USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

"BİZ HEP BİRLİKTE GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ"

Ak Parti'nin Gül'ü Şehitkamil teşkilatında partililerle moral buldu.

27-03-2022 12:34
Gaziantep

Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette yüzlerce partili Gül'ü sloganlar eşliğinde karşıladı. Ziyaretten dolayı mutluluğunu dile getiren Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, "Bir hep birlikte güçlü bir aileyiz" dedi. Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ise birlik ve beraberliğe en güzel örneği sergileyen Şehitkamil teşkilatını kutladı.

2023 HEDEFLERİNE ADIM ADIM...

Yüzlerce partilinin ilçe binası önünde davul zurna ile karşıladığı eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, büyük moral buldu. Gül, "Şehitkamil teşkilatımızın 2023 hedeflerimiz doğrultusunda başarılı çalışmalara imza attığını görüyoruz. Bu çalışmalarımızı daha da ileri boyutlara taşıyacağımızdan eminim. Bu çalışmalarda emeği geçen başta yönetimimiz olmak üzere tüm partililerimize teşekkür ediyorum" dedi. Düzenlenen ziyarete Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci'nin yanı sıra Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, Sait Kirazoğlu, Nejat Koçer ile Müslüm Yüksel ziyarete katılan diğer isimler oldu.

HERKESİN GELİP KAPISINI ÇALACAĞI, MERAMINI ANLATACAĞI YERİN ADI AK PARTİ’DİR

En güçlü desteği Şehitkamil’den alacaklarına inandığını belirten Abdulhamit Gül, açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

“Türkiye'nin büyük ve güçlü olmasının ne kadar önemli olduğunu, bütün dünya ve bütün küresel gelişmeler bize bir kez daha öğretmiştir. Bugün güneyimizdeki Suriye'ye, kuzeyimizdeki Ukrayna'ya baktığımızda bir ülkenin siyasi liderliğinin istikrarının ne kadar önemli olduğunu bütün dünya ve bizler bir kez daha gördük, yaşadık. Bugün savunma sanayisinde dün dışarıya bağlıyken, kendi savunma sanayisini inşa eden bir Türkiye var. Ve bu Cumhur başkanımızın liderliğinde oldu. Türkiye; Ukrayna olmasın, Suriye olmasın, Türkiye istikrarsız olmasın. Türkiye; birlik beraberliğini daima korusun diye yolculuk yapan, siyaset yapan tecrübeli bir liderimiz var. O yüzden önümüzdeki seçimler çok kritik ve önemli. Ülkemizin birlik ve beraberliği için inşallah gece-gündüz çalışarak yolculuğumuza, mücadelemize devam edeceğiz. Şehitkamil’de bu mücadeleye öncülük yapan Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, tüm teşkilatımıza sandık müşahidinden ilçe yönetimine, meclis üyesinden mahalle başkanlarına, muhtarlarımıza, herkese çok teşekkür ediyorum. Bu teşkilatın başındaki Başkanımız Mehmet Yılmaz’a çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Yine Şehitkamil’imize çok güzel hizmetleri bulunan yerel yönetim anlamında Ak Parti belediyeciliğinin en güzel şekilde uygulamalarını ortaya koyan değerli Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum. Yine Büyükşehirde yaptığı hizmetlerle Türkiye’deki tecrübesini, bakanlık tecrübesini şehrimizle paylaşan, gece-gündüz özveriyle çalışan Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’e çok teşekkür ediyorum. Yine Ankara’dan şehrimizin sorunları ile ilgilenen gece-gündüz gayret eden çok değerli Milletvekili arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Allah, razı olsun. Biz bir aileyiz. Teşkilatımızla birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza hizmet yolculuğumuza devam edeceğiz. Yine ilimizde bu teşkilatımızın başkanı olarak beyefendiliği ile ağabeyliği ile de İl Başkanımız Eyüp Bey’e de çok teşekkür ediyorum. Partili partisiz herkesin gelip kapısını çalacağı, meramını anlatacağı yerin adı AK Parti’dir. Bu yüzden kısır çekişmelere düşmeden, sen ben kavgasına girmeden, 2 milyon Gaziantepli hemşehrilerimize kapımız da gönlümüz de açık bir şekilde siyasetimizi sürdürmemiz lazım. Önümüzde bir seçim var. 2023 seçimi hayati öneme sahip bir seçim. 2023 seçiminde de ülkemizin yeni yüzyılına girerken, tecrübeli ve bilge lider, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü desteği Şehitkamil’den alacağımıza inanıyorum. Allah, sizlerden razı olsun.”

"CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN
HEDEFLERİ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞIYORUZ"

Saha çalışmalarında ki etkinliğiyle adından söz ettiren Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, 2023 seçimlerinde bugün hazır olduklarını dile getirdi. Parti teşkilatının tüm üyeleriyle mahalle ve köy bazında ki çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdürüldüğüne dikkat çeken Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, "İlçe Başkanlığımıza ziyaretleriyle bizleri onurlandıran, Bakanımıza, İl Başkanımıza Milletvekilerimize, Belediye Başkanlarımıza teşekkür ederiz. Teşkilatımız dün olduğu gibi,bugünde ve yarında her daim,yan yana,omuz omuza. Bu önemli ziyarette Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, Mahalle Başkanlarımıza ve Muhtarlarımıza katılımlarından ötürü teşekkür ederiz. Ak Parti ilk gün olduğu gibi bugün ve yarınlarda da milletimizin emrinde olmaya devam edecek. Bu doğrultusunda vatandaşlarımızın sorunlarını kendi sorunumuz gibi görüyor ve gereken adımları anında atıyoruz" şeklinde konuştu.

BU HEYECAN İÇİN ÖMRÜMÜ VERMEYE HAZIRIM

Konuşmasına birlik-beraberlik vurgusu yaparak başlayan AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, şunları söyledi:

“Varlığın da yokluğunda paylaşıldığı, külfeti paylaşanların nimete de uzanabildiği, her şeyin adaletli paylaşıldığı, kavgaların olmadığı, kinlerin, nefretin olmadığı, sevginin esas olduğu, ayırmadan, kayırmadan bu mazlum milleti, birlikte kucaklayacak, ay-yıldızlı bayrağın altında; Kürt’ünü, Türkmen’ini, Alevi’sini, Sünni’sini, Çerkez’ini, Boşnak’ını bir araya getirecek heyecanı bütün yüreğimle taşıyorum. Bu heyecan için ömrümü vermeye hazırım. Bunu gerçekleştirmek için ödediğim bedellerin hiçbirisi umurum da değil, hiçbirisinden ne ah dedim ne vah diyorum. Çünkü benim davam, milletin birlik davası.” diyordu, Muhsin Yazıcıoğlu Başkan. Vefatının 13. sene-i devriyesinde onu rahmetle ve minnetle anıyoruz. Rahmetli, Muhsin Başkanın dün hayal edip yapamadıklarını, bugün Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları hayata geçiriyor elhamdülillah.”

VATANDAŞLARIMIZIN İYİ GÜNÜNDE, KÖTÜ GÜNÜNDE YANLARINDAYIZ

Şehitkamil ilçesinin hızla gelişim gösterdiğine dikkat çeken Başkan Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“İlçemiz, 2021 yılı nüfus sayımına göre kayıtlı nüfusunu 839 bin 553 kişiye yükselterek, Gaziantep’in en hızlı büyüyen ilçesi konumunu sürdürmektedir. Şehitkamil teşkilatı olarak 146 mahallede, bin 408 sandık, her sandıkta 9 müşahidimiz ve sandık görevlimiz olmak üzere 12.672 teşkilat mensubumuz ile seçime her an hazır durumdayız. Kadın Kollarımız, 922 ilçe içerisinde 19. kez AKBİS performans sistemimizde 1. oldu. Başarılı çalışmalarından dolayı Kadın Kolları Başkanımız Hülya Kılıç ve tüm kadın kolları teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Gençlik Kollarımız, Eylül 2021 ayı ile Şubat 2022 ayları arasında genç üye kaydı yapmada 922 ilçe içerisinde Türkiye 2.’si olmuştur. Başarılı çalışmalarından dolayı Gençlik Kolları Başkanımız Mustafa Durmuş’a ve tüm gençlik kolları teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Ana Kademe teşkilatımız, göreve geldiğimiz 4 yıl 3 aylık süreçte 47 bin 219 yeni üye kaydı, TEŞKİLAT 4.0 mobil uygulamasının hayata geçirilmesi, gençlik kolları, kadın kolları, belediye meclis üyelerimiz ve mahalle başkanlarımızın koordineli ve etkin çalıştırılması hususunda önemli bir rol üstlenmiştir. Sahanın nabzını her an tutarak vatandaşlarımızla yakın diyaloğumuzu devam ettirmekteyiz. Vatandaşlarımızın iyi gününde, kötü gününde yanlarındayız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi Şehitkamil olarak kapı kapı çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz. Şehitkamil teşkilatı olarak 2023 seçimlerinin öneminin bilincindeyiz. Bu sebeple 2019 seçimleri bittikten hemen sonra çalışmalara başlamak suretiyle milletimiz ile olan gönül bağımızı koparmayarak mücadelemizi dur durak bilmeden devam ettirmekteyiz. Bu süreçte her daim İl teşkilatımızla ve Belediye Başkanlarımızla uyumlu ve koordineli çalışmaya hassasiyet gösterilmiştir. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu, başarılı etkin çalışma ve hizmetleri sahada her daim elimizi rahatlatmıştır. Belediye Başkanımızın 13 yıllık hizmet süresince ilçemizi Türkiye’nin en gelişmiş 13 ilçesinden birisi haline getirmesi başarılı çalışmalarının en büyük göstergesidir.”

BAKANIMIZ, TAM BİR DAVA ADAMIDIR

Abdulhamit Gül’ün Gaziantep ve Şehitkamil’e çok önemli hizmetleri olduğunu anlatan Başkan Mehmet Yılmaz, “Partimizde; MKYK Üyeliği, Genel Başkan Yardımcılığı ve 4 buçuk yıl Adalet Bakanlığı yapmış olan Abdulhamit Gül, şehrimize ve ilçemize, sizlere saymakla bitiremeyeceğim kadar önemli hizmetlerin yapılmasına yardımcı olmuştur. Sayın Bakanımız; mütevaziliği, dik duruşu, dürüstlüğü, beyefendiliğiyle milletimizin gönlünde önemli bir yer edinmiştir. Herkes siyasetçi olabilir ama herkes dava adamı olamaz. Dava adamı olmak önce adam olmayı gerektirir. Sayın Bakanımız, tam bir dava adamıdır ve bundan sonraki süreçte de bu davaya hizmet konusunda Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu zorlu yolculukta en büyük yardımcılarından birisi olarak onunla yol yürümeye devam edecektir inşallah. Milletimizin ve teşkilatımızın arzusu da bu şekildedir” şeklinde konuştu.

HAKK’IN EMRETTİĞİ DAVAMIZ VAR BİZİM

Türkiye’yi refaha kavuşturabilecek siyasi hareketinin AK Parti olduğunu kaydeden Başkan Yılmaz, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

“2023 yolculuğu, zor bir yolculuk. Menzilinde zaferler yaşanmasını arzu ettiğimiz bu yolculukta önümüze büyük engeller çıkmaktadır. Bugün yaşadığımız bu engel ve zorluklardan birisi pandeminin de etkisiyle tüm dünyayı etkisi altına alan ekonomik sıkıntılardır. Sahanın bu konuda rahat olmadığının farkındayız. Ancak tüm dava arkadaşlarımızın şunu bilmesi, inanması ve müsterih olması gerekir ki geçmişte olduğu gibi bugün de bu zorlukların üstesinden gelebilecek, Türkiye’yi refaha kavuşturabilecek siyasi hareket AK Parti hareketi ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bir araya gelmiş olan cumhur ittifakıdır. Bugün yaşadığımız, bu engel ve zorluklardan diğeri ve bence en önemlilerinden diğeri ise bizim kendi içimizde birlik ve beraberliğimize kasteden hain çalışmalardır. 2023 yolunda bugün sosyal medya üzerinden yapılan iftira, çamur ve algı operasyonları Türkiye’nin istikbali için önemli bir tehdit haline gelmiştir. Bu konuya acil çözüm üretilmek zorundadır.  Birliğimize ve beraberliğimize kast etmek isteyen her türlü fitne ve fitnecilere karşı birlik olmak zorundayız. Merhum Üstat Mehmet Akif Ersoy’un şu sözleri çok önemlidir! “Sen ben desin efrat aradan birliği kaldır, milletler için kıyamet işte o zamandır.”    Rabbim, birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin, aramıza fitne fesat sokmak isteyenlere müsaade etmesin, içerdeki ve dışardaki hainlere, fitnecilere, çamurculara fırsat vermesin. Hakk’ın emrettiği davamız var bizim. Mazlumlara yoldaş olan liderimiz var bizim. Kayalardan sağlam irademiz var bizim. Namerdin yıkamadığı mertliğimiz var bizim…”

TÜRKİYE'DE ÖRNEK GÖSTERİLECEK FAALİYETLER

AK Parti’ye olan inancını ve güvenini dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu sözleri kaydetti:

“Sayın Bakanım; Şehitkamil, ilk günden bugüne dimdik duruşunu devam ettiriyor. Bundan 21 yıl önce ülke neredeydi, bugün hangi noktaya geldi. Allah’ın izniyle bundan sonra da gidecek çok büyük yolumuz var. Başkanımız Mehmet Yılmaz’ın bahsettiği gibi şu anda ekonomik sıkıntılarımız olabilir, oyunların içerisinde oyunlar olabilir ama biz gençliğimiz, kadın kollarımız, ana kademelerimiz, belediyelerimiz, milletvekillerimiz, Bakanımız ile sırt sırta verdiğimiz müddetçe Allah’ın izniyle Gaziantep yine ortalamanın yüzde 10 fazlasını alacaktır. Bu konuda teşkilatımıza inanıyoruz, güveniyoruz. Gençlik Kollarımızın, Kadın Kollarımızın, yine Ana Kadememizin faaliyetleri gerçekten Türkiye'de örnek gösterilecek faaliyetler. Allah, birliğimizi daim ettiği müddetçe Allah’ın izniyle biz hakikaten Gaziantep'te destan yazacağız. Şu anda ekonomik olarak dünyada bir kaotik ortam var. Biz sahaya çıktığımızda vatandaşlarımıza bunun yalnızca siyasi iktidardan kaynaklanmadığını, dünyadaki bu oluşumdan dolayı bizim sıkıntılar çektiğimizi izah ettiğimiz müddetçe vatandaş bizi saygıyla karşılıyor. Bize düşen, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da fazlasıyla çalışmaktır. Allah’a şükür Gaziantep’te belediyeler olarak yapmış olduğumuz faaliyetlerden, Ankara'da sırtımız her zaman güçlü oldu. Tüm Milletvekillerimiz ve Sayın Bakanımızın vermiş olduğu desteklerle projelerimizi tek tek hayata geçirdik. Burada özellikle yerelde İlçe Belediye Başkanlarımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Tüm Meclis Üyelerimiz ile daha ideal projelere Allah’ın izniyle seçime kadar, 2023'e kadar yapmış olduğumuz program, ondan sonraki süreçte de 2024'e yönelik yapmış olduğumuz program, adım adım hayata geçirilecektir. Bizler sizlerden razıyız Sayın Bakanım, Allah da sizden razı olsun. Bu memleket için bu şehir için çok büyük projelere imza attınız. Özellikle hukuk noktasında, adalet noktasında çok büyük değişikliklere imza attınız. Burada da ne Şehitkamil ne Gaziantep ne de Türkiye sizi unutacak.”

Yapılan konuşmaların ardından Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'e hediye takdim etti. Bakan Gül, ilçe başkanlığından yine aynı coşkuyla uğurlandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler