USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Güncel

Uçak Seyahatinin Avantajları ve Kampanyalı Uçak Biletleri

Uçak Seyahatinin Avantajları ve Kampanyalı Uçak Biletleri
24-10-2019 09:44
Gaziantep

Seyahat etmeyi bir yaşam biçimi haline getirenler için doğru araçla yolculuk yapmanın önemi büyüktür. Yolculuk kriterleri göz önünde bulundurularak; uçak, tren, uçak ya da özel araç seçeneklerinden biri tercih edilir. Seyahat tutkunlarının en çok zorlandığı konulardan birisi de hangi ulaşım aracını tercih edecekleridir. Ekonomik, hızlı ve konforlu olması yönüyle günümüzün en gözde ulaşım araçlarının başında hiç şüphesiz uçaklar yer alır. Peki neden uçak seyahati tercih edilmeli? Uçak yolculuğunu diğer araç seçeneklerinden avantajlı kılan özellikleri neler? Uçak bilet almak isteyenler için öneriler… Hepsi ve daha fazlası sizi bekliyor!

Uçakla Seyahat Etmek için 5 Sebep

Uçakla seyahat edenler neden uçak yolculuğunu tercih ediyor? İşte uçakla seyahat etmek için 5 sebep!

1- Konforlu OIması: Özellikle uzun süreli yolculuklarda uçak seyahatini tercih etmenin avantajları fazladır. Uzun süre hareketsiz kalmak; bel, sırt ve boyun ağrılarının artmasına neden olur. Uçak yolculuğu ile bu ağrıların önüne tamamen geçmek mümkün olmasa da diğer ulaşım araçlarına kıyasla yolcular uçakta çok daha konforlu seyahat ederler. Özellikle çocuklu aileler için büyük bir kolaylık olan uçak yolculuğunda, misafirlerin tuvalet ihtiyacını diledikleri zaman gidermeleri mümkündür. Otobüs yolculuğunda, misafirler ancak mola saatlerinde tuvalet ihtiyaçlarını giderebiliyorken, uçak yolculuğunda bu kısıtlama ortadan kalkar.

2- Hızlı Olması: Herkesin en değerli varlığı zamandır. Hiç kimse zamanını boşa geçirmek istemez. Günümüzde geliştirilen tüm sistemler, insanların zamanını en iyi şekilde yönetebilmeleri ve zaman kaybı yaşamamaları üzerine kurulur. Uçak yolculuğu da zaman kaybına tahammülü olmayan kişiler için en ideal seyahat seçeneklerinin başında gelir. Özellikle iş toplantısı için seyahat eden misafirler için zaman en kıymetli hazinedir. Otobüs ya da trenle saatlerce hatta günlerce yapılacak bir yolculuğu, uçakla birkaç saatte gerçekleştirmek mümkün. Uçak yolculuğu, kişilere zaman kazandırması yönüyle bile başlı başına tercih edilebilecek bir ulaşım seçeneğidir.



3- Güvenli Olması: Uçak seyahati yapmayan kişiler için uçak yolculuğu her ne kadar korkutucu gözükse de, diğer ulaşım seçeneklerine kıyasla daha güvenlidir. Uçakların denetlenmesi ve uçuş ekiplerinin sürekli eğitilmesi, uçak yolculuğunu güvenli kılan en önemli etkenlerin başında gelir. Tüm bu eğitim ve denetimler göz önünde bulundurulduğunda; misafirler daha rahat, güvenli ve konforlu bir seyahatin keyfini çıkarır. Uçağa binme aşamasına gelene kadar kişiler sıkı bir kontrolden geçer. Böylelikle hem havalimanlarını hem de uçakları oldukça güvenli alanlar olarak tanımlamak mümkün olur.

4- Ekonomik Olması: Uçak seyahati, geçmişten beri lüks bir tercih olarak bilinse de, günümüzde uçak bileti fiyatlarının oldukça ekonomik olduğu görülür. Ucuz uçak bileti almak isteyenler tarih ve saat detayına dikkat etmelidir. Özellikle erken alınan biletlerde, havayolu fırsatlarından yararlanarak oldukça makul fiyatlara uçuş yapmak mümkün. Misafirlerine BolPuan biriktirebilme fırsatı sunan Pegasus, kredi kartıyla yapılan harcamalar sayesinde indirimli uçak bileti alma ayrıcalığı tanır. Ucuz uçak bileti almanın tek kuralı, bileti erken almak değildir. Seyahat tutkunları için uçak bileti kampanyalarını yakından takip etmek de oldukça önemlidir. Pegasus’un E-bülten aboneliği sayesinde siz de kampanyalı uçuşlardan haberdar olabilirsiniz. Detayları https://www.flypgs.com adresinden öğrenebilirsiniz.

5- Keyifli ve Temiz Olması: Uzun süreli seyahat edecek olan misafirler için sıkılmayacakları, eğlenceli bir yolculuk yapmaları önemlidir. Özellikle yurt dışı seyahati yapan misafirler; sunulan müzik, film alternatifleri ve Tv kanallarıyla hiç sıkılmadan yolculuk yaparlar. Tüm bunların yanı sıra, misafirlere kuş bakışı bir manzara sunması bile uçak seyahatini keyifli kılan başlıca sebeplerden biridir. 
Uçaklarda hava filtreleme sisteminin kullanılması, özellikle astım ve bronşit gibi solunum şikayeti olan misafirler için oldukça önemlidir. Profesyonel temizlik ekipleri tarafından düzenli olarak iç temizliği yapılan uçakların diğer araç seçeneklerine göre daha temiz olduğunu söylemek de mümkün.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler