USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

DOSTA DÜŞMANA KARŞI DAYANIŞMA FOTOĞRAFI

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, uzun bir sürenin ardından basın toplantısı düzenledi. Özkeçeci’nin düzenlediği basın toplantısına Ak Parti Gaziantep milletvekilleri, belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

DOSTA DÜŞMANA KARŞI DAYANIŞMA FOTOĞRAFI
25-01-2021 11:22
Gaziantep

Ak Parti Gaziantep il başkanlığı kongresi Karataş Spor Salonu’nda 3 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek. Kongre öncesi Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, il binasında basın toplantısı düzenlendi. Birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı basın toplantısına Ak parti Gaziantep Milletvekilleri ile belediye başkanları da katıldı. Ak Parti’de yıllardır büyük aile fotoğrafı verilmiyordu. Özkeçeci il başkanlığı kongresinin öncesinde kamuoyuna “Biz biriz ve beraberiz” mesajı verdi.

“İL BAŞKANLIĞIM SÜRESİNDE 6 SEÇİME GİRDİK”

Ak parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci basın toplantısının açılış konuşmasında kendi başkanlığında bugüne kadar 6 seçime girdiklerini söyledi. Özkeçeci, “Teşkilatımızla başarıdan başarıya koştuk. İl başkanlığım döneminde 6 büyük seçim geçirdik. Bütün seçimlerde de milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımızın katkısıyla başarıya ulaştık. Gaziantep AK Partimizin bayrağını her zaman en yukarıya taşımıştır. Bu teşkilat 15 Temmuz ihtilal de gördü. Hepsinden alnının akıyla başarıyla geçti. 7 Olağan Kongremiz 3 Şubat’ta yapılacak. Genel Başkanımız, Cumhur başkanımızın tensipleriyle bu görev şahsıma yeniden tevdi edildi. İnşallah 2023 seçimlerine bu ekip Gaziantep ve AK Parti bayrağını en yukarıya asacaktır. Kadınlarımız, gençlerimiz teşkilatın isimsiz kahramanlarıdır. Kadın kolları hane hane gezerek partimizi anlatıyorlar. Teşkilatımızla omuz omuza çalıştık, bundan sonra da dava ruhuyla çalışmaya devam edeceğiz. Kongremizde Gaziantep’e yakışır bir ekip olacak. Şu anda rekor bir başvurumuz var. Partimize ciddi bir teveccüh var. İl yönetim kurulu olmak isteyenlerin başvuruları bundan sonra da alınmaya devam edilecek” diye konuştu.

“BENİM 2 AİLEM VAR”

“Benim iki ailem var. Bir çekirdek ailem var, eşim, çocuklarım, annem, babam. Benim çok özel ikinci ailem ise AK Parti ailesi. Ak Parti ailesinin içinde olmak, kurucu olmak, yaklaşık 20 yıllık bu serüvene tanıklık etmek benim için çok özel. Mahalle temsilcisinden çaycısına çok özel bir ailenin mensubuyuz” şeklinde konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Cumhurbaşkanımız liderliğinde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diye yola çıktığımızda, çok önemli bir tohum atıldı. Biz böyle bir aileyiz. O gün atılan tohumlar öyle büyük bir ormana dönüştü ki, büyük dünya resminde artık yalnızca AK Parti Gaziantep ailesi değiliz. Gönül coğrafyamızda yeni bir dünya kuruluyor. Yaşatanlar ve öldürenler, iyiler ve kötüler dünyasında yaşatanları temsil eden, iyilikte yarışan bir liderimiz var” dedi.
Şahin sözlerini şu şekilde sürdürdü;
“Amerikan seçiminde Biden’in söylediği bir cümle vardı: 2.Dünya Savaşı’ndan daha çok vatandaşımızı kaybettik, dedi. Küresel salgınla bütün dünya uğraşıyor. Amerika, Avrupa çöktü. Neden Türkiye buradan pozitif ayrıştı dendiğinde de 5 önemli başlık sıralanıyor. Birincisi güçlü liderlik; bilim kuruluyla birlikte hızlı bir şekilde çalışan güçlü sağlık altyapısı, güçlü güvenlik altyapısı, ulaşılabilirlik. Avrupa’da yaşlılar ya ölüyor ya da sıraya diziliyor aşılamak için bekletiliyorlar. Avrupa’da aşılamasını en hızlı götüren ülke biziz. Bizi başartan şey güçlü teşkilatlar. En önemlisi teşkilatlardır, vatan millet sevdası olanlarla bugüne geldik. Gönül köprüsü güçlü şekilde sürdüğü müddetçe ulaşamayacağımız hiçbir hedef yok. Bizim teşkilatlarımız birer mektep. Yunus Emre; ‘Biz her dem yeniden doğarız, bizden kim usanası’ diyor. Bizim kongrelerimiz çatışma, yarışma, yok etme kongreleri değildir. Bizim kongrelerimiz düğündür, şölendir. Milletin derdiyle dertlenenleri bulmak, içeriği yenilemek isteyenlerin sürecidir. Bizim kongrelerimizde başkanlarımız liderimizdir. İl başkanı kolay yetişmiyor. 2001 yılında kurucu olduğumuzda Eyüp başkanımız o zaman kuruculardandı. Siyaset, adam kazanma, çözüm üretme sanatıdır. Ama siyaset aynı zamanda güven ve uyum yolculuğudur. Bu çatı, bu başkan bu testten geçmiştir. Zaman zaman farklı yol ve yöntemlerimiz olabilir ama söz konusu partiyse, şehirse, milletse canımızı veririz. Başımızda böyle güçlü bir teşkilat olduğu sürece ulaşamayacağımız hiçbir hedef, kavuşamayacağımız hiçbir yolculuk yoktur. İnandığın yolda yürü diyoruz. Kız kardeşlerimizin, annelerimizin duası, Asım’ın neslinin dik duruşu var. İnandığımız yolda yürüdüğümüz zaman, çocuklarımız bizim çektiğimiz çileyi çekmeyecek. Her 10 yılda darbe gören bir Türkiye’den vesayetten kurtulan bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Çoğu gitti azı kaldı. 2023 çok önemli, 2023 yarın. 2023’te cumhurbaşkanımızı güçlü zaferle yoluna devam ettirdiğimiz zaman, haklının güçlü olduğu bir dünyayı kurmuş olacağız.

“AK PARTİ MAZLUMLARIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEK”

“Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da AK Parti iktidarı mazlumların sesi olmaya devam edecek. Bu iş bir başına olan bir iş değil. Mahalle temsilcisinden başlayıp genel başkanına kadar uzayan bu güçlü dava arkadaşlığı çerçevesinde oluşan bir organizasyon mevcut” şeklinde konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisiyiz. Allah’a şükür kurulduğu günden bu güne milletin hayat standardını yukarıya çıkarmak adına hem hükümet nezdinde hem yere anlayış noktasında en üst seviyede hizmet veriliyor. Bizim derdimiz milletin derdiyle dertlenmek. Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle yeniden aday gösterilen Eyüp başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Görev yapmış olduğu sürede seçim çalışmalarında her kademeden arkadaşımız taşın altına elini değil gövdesini koydu” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE YÜRÜYORUZ”

Basın toplantısında söz alan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Sait Kirazoğlu, “AK Teşkilatımızın ak kadrolarının birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza yürüyen dava anlayışıyla Eyüp Başkanımız ve ekibine yeni dönemde başarılar diliyorum. AK Parti teşkilatları sadece bu şehrin bu ülkenin değil dünyanın kaderini değiştirecek bir liderin arkasında yürüyor. Biz sizinle yürüyoruz, sizinle yürüdüğümüz için şeref duyuyoruz” şeklinde görüş belirtti.

“ÜLKEMİZİN BEKAASIYLA İLGİLİ ÇOK OLAYLA KARŞILAŞTIK”

“AK Parti kurulduktan sonra 18 yıldır iktidarda. Bu iktidarı sürdürmek için de ülkemizin bekası ile ilgili çok olayla karşılaştık” şeklinde konuşan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan sözlerini şu şekilde sürdürdü;
“Sadece hükümet yapmak değil devletin icra organı olarak bu ülkenin bekası için, milli bir devlet, güçlü bir iktidar meydana getirerek demokratik muhafazakâr bir parti olmanın gereğini Tük milletinin hassasiyetlerinin getirdiği değerleri koruyarak hem ülke bütünlüğünü sağlamlaştırıp hem de gerek coğrafya üzerindeki haklarımızı koruyabilmek ve mazlum milletlerin yanında yer almanın mücadelesini veren bir partinin mensuplarıyız. Bu parti hiçbir zaman sadece siyaset yapmak, sadece iktidar hedeflemek değil. Dünyada 15 bölgede kan akıyor. Bu bölgelerin 13’ü Müslümanların yaşadığı bölge. Bu tesadüf değil. Bu insanlara liderlik yapacak hareketler de yok. Maalesef dünya üzerinde güçlü zayıfı ezerek bir yerlere geldi. Bizim bu coğrafyada, dünya düzeninde başkaldırı hareketinden çok taşları yerine oturtma mücadelesi verdiğimizi dünya kabul ediyor. Milli Harp Sanayi kuracağımızı kim akıl edebilirdi? Eyüp başkanımıza başarılar diliyor ve başkanımız ile teşkilatını destekliyorum.”

“ELEKTRİK KESİNTİLERİNİ KABUL ETMEK MÜMKÜN DEĞİL”

“Gaziantep gibi 3 milyona yakın nüfuslu bir şehirde bu kesintileri kabul etmek mümkün değil. Enerjisa’nın bu konuda mutlaka kendini sorgulaması gerekiyor. Biz de Enerjisa’yı sorguluyoruz” şeklinde konuşan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

“Son 5-6 aylık süreçte enerji kesintilerinde artış söz konusu oldu. Biz bunun farkındayız. Bütün arkadaşlarımızla gerek EPDK Başkanlığı gerek Enerji Bakanlığı nezdinde girişimlerde bulunduk. Enerjisa’yı yakından takip ediyoruz. Onlar kendilerini, ekiplerini yeniden kontrol etmek zorunda. 2016’dan sonraki süreçte biz bu konuyu yine gündeme getirmiştik. Onlara ödenekler çıkarttık, yollarını açtık. Hatların yeraltına alınması ve şebekelerin revizesi konusunda kendilerine destek verdik ev buna rağmen bugün yaşananlar kabul edilebilir değil. Arıza olabilir, ama arızanın giderilme saati bugünkü şartlarda 12 saat olarak kabul edilebilir değil. Ağaçları bahane etmemek lazım. Tedbirlerin alınması lazım. Bütün arkadaşlarımla takipçisiyiz.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler