USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

AK PARTİ’DE KULİSLERİN GÜNDEMİ MEHMET HAZ’IN KISA MESAJI…

Kongre sürecinin stresini en yoğun yaşayan illerin arasında yer alan Ak Parti Gaziantep il teşkilatında il yönetim kurulu üyelerine yanlışlıkla gönderilen argo içerikli olduğu iddia edilen kısa mesaj ortalığı bir birine kattı.

AK PARTİ’DE KULİSLERİN GÜNDEMİ MEHMET HAZ’IN KISA MESAJI…
20-11-2019 11:44
Gaziantep

Ak Parti’de Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Haz, geçtiğimiz günlerde yakın bir arkadaşına göndermek istediği kısa mesaj yanlışlıkla il yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı gruba atıldı. İddiaya göre argo içerikli kısa mesaj bazı il yöneticileri tarafından yüksek disiplin kurulu üyeleriyle paylaşılınca Haz’ın çıldırdığı öne sürüldü.

AK PARTİ’DE MESAJ KISA AMA TARTIŞMASI UZUN OLDU

Ak Parti Gaziantep Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Haz’ın bir arkadaşına göndermek istediği kısa mesaj yanlışlıkla il yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı gruba gidince kıyamet koptu. İddiaya göre Haz’ın argo içerikli kısa mesajı bazı il yönetim kurulu üyeleri tarafından daha sonra Ak Parti Yüksek Disiplin Kurulu’nda bazı isimlere yollandı. Mehmet Haz daha sonra yanlışlıkla il yönetim kurulu üyelerine atılan kısa mesajın yüksek disiplin kurulunda görevli bazı kişilere atılmasına sinirlendiği ve gruptan ayrıldığı iddia edildi.

SANCILI DÖNEMİN AĞRISI DAHA DA BÜYÜDÜ

Kongre sürecinde yeniden aday olup olmayacağı tartışma konusu olan Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’nin yaşanan bu olaydan dolayı sinirlendiği iddia edildi. Ak Parti Gaziantep teşkilatlarında Özkeçeci ve ekibine muhalif olan grupların Mehmet Haz’ın tartışmalı kısa mesajını kulislerde dillendirdikleri ifade ediliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler