USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Milli Eğitim Bakanı Selçuk: Türkiye'de ilk öğretmen destek noktası açıldı

Milli Eğitim Bakanı Selçuk: Türkiye'de ilk öğretmen destek noktası açıldı
05-03-2021 08:02
Gaziantep

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, Sakarya'da "Öğretmen Destek Merkezi" açılışına katıldı. Milli Eğitim Bakanı Selçuk, Kovid-19 salgınıyla ilgili olarak okulları çok daha güvenilir hale getirmek için ellerinden geleni fazlasıyla yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Sakarya'da Öğretmen Destek Merkezi'nde yapımı tamamlanan eğitim tesislerinin toplu açılış törenine katılan Bakan Selçuk, Bitlis'te helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diledi.

Böyle bir günde eğitimle, çocuklarla ilgili bir projeyi hayata geçirmenin buruk sevinci içinde olduklarını dile getiren Selçuk, "Bugün Sakarya'da bir ilkten bahsediyoruz. Türkiye'de ilk öğretmen destek noktası açıldı burada. Bunu çok önemsiyorum çünkü eğitimi öğretmenlerimizin omzunda yükselecek bir kurum olarak görüyorum. Bu küresel salgın döneminde gördük ki öğretmenlerimiz, bu zor zamanlarda yüz yüze eğitime göre çok daha meşakkatli uzaktan eğitimi büyük bir başarıyla sürdürüyor. Elbette problemlerimiz, eksiklerimiz var ama bunun bütün dünyada olduğunu da unutmamakta fayda var." diye konuştu.

Açılışı yapılan eğitim kurumlarından çok daha fazlasını hayata geçireceklerini anlatan Selçuk, 15 Şubat'tan bugüne kadar Türkiye'nin birçok ilinde eğitim yatırımlarını hayata geçirdiklerini kaydetti.

kaynak milliyet

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler