USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

SUSMAK İHANETTİR!

Millet İttifakı’nın İyi Partili Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Ejder Demir, kentte yaşanan sorunlar karşısında susmayacağını dile getirdi

SUSMAK İHANETTİR!
08-03-2019 09:36
Gaziantep

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin öncesinde Millet İttifakı’nın İyi Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Ejder Demir, “Bizim bu şehre ne kadar sevdalı olduğumuzu bizim bu şehrin geleceği için yüreğimizi ortaya koyduğumuzu sağır sultan bile biliyor. Bu nedenle yaşanan sorunlar karşısında susmam beklenemezdi. Susmak ihanettir” diye konuştu.

EJDER DEMİR HAKİMİYET GAZETESİNİ ZİYARET ETTİ

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdullah Sabri Kocaman’ı ziyaret eden Millet İttifakı’nın İyi Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Ejder Demir, yaklaşan yerel seçimler öncesinde projelerini anlattı. Hakimiyet Gazetesi’nden Merve Tanrıöver’in sorularını da yanıtlayan Demir önemli açıklamalarda bulundu. Hakimiyet Gazetesinin, “MHP ‘den ayrıldınız. Şu anki kararınız millet ittifakı “İYİ Parti”. MHP kanadından size yoğun eleştiriler geliyor. Ejder Demir neden ayrıldı? Diye sorduğumuzda muhatabın siz olduğunuzu söylüyorlar. Bizde size soruyoruz. Neden ayrıldınız?” sorusunu cevaplayan Demir soruya ilişkin şu açıklamalarda bulundu;
“Bizim bu şehre ne kadar sevdalı olduğumuzu bizim bu şehrin geleceği için yüreğimizi ortaya koyduğumuzu sağır sultan bile biliyor. Biz mücadelemize neden başladık? Şehrimize sahip çıkmak için. Çünkü şehrimiz kötü yönetiliyor, hak ettiği gibi yönetilmiyor. Bazen sadece bazı şeyleri yapmak yada yapmamak ihanet olarak atfedilemez. Bazen susmak bile ihanettir. Gaziantep için susmayı ihanet olarak kabul ettik ve mücadelemize devam kararı aldık.

“GAZİANTEP’İN GELECEĞİNİN SESİ OLDUK”

Demir sözlerini şu şekilde sürdürdü;
“Bir şekilde birilerinin Gaziantep’in yanlış yönetildiğine dair sesini çıkarması gerekiyordu. Biz burada Gaziantep’in ve Gaziantep halkının, Gaziantep’in geleceğinin sesi olduk. Dün neysek, bugünde oyuz. Yarın da o olamaya devam edeceğiz biz. Ejder Demir aynı sevda ile, aynı hizmet anlayışı ile şehrine sahip çıkmak için mücadelesine devam ediyor. Bizleri de bilen biliyor zaten. Bizim hamurumuzun mayasında zaten vatan, millet, devlet, ay yıldızlı bayrağımızın sevdası yatar. Hamurumuzun mayasında vardır. Bu yürek gücüyle de Gaziantep’ten aday olduk. Çünkü Gaziantep’imizin buna ihtiyacı vardı. Zaman susmak zamanı değildir. Bugün susmak Gaziantep’e ihanet demektir. Bizde bu inançla Gaziantep’in sesi olduk. Gaziantep’in geleceğinin sesi olduk. Allah’ta bizi çıktığımız bu kutlu yolda mahcup etmesin. Herkesler de biliyor ki Ejder Demir’in derdi tasası mevki makam değil, Gaziantep’e ve Gaziantep’in geleceğine sahip çıkmaktır. Gaziantep’in geçmişine sahip çıkmaktır. Çünkü değerlerimizden koparılmaya başlandık. Bizi biz yapan en büyük değerlerimiz geçmişimizi değil midir? Değerlerimizden uzaklaştığımız zaman bizi bu coğrafya da yaşatmazlar. Bunu asla unutmayın.”

“1 NİSAN’DA GAZİANTELİLER MUTLULUĞA VE HUZURA KALKACAK”

İYİ Parti, CHP ittifakının Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayının Ejder, İYİ Parti birlikte çalışarak 31 Mart’ta yapılacak seçimlerden birlikte kazanarak çıkacaklarını ve 1 Nisan sabahı birlikte yönetim anlayışı ile Gaziantep’in, huzura, güvene ve mutluluğa uyanacağını söyledi. Ejder Demir, herkesi, her kesimi kucaklayarak Gaziantep’e hak ettiği yönetimi el birliği ile vereceklerini ifade ederek,”Birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız, birlikte kazanacağız ve birlikte yöneteceğiz hak ettiği gibi. Her kesi, her kesimi kucaklayacağız, ayrım yapmaksızın Gaziantep’e hak ettiği yönetimi el birliği ile gönül birliği ile vereceğiz” dedi.

“GAZİANTEP’İN SORUNLARI İLE İLGİLİ PROJELERİMİZ HAZIR”

Gaziantep’in sorunlarını çok iyi bildiklerini ve çözüme yönelik projelerinin de hazır olduğunu dile getiren Ejder Demir,”  Gaziantep’in sorunları ile ilgili projelerimizi tanıtım toplantımızda kamuoyu ile geniş, detaylı bir şekilde paylaşacağız. Suriyeliler, imar kirliliği, trafik sorunu bunların hepsini sevgili hemşehrilerimizle paylaşacağız. Allah nasip ederse de sorunların üstesinden birlikte çalışarak geleceğiz” diye konuştu.

“GAZİANTEP’E HUZUR VE GÜVEN GELECEK”

Kentin en büyük sorunlarından birisinin huzur ve güven ortamından her geçen gün biraz daha uzaklaşması olduğunu, 1 Nisan sabahından itibaren şehri eski güvenli ve insanların mutlu olduğu ortamına yeniden kavuşturmak için adımları atmaya başlayacaklarını sözlerine ekleyen Demir, şöyle konuştu.
“Gaziantep’in bugün en çok ihtiyaç duyduğu şey huzur, güven, mutluluktur. Şehre iyi bir tesis, iyi bir park, iyi bir ev yapabilirsiniz. İyi bir şehir kurabilirsiniz. Ama içine, güveni, huzuru, mutluluğu koyamadığınız sürece hiçbir değerin anlamı yoktur. Biz, Gaziantep’i huzur, güven şehri yapacağız ve Gaziantep’i hak ettiği gibi yöneteceğiz.”

HABER//MERVE TANRIÖVER

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler