USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

İPHONE 7’Cİ BAŞKAN ATANDI!

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Şahinbey ilçe yönetimi görevden alındı.

İPHONE 7’Cİ BAŞKAN ATANDI!
03-10-2019 11:09
Gaziantep

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Şahinbey ilçe yönetimi görevden alındı. Hakimiyet Gazetesinin günler öncesinden duyurduğu bu önemli gelişmenin ardından Şahinbey ilçe başkanlığı görevine Mehmet Tahmazoğlu’ndan İPhone 7 marka cep telefonu hediye alan Zeki Gürsel atandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep il örgütünden beklenen oldu ve Şahinbey ilçe yönetimi görevden alındı. Görevden alınan ilçe başkanı Uğur Özpolat, “Görevimin başındayım” açıklaması yaparken diğer yandan ise ilçe başkanlığı görevine meclis üyeliği görevi sırasında, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’ndan İPhone 7 marka cep telefonunu hediye alan Zeki Gürsel atandı.

MUHALEFETİN SESİ YİNE İPHONE 7’DEN ÇIKACAK!

31 Mart yerel seçimlerinde Gaziantep’te ağır yenilgi ile sarsılan Cumhuriyet Halk Partisinde sular durulmuyor. Başarılı il başkanı Melih Meriç’in istifasıyla boşalan koltuğa Doktor Lütfi Demir atandı. Ardından CHP Şahinbey ilçe yönetiminin görevden alınması bekleniliyordu ve o adım atıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Şahinbey ilçe yönetiminin görevden alınmasının ardından ilçe başkanlığına beklenen bir isim atandı. Şahinbey Belediyesinin Ak Partili Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’ndan cep telefonu hediye alan eski Meclis Üyesi Zeki Gürsel, lobi çalışmaları sayesinde ilçe başkanlığına atanan isim oldu.

DELEGE TESPİTLERİ HANGİ KOŞULLARDA YAPILACAK?
ESKİ İLÇE BAŞKANI YALÇIN USULSÜZLÜK YAPTIKLARI AÇIKLADI

Öte yandan 24 kişilik CHP il yönetiminden 17 ismin görevden alma konusunda oy kullandığı ve il yönetiminin de bu kararda etkili olduğu öğrenildi. Olağan kongre süreçlerinin başladığı Cumhuriyet Halk Partisinde kentin nüfus yönünden en büyük ilçesi olana Şahinbey’de delege tespitlerinin nasıl yapılacağı merak konusu oldu. Geçtiğimiz olağan genel kurulların öncesinde delege tespitleri sırasında birçok mahallede huzursuzluk çıkmış ve usulsüzlüklere imza atılmıştı. İşte bu usulsüzleri CHP Şahinbey eski İlçe Başkanlarından Hüseyin Yalçın, sosyal medya hesabından şu cümlelerle duyurdu;

“BU BİR ÖZ ELEŞTRİDİR !!!Yaklaşık 2 yıl evvel İlçe Başkanı ve adayı iken delege belirleme yetkisiyle 400 İlçe Delegesi tespit ettik. Genelde mahallelerden gelen listelere sadık kalksakta 22 delege konusunda haksızlık yaptık. Bu haksızlığı yaparken “ekip arkadaşlarım” sağ olsun sonsuz baskıları etkili oldu. Bu arkadaşlarım sürecin sonunda kendi “çıkarları” olunca hepsi karşıma geçip “bizim ne haberimiz var hepsini Hüseyin Yalçın yazdı” diye anti propaganda yaptılar. Bekişli Köyüne delege yazdıranlar şimdi neredesiniz? 24 Haziranda partiye ihanet edip muhtarlık ofisinde toplantı yapanlar hepinizi ifşa edeceğim, Yerel Seçimlerde sıralama şaheseri zat-ı muhteremler sizlere de sıra gelecek. Arkadaşlar yeter her mahalleden sahtekârlığınız geliyor. Yazılan isimlere bakın benimle ilişkisi olan bir tek isim var mı ? Sen 21 gün beni evden alıp eve bırakan 2. Sıraya düşünce saf değiştiren adam hepsinden haberin var!!! Siz ekip arkadaşlarım !!delege yazılırken nasılda baskı kuruyordunuz şimdi neredesiniz? Öyle gittiğiniz yerde alçaklık yapmayın ben susuyorum sizde susun.”

UĞUR ÖZPOLAT, “GÖREVİMİN BAŞINDAYIM” AÇIKLAMASINI YAPTI

CHP Şahinbey İlçe Başkanı Uğur Özpolat, hakkında çıkan “Görevden alındı” sözlerini yalanlayarak, “Görevimin başındayım” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongre takvimi açıklandıktan sonra teşkilatlarda hareketlenmeler yaşanmaya başlandı. CHP Şahinbey İlçe Başkanı Uğur Özpolat’ın “Görevden alındı” söylemlerine parti içerisinde sert tepkiler gelirken, bu söylentinin delegeleri etkilemek amacıyla çıkarıldığını belirtiliyor. Çünkü ilçe başkanlığı seçimlerinde delegeler önemli bir görev üstleniyorlar.

“CHP, ŞAHISLARIN PARTİSİ OLMAKTAN ÇIKMALI”

CHP Şahinbey İlçe Başkanı Uğur Özpolat’ın “Görevden alındı” söylemleri parti içerisinde sert bir tepki ile karşılandı. Bazı CHP’liler; parti içerisinde bir kısım insanların delegeler üzerinden etkili olmak için böyle bir yalan ortaya attıklarını kaydederken, CHP’nin şahısların partisi olmaktan artık çıkması gerektiğinin altını çizdiler. Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Şahinbey İlçe Başkanı Uğur Özpolat, “Henüz bize bir şey tebliğ edilmedi, görevimizin başındayız” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler