USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Parklara akın ettiler

Parklara akın ettiler
10-05-2020 11:47
Gaziantep

Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması olan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar kendilerine verilen izin doğrultusunda kısa da olsa parklara ve spor alanlarına akın ettiler.

YÜRÜYÜŞ YAPTILAR SOHBET ETTİLER

Gaziantep'te, yeni tip koronavirüs nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşlar, Pazar günü 11.00-15.00 saatlerinde getirilen serbestlik ile uzun bir aradan sonra sokağa çıktı. Kentteki farklı noktalarındaki yeşil alanlara ilgi gösteren 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşlar yoğunlukla görüldü. Parktaki yaşlıların yürüyüş yapıp bisiklete bindikleri ve banklarda oturup güneşlendiği görüldü. Kavaklık Parkında yürüyüş yapan Ahmet Tanır yaptığı açıklamada, 16 Marttan itibaren evde olduğunu ve dışarıyı sadece evinin balkon ve penceresinden izlediğini ifade etti.
Ancak pandemi nedeniyle evde olmaktan şikayetçi olmadığını ifade eden Tanır, “Bu tedbirler bizim sağlığımız için gerekli. O yüzden şikayetçi değiliz. Ben normalde her gün bu parkta spor yapar, arkadaşlarıma da spor yaptırırdım. Ben hem parkı hem de arkadaşlarımı çok özlemişim. Bugün yürütüş yaparken arkadaşlarımı da görme imkanı buldum. Bugünden sonra yine evde kalmaya devam edeceğiz. Toplum olarak bunu uygulamaya devam etmeliyiz” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler