USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

GAGİKAD üniversite öğrencilerini unutmadı

Gaziantep Girişimci İş Kadınları Derneği, ülkenin geleceği Z kuşağını oluşturan Gaziantep Üniversitesi öğrencileriyle birlikte iftar açtı.

GAGİKAD üniversite öğrencilerini unutmadı
28-04-2022 11:28
Gaziantep

GAGİKAD yönetimi Gaziantep Üniversitesi personel yemekhanesinde verilen iftar sofrası bin üniversiteli genci ağırladı. GAGİKAD iftar sofrasına Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof Dr Arif Özaydın , Rektör yardımcısı Prof Dr Ayşe Balat , öğrenci yurtları yöneticileri , öğrenci birlikleri temsilcileri , kız öğrenci yurtları sorumluları ve GAGİKAD üyeleri yer aldı.

GAÜN ÖĞRENCİLERİ ETKİNLİKTEN MUTLU AYRILDI

Gaziantep Üniversitesi'nde iftar öncesi programın sunuculuğunu GAGİKAD Denetim Kurulu Başkanı Av Burcu Elbir Yardı yaptı. Programda konuşma yapan GAGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Beril Özlem Leylek Z kuşağı ile buluşma amaçlarını dile getirdi . Başkan Beril konuşmasında “ Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz bizler için çok önemlidir. Onların sorunlarını dinlemek, taleplerini dinlemek, beklentilerini sorgulamak,  bunlara çareler yaratmak elbette her yetişkinin amaçları arasında olmalıdır. GAGİKAD olarak bizler bu konuyu her zaman gündemimizde tutuyoruz. Ramazan ayının güzelliğinde bir de eşsiz Kadir gecesinin hikmeti ile gençlerimize ev yemeklerinden ,anne elinden bir sofra kurmak istedik. Bu uğurda tüm dernek üyelerimiz fitre ve bağışlarımızı ortak karar alarak bu şekilde gençlerimiz için özel bir sofra kurmak için bir araya getirdik. Hem güzel bir hayıra vesile olmak hem filtrelerimizi  akılcı amaçlar için kullanmak bizleri de vicdani olarak ziyadesi ile huzura kavuşturmuştur .Tüm üniversite öğrencilerimiz şehrimizde bizlerin misafiridir. Onların Kadir gecesinde Gaziantep yemekleri ile ağırlamak onlara ellerimizle hizmet etmekten onur duyuyoruz . Bizimle iş birliği içinde bu projeyi hayata geçirmemizde yol olan Üniversite rektör yardımcımız Prof Dr Ayşe Balat’a ayrıca teşekkür ederim. Ülkemizin geleceği gençlerimizin sorunlarını ,taleplerini iftar sonrası çay kahve sohbetinde dinleyeceğiz. Bizler hepimiz bir anneyiz. Evlatlarımızın düşüncelerini önemseyerek çözümler oluşturmak için çalışacağız . Bu güzel gecenin hikmeti ile Cenab-ı Allah’tan gençlerimize güzel bir gelecek inşa etmek için hepimize güç ,kuvvet ,refah ,ilim bilim yolunda emek vermeyi nasip etmesini diliyorum. Tuttuğumuz oruçlar kabul olsun sofralarımız bereketli olsun afiyet olsun" dedi.

REKTÖR ÖZAYDIN GAGİKAD YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Daha sonra kürsüye gelen GAÜN Rektörü Prof Dr Arif Özaydın GAGİKAD başkanı , yönetimi ve üyelerine teşekkür etti. “ Öğrencilerin şehirde etkili projelere imza atan GAGİKAD üyeleri ile bir araya gelmesinden çok memnunuz. Bizler her daim şehir halkı ile bütünleşmek istiyoruz. Başarılı iş kadınlarımızın gençlerimize örnek olmasından ve onları düşünüp anne sıcaklığı ile sofralarında kucaklamasından dolayı  kendilerini tebrik ediyorum . 1000 kadar öğrencimize özel bir sofra kurdular , onlarla tek tek ilgilendiler . Üniversitemizde bir ilke imza attılar. Herkese örnek oldular. Enerjileri ile finaller öncesi öğrencilerimize güzel bir motivasyon oldu.Destekleri çok değerlidir , teşekkür ederim “ dedi.
İftar vakti Av Burcu Elbir Yardı’nın  mikrofondan yaptığı  sofra duası ise çok takdir topladı. Yardı, “Kadir gecesinin eşsiz maneviyatı ile dualarımız öncelikle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, vatanımız için can veren tüm şehitlerimize ve ülkemiz için çalışmış tüm bilim irfan sahibi büyüklerimizedir. Ruhları şad olsun. Sofralarımızın bereketi daim olsun. Kadir gecesinin hikmeti üzerinize olsun. Hayrımız ve oruçlarımız kabul olsun. Gençlerimizin ufku geniş , akıl irfanları bol , vatanımıza hayırlı bilim yolunda eğitimli bireyler olarak hizmet etmek nasip olsun. Herkese afiyet olsun “ dedi.

GAÜN YÖNETİMİ İLE GAGİKAD FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

GAGİKAD iftar sofrasında misafir edilen 1000 öğrenciye GAGİKAD üyesi Nurhan Sayar’ın yemek firması Zengross tarafından , yuvarlama , nohutlu pirinç pilavı, tavuk , salata , tatlı menüsü hazırlandı. Tüm yemekler dernek üyeleri tarafından servis edilerek tek tek masalara götürüldü. İlk başta sıraya giren öğrenciler dernek üyeleri tarafından hizmet edileceğini öğrenince çok şaşırdılar . Bize evimizde annemiz gibi yemekler hazırlayıp elleriyle getirdiler diyen öğrenciler , yuvarlamayı çekerek Gaziantep etiketi ile sosyal medyalarında paylaştılar. İftar sonrası gazeteciler dernek üyeleri , yurt yöneticileri ve rektörlük bir araya gelerek öğrencileri dinlendiler. Daha çok sosyal faaliyetler isteyen öğrencilere GAGİKAD Başkanı Dr Beril tercüman oldu. GAÜN rektöründen söz aldı, konser takvimi öne çıkarıldı. Rektör yardımcısı Sayın Balat’da öğrencilerin talep etmesini istedi. Büyük masa sohbetinde bir sanat sokağı oluşturulması , uluslararası covid sonrası dünya adlı ,200 bilim insanın katılacağı ve Gaziantep’te gerçekleşecek kongrenin ayrıntıları dernek üyelerine ve gazetecilere anlatıldı.  GAGİKAD Genel sekreteri Av Lebriz Güzelbey ve Yönetim kurulu üyesi Melis Sökücü , Sanayici Süreyya Kayar , üniversite öğrencilerinin memnuniyetinden çok mutlu olduklarını ve  dernek yönetimi olarak daha sık öğrenciler ile bir araya gelerek onların gelişimine destek olacak farklı projeler için çalışacaklarını dile getirdiler .GAGİKAD üyeleri öğrenciler ve yöneticiler ile toplu hatıra fotoğrafları çekilerek gece sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler