USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Güncel

Damak tadına uygun lezzetler Ciğerci Hüseyin’de

Damak tadına uygun lezzetler Ciğerci Hüseyin’de
14-05-2019 10:38
Gaziantep

Gastronomi kenti Gaziantep’te yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline gelen “Ciğerci Hüseyin” kurumsal yapısı ile dikkatleri üzerinde topluyor. Gaziantep’e Batı ve Doğu giriş noktalarında Gastronomi tanıtımıyla dikkat çeken Ciğerci Hüseyin yerli ve yabancı turistlerin beğenisi topladı. Alanında uzman kadrosuyla beğeni toplayan Ciğerci Hüseyin damak zevkine uygun lezzetler sunuyor.

30 AYRI KEBAP ÇEŞİDİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Müşterilerini en iyi şekilde ağırladıklarını ve memnun bıraktıklarını dile getiren Ciğerci Hüseyin İşletme Sahibi Hüseyin Baydar, “Siparişler daha verilmeden masaya bol çeşitli salatalarımızın ve enfes ayranımızın ikramını yapıyoruz. Usta ellerden çıkan kebaplarımızı müşterilerimizin siparişleri doğrultusunda özel olarak servis yapıyoruz” dedi. Beş yıl önce 40 metrekarelik küçük bir alanda işe başladıklarını söyleyen Baydar, “Mekanı ilk açtığımızda müşterilerimiz oturacak yer bulamıyor ve ayakta yemek zorunda kalıyordu. Bu talepler bizi büyümeye zorladı. Dükkanın arka duvarını kırıp mekanı büyüttük, bu da yeterli olmadı üst kattaki terası dekore ederek ailelerin gönül rahatlığıyla geldikleri ve misafirlerini ağırladıkları lüks ve ferah bir mekan haline getirdik. İşletmemizi bununla da yetinmeyerek daha da büyütme kararı aldık. İşletmemizde 30’un üzerinde kebap çeşidimizle misafirlerimizi ağırlıyoruz” diye konuştu.

GAZİANTEP’İN YÜK AKI OLDU

Damak tadının önemini vurgulayan Baydar, “Özellikle bizim mekana gelen misafirlerimiz lezzeti bizimle tadacaktır. Lezzetten hiçbir şekilde ödün vermeyiz. Müşterilerimizi müşteri gibi değil, misafir olarak görüyoruz. Eti ve sebzeyi günlük olarak alıyoruz. Müşterilerimize her gün taze ürünler sunuyoruz. Kaliteden hiçbir şekilde taviz vermiyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için ilk sırada yer almaktadır. İşyerimize ilk adımını atan müşterilerimiz köz ateşinin üzerinde kıvamına gelen mis gibi ciğer kavurmasının kokusunu alır. Kebap öncesi lavaş ekmek içinde ciğer kavurmamızı sunuyoruz. Kendimize özgü baharatlarımız ile hazırladığımız ciğer kebap ve kavurmasında her zaman taze ciğer kullanıyoruz. Sadece ciğer kavurmamızı yemek için mekanımıza gelen önemli bir müşteri kitlesine sahibiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler