USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Güncel

Totem Led Ekran Teknolojisi Artık Tüm Şehirlerde

Totem Led Ekran Teknolojisi Artık Tüm Şehirlerde
16-10-2019 08:38
Gaziantep

Led ekran teknolojisinin en önemli üyesi olarak hiç kuşkusuz totem led ekranlar gösterilir. Devasa boyutlara ulaşabilen bu ekranlar, teknolojinin gözbebekleri arasında yer almaktadır. Reklamcılık sektöründe bir çığır açan totem led ekran teknolojisi her geçen gün daha fazla firma tarafından kullanılırken Türkiye’nin tüm şehirlerinde yerini almaya başlamıştır. Şehir merkezlerinin tamamına yakınında totem led ekranların siparişinin verildiği ve şehrin en işlek noktalarına bu ürünlerin bırakıldığı gözlemlenebilmektedir.

Totem led ekranların ebatları son derece büyük olduğundan taşınması ve montaj işlemleri oldukça meşakkatlidir. Bu sebeple de Türkiye çağında profesyonel bir hizmet veren üreticilere ulaşmak doğru bir hamle olur. Ünlü üreticilerin her şehirde şubeleri bulunurken bu şubelerden siparişler verilerek ürünlerin üretim ve montaj işlemleri gerçekleşebilir. Kullanıcılar, totem led ekran fiyatları doğrultusunda ortaya çıkan ücreti öderler ve sonrasında herhangi bir işlemde aktif olarak rol almaları gerekmez. Üretici firmanın çalışanları ekranları gerekli noktaya getirerek burada kurulum işlemlerini gerçekleştirecektir.

Totem Led Ekranlarda Hangi Görüntüler Yayınlanabiliyor?

Totem led ekranların kurulum işlemleri gerçekleştikten sonra sıra görüntülerin yayınlanma aşamasına gelir. Bu aşamada özel bir kontrol mekanizması bulunurken bilgisayarlar yardımıyla görüntüler ekranlara aktarılmaktadır. Ekranlara aktarılacak olan görüntülerde çeşitlilik olduğu söylenebilir. İlk olarak sabit fotoğraflar totem led ekran üzerinde gösterilebilir. Sabit bir fotoğraf istenen tüm bilgileri insanlara aktaracak ve firmaların reklamlarını yapmayı başaracaktır. Bunun yanı sıra slayt şeklinde kayan birkaç adet fotoğraf da reklam olarak sunulabilir. Birçok özelliğinden bahsetmek isteyen firmalar çok sayıda fotoğrafı bir arada sunarak slayt şeklinde kullanabilmektedir.

Bunlara ek olarak direkt olarak videolar da totem led ekranlarda görüntülenebilmektedir. Videoların son derece net görünmesini isteyen totem led ekran sahiplerinin düşük piksel aralığına sahip ürünlere yönelmesi gerekmektedir. Piksel aralığı, led ekran üzerinde yer alan ışık kaynaklarının birbirine olan mesafesidir. Bu mesafe ne kadar kısa olursa ışık kaynağı sayısı o kadar fazla olacaktır. Piksel aralığı düşük olan totem led ekranlarda görüntü kalitesi her zaman daha üst seviyede olur. Led ekranlarda akan görüntülere yer vermeyi düşünenlerin her zaman düşük piksel aralığına sahip olan ürünlere yönelmesi doğru bir hamle olacaktır.

Düşük Piksel Aralıklı Totem Led Ekranlar Nereden Alınır?

Led ekran teknolojisini daha öncesinde kullanmamış olan kişiler bu ürünlerin nereden alınacağı konusunda da bilgi sahibi olamazlar. Araştırmalarına başlayan kişiler en doğru seçimin üretici firmalar aracılığıyla bu ürünlerin alınması olduğunu görecektir. Üretici firmalara giden kişiler istedikleri totem led ekranın özelliklerini belirtmeye başlar. Totem led ekran almadan önce boyutları net bir şekilde belirtilir. Bunun hemen sonrasında da piksel aralığına geçilmektedir. Üretici firmalar bu aşamada farklı piksel aralıklarının bulunduğu ürünleri sunarlar. Kullanıcılar da bu aşamada kararlarını vereceklerdir.

Piksel aralığının azalması ışık kaynağının artması anlamına geldiği için maliyet ile direkt olarak orantılıdır. Totem led ekran fiyatları üzerinde ebatların yanı sıra piksel sayıları da büyük önem arz eder. Fetih Led gibi ülkemizin en büyük firmaları taleplere göre fiyatları belirleyerek müşterilerine sunmaktadır. Siparişlerini veren müşteriler kısa süre içerisinde totem led ekranlarına kavuşabilirler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler