USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Şahin büyük balık tuttu

Şahin büyük balık tuttu
02-09-2019 10:14
Gaziantep

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Fırat Nehrinde balık tuttu. Zeugma Antik Kentte gezi ve incelemelerde bulunan Milletvekili Şahin, bölgeye gelen yerli ve yabancı turistler hakkında bilgi alırken sorunları yerinde inceledi.

ANTİK KENTTE İNCELEMELERDE BULUNDU
BERABERİNDEKİLERLE BALIK TUTTU

Nizip ve çevresinde düzenlediği gezilerle sorunları yerinde inceleyen Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, hafta sonunu Zeugma Antik Kentte geçirdi. Beraberindeki heyetle bölgede incelemelerde bulunan Milletvekili Şahin, Fırat Nehrinden balık tutmayı ihmal etmedi. Tuttuğu büyük balık ile poz veren Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, “Zeugma Antik Kentimiz sadece ülkemizde değil dünya genelinde ilgi duyulan önemli bir kültürel miras. Bu mirası en iyi şekilde gelecek nesillere aktarmak için elimizden geleni yaptık, yapmaya devam edeceğiz” dedi.

BÜYÜK BALIK MİLLETVEKİLİ ŞAHİN’İN OLTASINA TAKILDI

Fırat Nehrinden yaklaşık 2 kilogramlık balık tutmayı başaran Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, tutuğu balık sonrasında büyük alkış aldı. Fırat Nehrinin çevresinde önemli bir tarihsel birikimin olduğuna dikkat çeken Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin sözlerini şu şekilde sürdürdü;

“Gaziantep genelinde tüm milletvekili arkadaşlarımız ve belediye başkanlarımızla birlikte güzel çalışmalara imza atıyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını yerine inceleyerek çözüm yolları arıyoruz. Ben ve tüm arkadaşlarımız milletimize hizmet etme noktasında gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler