USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Özdemir’den daire amirlerine iftar

Özdemir’den daire amirlerine iftar
29-06-2016 05:43
Gaziantep

Araban ilçesindeki daire amirlerive sivil toplum kuruluşlarının başkanları Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir’in iftar yemeğinde buluştu.

Gaziantep’te bir restaurant’ta gerçekleşen iftar yemeğinde ilçede görev yapan daire amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları bir araya geldi.
Restaurant girişinde konuklarını tek tek karşılayan Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, her Ramazan ayında gelenekselolarak düzenlediği iftar programına katılan daire amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarıyla yakından ilgilendi.

Daire amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarıyla sohbet eden Özdemir, ilçeye yapılan ve yapılacak olan belediye çalışmaları hakkında konuklarına bilgiler verdi.

Yemeğe Yavuzeli Kaymakamı Ahmet Selim Yavuz, Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, Araban Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çobanoğlu, İş adamı Cuma Reyhanİ daire amirleri, sivil toplum kuruluşu başkanları ve Araban Belediyespor Başkanı Ömer Özdemir ile oyuncuları katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler