nefes almasını, dinlenmesini sağlayacağız dedikten sonra sözlerini şöyle sürdürdü"

“Halk, bu tür yerlere rahatlıkla gitsin gelsin çocuklarıyla birlikte yesin içsin yuvarlansın, belediyecilikten geldik, bunlar bizim işimiz ve insanımızın bu tür yerlere ihtiyacı var” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ayrıca, “Eski stadyumların yeni stadyumlara dönmesiyle birlikte, eskilerinin yerini halka açacağız.Konya, Eskişehir, Gaziantep ve Ankara’daki stadyumların yerine Millet Bahçeleri yapacağız. Hep beton hep beton, bu böyle olmaz. Biz çevreciyiz, milyonlarca değil, milyarlarca ağaç diktik” dedi.

HABER//AYSU YIKMIŞ

Haftanın Öne Çıkanları

GENÇLER YARININ DEĞİL BUGÜNÜN MİMARLARIDIR

2018-05-18 09:39 - Özel Haber

Suriyelilere Karkamış Sınır Kapısı'ndan geçiş izni

2018-05-22 10:02 - Güncel

Gazişehir, ulusal kulüp lisansı aldı

2018-05-22 06:31 - Spor

AYLIK KİRA BEDELİ 211 BİN LİRA OLDU

2018-05-18 11:04 - Özel Haber

İŞTE AK PARTİ GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ

2018-05-21 11:02 - Güncel

Arpa hasadı buruk başladı

2018-05-20 09:41 - Ekonomi

Gazişehir tecrübeli oyuncularına güveniyor

2018-05-18 09:30 - Spor

Yedi bin seçmenli mahalle muhtarı Kervancı’dan Konukoğlu Vakfına teşekkür!

2018-05-20 09:41 - Özel Haber

Fıstıkçılardan baklavacılara fiyat tepkisi

2018-05-18 08:04 - Güncel

Avrupa şampiyonları Gaziantep'e döndü

2018-05-23 07:00 - Spor

İlgili Haberler

Güzellik Çıkmazı: Hemoroid Dudak Sendromu

18:10 - Güncel

GİBTÜ, Global Üniversite Olma Yolunda İlerliyor

19:14 - Güncel

Doğayla Tarihi Buluşturan Patika Koşusu: Yesemek Ultra Trail 2024

15:16 - Güncel

LİDER GİRİŞİMCİLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLIYORUZ

14:30 - Güncel

THY'NİN RÖTARI ÇİLEDEN ÇIKARTTI

23:11 - Güncel

Günün Manşetleri

Gaziantep’te Yerel Medyada Bilim Haberciliği Ele Alındı

12:05 - Özel Haber

Gazeteci Ali Atalar, Antep Evlerinin Sır Kapılarını Aralıyor

12:16 - Yaşam

Milli Görüş Fırtınası Gaziantep’ten Esti

16:04 - Özel Haber

Üretken İş İnsanları Derneği’nden Dev Hamle! Küçük Adımlarla Büyük Mutluluklar

13:35 - Özel Haber

Hırsızlık Alarmı “Muhtar Yolladı” Diyerek Para Topluyorlar!

20:15 - Asayiş