USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Teşekkürler Gaziantep

Teşekkürler Gaziantep
14-02-2018 06:55
Gaziantep

Fenerbahçe Gaziantep spor okulları kuruluşunun 15.yılını kutluyor; Gaziantep’in futbolcu fabrikası olan Fenerbahçe Gaziantep spor okulu kurulduğu günden bu yana birçok başarılı çalışmalara imza atarak taraflı tarafsız herkesin gönlünde özel bir yere sahip oldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Fenerbahçe Gaziantep spor okulları koordinatörü Mahir YILMAZ kuruluşumuzun 15.yıl dönümü kutladığımız bu günlerde tüm hemşerilerimize son teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yaptığımız her çalışmanın hemşerilerimiz tarafından takdir görmesi bizi çok mutlu etmiştir ilk günkü heyecanımız ve çalışma azmimiz ile Futbol olarak zor günler geçiren şehrimize ve çocuklarımıza bu zor süreçte katkı sağlamak onlara yardımcı olmak bir hemşerileri olarak beni çok mutlu etmektedir.

Bu bağlamda 15.kuruluş yıl dönümümüze özel kayıt yaptıran tüm kardeşlerime antrenmanda kullanacağı Forma, şort ve çorabını bir teşekkür mahiyetinde hediye ediyoruz 2003 ile 2011 yılları arası doğan tüm gençlerimizi ve çocuklarımızı hangi takımlı olursa olsun okulumuza davet ediyoruz dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler