USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

Royal Halı emin adımlarla ilerliyor

Ar-Ge ve inovasyon yatırımlarına verdiği önem ile halı sektöründe ki en önemli markalardan birisi olan Royal Halı...

Royal Halı emin adımlarla ilerliyor
02-02-2017 05:42
Gaziantep

Ar-Ge ve inovasyon yatırımlarına verdiği önem ile halı sektöründe ki en önemli markalardan birisi olan  Royal Halı, ihracattaki payını da artırmayı hedefliyor.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından TMSF’ye devredilen ve sektöründe Türkiye’nin en önemli markalarından birisi olan Royal Halı’da çalışanların, bayilerin ve tüketicilerin yüzleri gülüyor. TMSF’ye devredilmeden önce üretimin durduğu ve maaşların dahi ödenmediği fabrikada, TMSF yetkililerinin büyük gayretleri ile işler rayına oturdu. TMSF yetkililerin üstün gayretleriyle ulusal ve uluslararası fuarlara katılarak ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Royal Halı, Mart ayında da Kıbrıs’ta bayileriyle bir araya gelecek.

Konuyla ilgili olarak, yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada, “Royal Halı, Pierre Cardin Halı ve Atlas Halı gibi sektörün üç güçlü markasıyla yolumuza devam ediyoruz. Ayrıca şirketimiz üretiminin yüzde 96’sını ihraç eden Royal BCF fabrikası gibi çok önemli bir üretim tesisini bünyesinde barındırıyor. Royal Halı yöneticileri ve ekip çalışanları sürekli olarak bayilerimizin düşünce ve taleplerini dinliyor, onların yanında oluyor” denildi.
 
Yaşanılan tüm olumsuz süreçlere rağmen Royal Halı’nın, Ekim 2016’da Kıbrıs’ta yaptığı lansman toplantısında tüm Türkiye’deki bayilerini bir araya getirdiğini ve yoluna kararlılıkla devam ettiğine dikkat çekilen açıklamada,  “Ocak ayında Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen Domotex fuarında ülkemizi ve şehrimizi gururla ve başarıyla temsil ettik. İnşallah Mart ayında da  Kıbrıs’ta 400’ü aşkın bayimizle yeni dönem lansman toplantımızı yapacağız, yeni modellerimizi ve planlarımızı bayilerimizle paylaşacağız. Yine Mayıs ayında Gaziantep’imizde yapılacak olan Domotex fuarında da her zamanki gibi yenilikçi ve farklı ürünlerimizle yerimizi alacağız. Gayemiz ülkemize mal olmuş ve milli servet olarak gördüğümüz bu değerleri korumak ve daha da geliştirmek olacaktır.”

BÜYÜMEYE VE AR-GE’YE ÖNEM VERİYORUZ

Türkiye'nin en çok ihracat yapan 6'ncı kenti olan Gaziantep'in makine halı üretimi ve ihracatında merkez olarak kabul edildiği belirtilerek, “2017 yılında yeni teknolojilerimiz ve tasarımlarımızla müşterilerimizin beklentilerinin üstüne çıkmayı amaçlıyoruz. Royal Halı ailesi olarak güzel günlere doğru yol alıyoruz. Halı üretimdeki gelişmiş teknolojilerimiz ve halı modasına yön veren kreasyonlarımızla öncü kimliğimizi devam ettireceğiz” denildi.

30 ÜLKEYE İHRACAT

Sadece Türkiye’nin değil, Dünya halı pazarının da en önemli aktörleri arasında yer alan Royal Halı’nın yurtdışı faaliyetlerine de değinilerek,  “Royal Halı olarak güçlü bayi ağımızla iç piyasanın büyük bir bölümünü elimizde tutuyoruz. ABD, Almanya, Türkmenistan, Suudi Arabistan, Rusya, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Romanya başta olmak üzere dünyanın farklı noktalarında 30’a yakın ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Bu, sektörümüz için olduğu kadar ülkemiz için de katma değer sağlamaktadır” değerlendirmesi ile ihracattaki başarı da gözler önüne serildi.

İSO 500 LİSTESİNDE YER ALIYOR


Direkt olarak yaklaşık 900 çalışana istihdam oluşturan Royal Halı, 230 showroom ve bin 300’e yakın satış noktasıyla da dolaylı olarak da 5 bin kişiye istihdam sağlıyor. Royal Halı, İstanbul Sanayi Odası’nın son açıkladığı en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde de yer alıyor.
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler