USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

GAZİANTEP’İN ŞAHİN’İ VAR

Ülke genelinde birçok belediyeyi kıskandıracak türden projelere imza atan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, çalışma notlarıyla birlikte he zaman olduğu gibi yine Ankara çıkartması yaptı.

GAZİANTEP’İN ŞAHİN’İ VAR
15-01-2021 11:04
Gaziantep

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in kent genelinde sürdürülen birden fazla proje ile başlatılması düşünülen projelerle ilgili Ankara temasları yoğun şekilde sürüyor. Son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile yapılan görüşmelerin neticesinde Gaziantep Valiliğinin yeri yeşil alana dönüştürülecek. Ayrıca Nizip Çayının temizlenmesine yönelik Şahin’in sürdürdüğü çalışmalar neticelendirildi. Yapılacak çalışma ile Nizip Çayı gelecek dönemlerde temiz bir şekilde akacak.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ “A” TAKIMI
DEVASA PROJELERE İMZA ATIYOR

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in kentte yaşama geçen ve geçecek olan projelerin kısa sürede tamamlanmasına yönelik olarak sürdürdüğü çalışmalar başarılı bir şekilde devam ediyor. Son olarak Gaziantep Valiliği alanının yeşil alana dönüştürülmesiyle ilgili çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a teslim eden Fatma Şahin, şehir için önemli bir projenin devre alınmasını sağladı. Ankara’da yapılan görüşmelerin ardından açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Gaziantep Millet Bahçemize Valilik binamızın bulunduğu alanı yeşil yollarla bağlayarak yaklaşık 120 bin metrekare büyüklüğünde bir yeşil alanı şehrimize kazandırıyoruz. Bisiklet ve yürüyüş yollarıyla şehrimiz daha sağlıklı bir yaşam alanına sahip olacak” diye konuştu.

“NİZİP ÇAYI TEMİZ AKACAK”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile bir araya gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte devam eden ve başlatılması düşünülen projeleri masaya yatırdı. Yıllardır çözülemeyen Nizip Çayının temizlenmesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından sağlanacak. Konuya ilişkin açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “İLBANK aracılığıyla; Gaziantep’in can damarlarından Nizip Çayı’nın temizlenmesi ve Nizip Çöp Sızıntı Suyu Ön Arıtma Tesisi, Atıksu Arıtma Tesisi, Katı Atık Tesisi Projeleri için Büyükşehir Belediyemize gerekli desteği sağlayacak, şehrimizi geleceğe en güzel haliyle taşıyacağız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler