USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Güncel

“TAHMAZOĞLU, YARGININ ÖNÜNE KİMİ ATTINIZ?”

İyi Parti Gaziantep İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu, Akkent Cami’de iskelenin çökmesi sonucu yaşamını yitiren İnşaat Mühendisi Korkut Küçükcan’ı unutmayacaklarını, unutturmayacaklarını dile getirdi.

“TAHMAZOĞLU, YARGININ ÖNÜNE KİMİ ATTINIZ?”
22-01-2020 11:46
Gaziantep

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu, düzenlediği basın toplantısında çarpıcı ifadelere yer verdi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na seslenen Hocaoğlu, İnşaat Mühendisi Korkut Küçükcan’ı unutturmayacaklarını açıkladı. Hocaoğlu, “Korkut Küçükcan olayı ne oldu? Sayın Tahmazoğlu, yargının önüne kimi attınız? Savunma veren oldu mu? Sayın Fatma Şahin Türkiye Belediyeler Birliği başkanısınız. Bu sorularında muhatabısınız. Cevap bekliyoruz” diye konuştu.

“BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ”

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu, Akkent Cami’de yaşanan olayın ardından yaşamını yitiren İnşaat Mühendisi Korkut Küçükcan’la ilgili başlatılan yargı sürecinin takipçisi olacaklarını anlattı. Hocaoğlu, “biz, bazı AKP yöneticileri ve vekilleri gibi, para ile diploma almadık, vekil olduktan sonra bilim aşkına bürünmedik. Sorduğumuz sorulara ise hala cevap alamadık? Sayın Mehmet Tahmazoğlu’na sorduğumuz sorulara hala cevap alamadık? Her gün yerel basında pembe tablo çizmeyi, güzel resimler altında güzel sözler söylemeyi de biliyorsunuz. Ancak biz ne istediğimizi biliyoruz.  Biz unutmayız, unutturmayız” dedi.

“ÖZELEŞTİRİMİZİ YAPARAK ÇALIŞIYORUZ”

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu, “İlk seçimlerde İYİ Partiyi Gaziantep de birinci parti yapma sözümüzü tutmak içinde tüm çaba ve gayreti göstereceğiz. Biz Gaziantepliye bize neden oy vermiyorsunuz, AKP’yi birinci parti yapıyorsunuz diye kızmıyoruz. Biz aynaya bakıp, öz eleştirimizi yapıyoruz ve biz neden oy alamıyoruz diyoruz? İnşallah ilk seçimlerde aynaya AKP bakacak ve neden biz Gaziantep’i İYİ Parti’ye kaptırdık diyecektir. Emniyet Müdürümüze, özellikle uyuşturucu konusunda verdiği çabadan dolayı teşekkür ediyor; kendisinin nezdinde tüm emeği geçen personeli kutluyoruz. Uyuşturucu, Gaziantep ve ülkemiz için en büyük sorunların başında geliyor, çocuklar küçük yaşlarda bu tuzağın içine çekiliyor, sonrasında ise; kaçınılmaz sona ulaşıyor. Uyuşturucu bağımlılığı ve satıcılığı. Bunda ekonomik şartlarında önemi çok büyük. İnsanlar az emekle çok para kazanmanın yollarını arıyor. Uyuşturucu ile hep birlikte mücadele etmeliyiz. Tabiki her şeyin başı eğitim. Aileler bu konuda bilinçlenmelidir. Uyuşturucu tedavi merkezleri açılmalıdır. En önemlisi bu işten büyük rant elde edilmenin önüne geçilmelidir. Şehrin belirli yerlerinde Avrupa’nın birçok ülkesinde olduğu gibi kontrollü esrar içim noktaları oluşturulmalıdır. Rant düşer ise; bu iş ile uğraşan azalır, uyuşturucuya hiçbir çocuk özenmez. Rant ve talep biter ise, uyuşturucu kendiliğinden biter. Bataklığı kurutmadan sivrisineklerden kurtulamazsınız” dedi.

NİZİP BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SARI’YI ELEŞTİRDİ

“Gaziray için sayın Fatma Şahine teşekkür etmiş, başta Nizipli olan Adalet Bakanı Sayın Gül ve Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı olmak üzere Gaziantep’in tüm milletvekillerine çağrı yapıp, Nizip’inde Gaziray kapsamına alınmasını istemiş idik. Eğer çağrımıza ses vermez iseler imza toplayıp, Sayın Cumhurbaşkanına kadar çıkacağımızı bildirmiş idik. Sayın Sarı’dan ses geldi ve bu aşamada Nizip – Gaziantep arasında Ray-Bus yapılacağı bildirildi. Hatta resmide çekildi. Biz teşekkür etmeyi de biliriz. Bu hizmetten dolayı Sayın Mehmet Sarı’ya teşekkür ederiz. Ancak takipçisi olacağımızı da bildiririz” şeklinde konuşan Hocaoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü;
“Çünkü AKP zihniyeti çok yerli uçak, yerli tank, yerli otomobil resmi verdi ancak hepsi resimlerde kaldı. Biz takipteyiz Sayın Sarı. Ray-Bus seferlerinin ne zaman başlayacağı konusunda resmi açıklama ve tarih bekliyoruz.  Ben Nizip Belediyesi Başkanlığı makamına resmi olarak ancak Nizip Belediye Başkanlığını İYİ Partiye kazandırana kadar çıkmayacağım. Ancak Nizip için çalışacağım. Sizi de rahat bırakmayacağım. Nizip organize sanayi bölgesini otobana bağlayacak yeni bir otoban girişi Nizip için zorunluluktur. Bu konuda çalışma ve açıklama bekliyoruz. Nizip’in imar rantını durdurun, yeşil Nizip resimlerde kaldı. Şehrin imarını, zeytin tarlalarının içinden çıkarın, Üniversiteye doğru ve taş başa yöneltin. Biz meclis toplantılarında ne konuşuluyor merak ediyoruz. Bu meclis üyeleri ne yapıyor görmek istiyoruz. Gaziantep’e kim veya kinler ihanet ediyor; kimler Gaziantep için çalışıyor bilmek istiyoruz. Meclis toplantılarını Ankara, İstanbul gibi canlı yayından izlemek istiyoruz. Özellikle Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere kamu kurumu ihalelerinin, şeffaf yapılmasını istiyoruz. Gaziantep bazılarının argo tabir ile arpalığı haline dönüşmüştür. Buna son verilmelidir. Ya siz halka hesap verin, her ihaleyi şeffaf ve açık yapın ya biz gereğini yaparız. 2020 İYİ Parti için söz değil, icraat yılı olacaktır. Gaziantep’te ilk seçimde tüm belediye başkanlıklarına ve 14 vekilliğe İYİ Parti olarak talibiz. Biz ya verdiğimiz sözü tutarız. Tutamaz isek de şerefimizle çeker gideriz. Bunun kararını Gaziantep halkı verecektir.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler