USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

MHP’den uyuşturucu ile mücadele çağrısı

MHP’den uyuşturucu ile mücadele çağrısı
21-07-2017 17:27
Gaziantep

Gaziantep MHP İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan uyuşturucu ile mücadele konusun da gençleri bu zararlı alışkanlıktan kurtarmak için gerekli çalışmaların yapılmasını söyledi.

Gençlerimizi ölüme terk edemeyiz ve bu illetten geleceğimizi kurtarmalıyız diyen Gaziantep MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, “ Her zaman dile getirdiğimiz ve şuan yine en üst safhaya ulaşan uyuşturucuyla mücadele konusudur. Polisiye tedbirler başarıyla emniyet müdürlüğümüz tarafından yapılmasına rağmen, diğer kurumlarımızın hiçbir atılımda bulunmamaları bu konuya gözlerini ve kulaklarını kapatmaları aklımızı tırmalamaktadır. Gençliği yok olan bir milletin geleceğinin de yok olacağının bilinmesi gerekmektedir. Gençlerimizi ölüme terk edemeyiz. Bu illetten geleceğimizi kurtarmalıyız. Ayrıca gençlerimiz bu maddelerin verdiği zararla vatandaşlarımızı rahatsız edebiliyor, zarar verebiliyor. Öncelikle bu gençlerimizi bu illetten kurtarmak adına çalışmalar yapmamız gerekmektedir. Bu konuyla ilgili hükümet program ve proje başlatmalıdır. 81 il de bu proje hayata geçirilmelidir. Fakat yapılan proje rant ya da birilerinin çıkar amacı olmamalıdır. Gerçek amaca uygun yani gençlerimizi kurtarmaya, bu illete gençlerimizi bulaştıranları ise kodese tıkmaya yönelik olmalıdır. Ayrıca diğer konu ise park ve bahçelerde yeteri kadar güvenlik önlemi olmadığı için vatandaşlarımızın rahatsız olmasıdır. Öncelikle Emniyet Müdürlüğümüzden isteğimiz bu konuda asayiş uygulaması ve denetimlerini arttırmalarıdır. Bir diğer tedbir ise Park ve Bahçelerdeki özel güvenlik sayılarının arttırılmasıdır. En azından vatandaşlarımızın rahat bir ortamda dinlenmelerine olanak sağlamış olacağız. Biz memleket adına yapılan her proje ve programın içinde MHP olarak yer almaya da hazırız. Yeter ki ülkemiz kazansın, vatandaşlarımız huzurlu olsun” dedi.

Yeni kabineye tebrik

Başkan Taşdoğan, soru üzerine yeni kabineye hayırlı olmasını dileyerek, Adalet Bakanı olan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül'ü de kutladı. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in de yerini korumasını da değerlendiren Taşdoğan, "Ülkemiz ciddi bir sıkıntılı süreçten geçiyor. Geciken adalet adalet değildir. Bu konu da Abdülhamit Gül'ün katkı sağlayacağına inanıyoruz ve bekliyoruz. Yaptığı iyi hizmetleri takdir edip, yanlışlarında da uyarmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

“Fırat'ımızın katili cezasını çekecektir”

Fırat Çakıroğlu davasını da yakından takip ettiklerini dile getiren Taşdoğan, "Ülkemizin meselesi haline gelen Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu olayının geçtiğimiz gün davası gerçekleştirildi. MHP Gaziantep olarak davanın yakından takibi için avukat arkadaşalarımızı görevlendirdik. Karşıt görüşlü değil PKK'lı öğrenciler tarafından bıçaklanarak şehit edilen Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi ve Ülkü Ocakları üniversite sorumlusu olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu cinayetinin tutuklu sanığı Nurullah Semo adlı PKK'lı ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası ve ayrıca 'örgüt üyesi olmak' suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırılmıştır. Bu konuyla ilgili memnuniyetimizi sizlerin aracılığıyla dile getirmek istiyorum. 880 günün ardından nihayet adalet yerini bulmuş ve Fırat'ımızın katili cezasını çekecektir” şeklinde konuştu.

“Eleştirilerimiz sonuç verdi”

Park, bahçe ve yeşil alanların içme suyuyla sulanması konusunu da dile getiren Taşdoğan, “Geçtiğimiz günlerde parkların içme suyu ile sulandığını gündeme getirmiştik. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı'ndan konuyla ilgili olarak açıklama yapıldı. İçme suyuyla yaptıkları park sulama işlemini sonlandırdıklarını ve artık parkları kuyu suyu ile sulayacaklarını ifade etmişler. Bu konudaki duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Demek ki, yapılan doğru eleştiri doğruyu bulmakta çok faydalıdır. Çünkü günümüzde su tasarrufundan dolayı yapılan su kesintilerinin ortadayken park ve bahçelerin şebeke suyuyla sulanması doğru bir durum değildir" diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler