USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Rektöre mektup yazdılar, hayalleri gerçek oldu

Rektöre mektup yazdılar, hayalleri gerçek oldu
02-06-2017 03:39
Gaziantep

Ordu’nun Gölköy İlçesi Anadolu Lisesi öğrencilerinin kütüphanelerindeki kitap eksikliğini gidermek için Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’e yazdıkları duygu dolu mektup, hayallerini gerçeğe dönüştürdü.

Öğrenciler Gaye Özlü, İkra Gürkan, Sena Acvı Sude Avcı, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’e yazdıkları mektupta, 320 öğrencili okullarında kütüphaneleri bulunmasına karşın gerekli kitabın bulunmadığını belirterek, “Kurumunuzdan kütüphanemize yapacağınız kitap bağışı, 320 heyecanlı yüreğin gözlerinin içinin ışıldamasına vesile olacaktır. Kalbi, zihni ve karakteri kitaplardaki bilgilerle gelişecek olan bu yardıma muhtaç öğrencilere göndereceğiniz her kitap, yüzdeki gülümsemeye kaynak olacaktır” ifadelerine yer verdi.

14 koli kitap toplandı

Bu duygu dolu mektuptan oldukça etkilenen GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür de, TDP olan Toplumsal Duyarlılık Projeleri Merkezi’ne, Gölköy Anadolu Lisesi’ne kitap gönderilmesi için talimat verdi. Talimat doğrultusunda TDP’nin önderliğinde Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Meslek Yüksek Okulu öğretim üyeleri ve öğrencileri tarafından kısa sürede 14 koli kitap toplandı. Kitaplar, Rektör Prof. Dr. Ali Gür, TDP Merkezi Sorumlusu Simge Akbaş, TDP görevlileri İpek Tezel ve Farhun Nisa Akbaş tarafından öğrencilere teslim edilmek üzere PTT aracına yüklendi.

Rektör Gür’den de duygulu cevap

Kitap eksikliklerini duygu dolu cümlelerle ifade eden Ordu Gölkök Anadolu Lisesi öğrencilerine, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’den de yine duygulu bir mektup gönderdi. Mektubuna “Mektubunuzu aldım. Böyle bir konu için göstermiş olduğunuz hassasiyetten dolayı sizleri tebrik ederim. Sizden gelen bu talep karşısında bizlerin kayıtsız kalması mümkün değildi” şeklinde ifadelerle başlayan Gür, "Gaziantep Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri Merkezi işbirliğinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Tıbbi Dokümantasyon Bölümü’nde okuyan abi ve ablalarınız sizlere yardımcı olabilmek için seferber oldu ve kütüphanenizi zenginleştirebilmek için çok sayıda kitap topla. İnşallah üniversite sınavında elde ettiğiniz başarı ile sizlerde bizim birer öğrencimiz olursunuz ve bu dersi sizde alarak böyle gönüllü faaliyetlerde, çalışmalarda bulunarak toplumun çeşitli kesimlerine fayda sağlarsınız. Sizler için gönderilen bu kitapların geleceğinize ışık tutarak, sizlerin daha umutlu bir yarına sahip olmanıza vesile olması dileği ile öğretmenleriniz ve siz öğrencileri en kalbi duygularımla sevgilerimi iletirim" ifadelerine yer verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler