USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

ABONEDE KAOS SONLANDIRILDI!

Gaziantep’te elektrik aboneliği alamayan binlerce...

ABONEDE KAOS  SONLANDIRILDI!
23-04-2017 08:42
Gaziantep

Gaziantep’te elektrik aboneliğialamayan binlerce vatandaşa müjde geldi.

Abonelik alamayan ortalama 10 bine yakın vatandaş GASKİ aboneliği olmaları halinde Enerji-Sa’dan abonelik alabilecekler. Abone işlemini yapamayan vatandaşların en kısa sürede GASKİ faturası ile elektrik idaresine başvurmaları gerekiyor. Yaşanan bu durum kent genelinde elektrik abonesi alamayan vatandaşları mutlu etti.

YILLARDIR SÜRE GELEN BİR SORUNDU

Gaziantep’te ruhsatsız yapılarda büyük bir sorun olan elektrik aboneliği sorun olmaktan çıktı. GASKİ Genel Müdürlüğü’nden su aboneliğini alan vatandaşlar, su abonesine ait son ödeme faturası ile birlikte Enerji-Sa’ya başvurmaları halinde elektrik aboneliğine kavuşabilecekler. Gaziantep Elektrikçiler Odası’nın uzun süredir abone olamayan meskenler konusunda sürdürdüğü çalışmalara kent yöneticilerinden olumlu yanıt geldi. EPDK yönetimiyle bu konu üzerine yapılan görüşmelerde olumlu sonucun alındığı dile getirildi. Gaziantep’te 10 bine yakın mesken elektrik abonesi alamıyordu. Ruhsatsız yapılarda yaşanan elektrik abonesi sorunu uzun süredir devam ediyordu.

ELEKTRİKÇİ ESNAFI ATILAN BU ADIMDAN MEMNUN

Gaziantep Elektrikçiler Odası yönetimi EPDK yönetiminin bu tavrından dolayı oldukça memnun. Geçtiğimiz günlerde doğalgaz hattı için Gaziantep’in Oğuzeli ilçesine gelen EPDK yöneticileri ile yapılan toplantıda elektrik aboneliği alamayan meskenler için adım atıldı. Yapılan görüşmelerin ardından su aboneliği alan herkes elektrik aboneliği de alabilecekler. Bununla ilgili olarak elektrik aboneliği alamayan vatandaşlar ilk olarak GASKİ’ye başvurarak önce su aboneliği alacaklar. Ruhsatsız yapılarda su aboneliği için uygulanacak ücret ise diğer abone ücretlerine oranla biraz farklı olacak. Atılan bu adımın ardından GASKİ ile Enerji-Sa’da abonelik noktasında ilerleyen günlerde yoğunluk yaşanması bekleniliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler