USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

ERDOĞAN YENİDEN GENEL BAŞKAN SEÇİLDİ

ERDOĞAN YENİDEN GENEL BAŞKAN SEÇİLDİ
24-03-2021 10:57
Gaziantep

Ak Parti 7. Olağan Genel Kongresi Ankara’da tamamlandı. Yapılan kongrede tüm delegelerin oyunu alan Cumhur başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeniden Ak Parti Genel Başkanlığına seçildi. Yapılan kongrede 75 kişilik Merkez Karar Yürütme Kurulu üyeleri de seçilmiş oldu.

GAZİANTEP TAM KADRO KONGREYE KATILDI

Ak Parti 7. Olağan Genel Kongresine partinin Gaziantep teşkilatından önemli bir katılım sağlandı. Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Gaziantep Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Teşkilat yöneticileri ile kurultay delegeleri tam kadro kongreye katılım sağlanırken, Gaziantep’in sesi Ankara’da gür çıktı. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, selamlama konuşmasında Gaziantep ile ilgili övgüler yağdırdı.

TÜM ÜYELERİN OYUYLA YENİDEN GENEL BAŞKAN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçerli oyların tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanlığına seçildi. AK Parti'nin, Ankara Spor Salonu'nda yapılan 7. Olağan Büyük Kongresi'nde genel başkanlık için yapılan seçim sonuçlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Ankara'da düzenlenen 7. Büyük Kongresi öncesi yaptığı açıklamada 75 kişilik MKYK listesi oluşturulduğunu duyurmuştu. Başkan Erdoğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Artık önümüzde 2023 var. 2023'e hazır mıyız? 2023'e hamdolsun şimdi bugün yapacağımız tüzük tadilatı ile 50 kişilik bir Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) değil şimdi 75 kişilik bir MKYK ile yola devam edeceğiz. Ayrıca, yedek diye bir ifade var o da 35 kişi ama onlar yedek olarak kalmayacak. Onlar da aynen 35 kişi ile beraber çalışacaklar asıl üyeler gibi” ifadelerini kullanmıştı. Ak Parti 7. Olağan Büyük Kongresi’nde 75 kişilik MKYK seçildi. Gaziantep eski Milletvekili Şamil Tayyar, MKYK’ya girdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler